Dodaj do ulubionych

MK de Varsovie

IP: proxy / 212.134.55.* 23.10.02, 09:33
Wlasnie dzis wybieram sie do oslawionego tu fryzjera. Oczywiscie po waszych
rekomendacjach. Tylko prosze o informacje czy mozna placic tam kartami i w
ktorym to jest dokladnie miejscu? Dzieki za info i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • miriam_73 Re: MK de Varsovie 23.10.02, 09:38
      Nie można płacić kartami, niestety. Salon znajduje się w budynku którego nie
      sposób przeoczyć, takim szarogranitowym z zielono-żółtymi wypustkami tzn. na
      parterze idąc od Jerozolimskich masz sklep Robert, a następne drzwi to właśnie
      wejście do MK Varsovie. Adres to chyba Żelazna 32
    • Gość: Basia Re: MK de Varsovie IP: *.fw 23.10.02, 11:15
      Zdecydowanie odradzam ten salon. Mysle, ze jest wiecej osob niezadowlonych.
      Dodatkowow wydaje mi sie, że chyba jest osoba które sztucznie zachwala ten
      salon i nagania klientów. Uważajcie.

Pozdrawiam,
      Basia
      • Gość: Marta Re: MK de Varsovie IP: *.tenbit.pl 23.10.02, 11:23
        Basiu! Ja sie na tym forum spotkałam chyba z 3 negatywnymi opiniami. Reszta to
        same pozytywy. Ja bardzo polecam pana Krzysia-koloryste, choć nie jestem
        żadnym "naganiaczem" i specjalnie mi nie zależy czy ktoś do niego pójdzie czy
        nie. Po prostu facet ma ręke do tego co robi i każdemu go polecam. Ale to z
        czystej dobrej woli a nie żebym miała z tego jakiś interes..
        pozdrawiam
        marta
        • sweater Re: MK de Varsovie 23.10.02, 12:52
          Marto,
          Niestety z MK de V. bywa różnie - ja poszłam tam skuszona opiniami na forum (z
          miesiąc temu) i niestety mam mieszane uczucia:
          1. nie można płacić kartą
          2. fakt: Krzyś zrobił mi rewelacyjny kolor (ze swoich źródeł wiem że szkolił
          nawet tych od Jacques'a Dessange)
          3. !!!! obcięcie - makabra (właśnie teraz jestem w trakcie poszukiwań dobrego
          fryzjera który zetnie mi to okropieństwo na krótko - niestety inaczej się nie
          da)

Jestem pewna, że wiele osób jest zadowolonych, ja sama na 100% pójdę tam na
          zrobienie koloru, jednak przyznaję - włosy obciął mi makabrycznie - nawet
          zastanawiałam sie czy nie składac reklamacji.
          Pozdrawiam serdecznie,

• Gość: Marta Re: MK de Varsovie IP: *.tenbit.pl 23.10.02, 13:06
            Pewnie, ze tak. Jednemu podpasuje innemu nie. Ja byłam kiedyś u Tomka Pyzy.
            wszystkie znajome się tam czesały i wszystkie były zacvhwycone. ja tam poszłam
            i wyszłam zalamana...
            kazdy ma swoje typy na ulubionego fryzjera i niech tak zostanie.
            pozdrawiam
            marta

• aga_malutka Re: MK de Varsovie 23.10.02, 14:05
            No - i to jest sensowna i konkretna krytyka:)
            Mnie rudośc od Krzysia trzyma się jakoś podejrzanie:))) długo, jestem w szoku.
            No i mnie obciął bardzo fajnie, o wiele fajniej niż Krzyś z Hormona, bardziej
            młodzieżowo, "roztrzepanie" i ładniej włosy odrastają. Na pewno na Żelazną
            wróce, a jak mi sp... fryzurke, to na pewno o tym napiszę, ale mam głeboką
            nadzieję, że miły pan K. na dłużej zostanie moim fryzjerem, tym bardziej, że
            tylu komplementów na raz dawno nie słyszałam:)wiec wizyty tam to podwójna
            przyjemność.
      • aga_malutka Re: MK de Varsovie 23.10.02, 11:38
        Gość portalu: Basia napisał(a):

> Zdecydowanie odradzam ten salon. Mysle, ze jest wiecej osob niezadowlonych.
        > Dodatkowow wydaje mi sie, że chyba jest osoba które sztucznie zachwala ten
        > salon i nagania klientów. Uważajcie.
        >
        > Pozdrawiam,
        > Basia

A ty zapewne z konkurencji? Nieładnie...
        A tak serio - salon poleciła tu Helena, za co jej jestem dozgonnie wdzięczna,
        bo tak miło i profesjonalnie dawno nie byłam ostrzyzona, o czym juz pisałam.
        Znam i Krzysia z Hormona, i Jagę, i Pyzę, i Szymańskiego i dziesiątki innych
        renomowanych fryzjerów - Krzyś z Żelaznej moim zdaniem najlepiej z nich
        wszystkich łaczy zalety kolorysty i fryzjera z fantazją.
        Ja MK polecam, poza wszystkiem jest tam niesmowicie miło i serdecznie.
      • miriam_73 Re: MK de Varsovie 23.10.02, 14:45
        Miła Pani, przede wszystkim wypraszam sobie miano "naganiacza". Jestem klientką
        MK Varsovie (i Krzysia personalnie) i z rezultatów jego działaności
        zmaterializowanych na mojej głowie jestem bardzo zadowolona. Mam śliczny kolor,
        ładną, funkcjonalną fryzurkę i jestem bardzo zadowolona z obsługi. Zatem jest
        to tylko rekomendacja wynikająca z własnego doświadczenia tudzież podziwiania
        koleżanki, której wygląd (po wizycie tamże) przekonał mnie ostatecznie do tego
        by zawitać do MK.
    • joasia8 Re: MK de Varsovie 23.10.02, 11:31
      no ładne jaja-a ja się tam wybierałam
      moze to i racja z tym przechwalaniem
    • Gość: Basia Re: MK de Varsovie IP: *.fw 23.10.02, 12:18
      Trudno mi jest uwierzyć w te wszystkie pochwały. Stracie się bardzo, ale czy
      nie za bardzo?........
      Zróbice najlepiej listę wszystkich fryzjerów w Warszawie (np.ksiązka
      telefoniczna), że są niedobrzy, wtedy wszyscy pobiegną do salonu MK.

Ja stwierdzam, że jest to salon kategorii 0,który nie zapewnia żadnego
      podstawowego komfortu i nie wiem dlaczego Wy wpadacie w taki zachwyt ACH I OCH
      (bardzo przesadzony).
      Pozdrawiam,
      Basia
      • aga_malutka Re: MK de Varsovie 23.10.02, 12:44
        A ja nie wiem, czemu robisz MK antyreklame, bo pisanie, że to "zakład kategorii
        0" to troche przymało. jesli faktycznie jesteś z konkurencji, to napisz wprost,
        bo jak na razie twoje uporczywe próby zniechecenia do pana Krzysia sa nieudane.
        A co nam sie podoba w MK? Poczytaj posty Heleny i dziesiatek innych
        zadowolonych klientek (był wątek "Heleno dziękuję z a Krzysia" czy coś w tym
        stylu). Co mnie się tam spodobało i co moim zdaniem wyróznia ten zakład na tle
        innych - masz wyżej.
    • Gość: Basia Re: MK de Varsovie IP: *.fw 23.10.02, 14:35
      Odpisałam na Wasze pytania, wysłałam, ale chyba nie dotarło na forum. To jescze
      raz wyjaśnię moje stanowisko.

Nie jestem z żadnej konkurencji, bo nie wiem czy zauważyłas nie robię
      porównania do innch salonów, stwierdzam jedynie fakt.
      Dla mnie pojście do fryzjera do jest wielka przyjemność, ale jeśli jestem
      zapisana na konkretną godzinę i jestem na czas, to nie wydaje się Tobie dziwne,
      że fryzjerka rozpoczęła czesać inną osobę? dodatkowo czy nie wydaje się Tobie
      dziwne, że fryzjerka nie mówi o opóznieniu, czy jest to normalne, że na moje
      pytanie po 20 minutach - Czy długo jeszcze będę czekac?- Ona odpowiada, że nie,
      a ja czekam następne 10 minut. Po 30 minutach, wyszłam uznając że dłużej już
      nie ma sensu czekać. Dla mnie jest to 0 profesjonalizmu, dlatego salon
      kategorii 0 (każdy pracownik powinien pracować na wizerunek salonu)

Straciłam dobre samopoczucie, dużo czasu oraz ZAUFANIE do salonu MK.

Ps. gdybym została jestem ciekawa czy czekałambym 1 godzinę czy dłużej czy
      krócej? a tylko po to żeby uczesać włosy.
    • Gość: tanka1 Re: MK de Varsovie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 16:27
      myślę, że ktoś tu na siłę pragnie zrobić antyreklamę i wkłada w to bardzo dużo
      energii....ja w tym salonie byłam przedwczoraj drugi raz, tym razem u Małgosi
      (wcześniej u Krzysztofa) na samym strzyżeniu (wcześniej przeszłam bezboleśnie z
      czarnych włosów na rudawo brązowe) i jestem bardzo zadowolona, fryzura robi się
      wręcz sama po umyciu włosów, nie muszę jej układać na znienawidzone przeze mnie
      szczotki....jest świetnie, fachowo, miło, bez żadnego wielkomiejskiego, niby
      artystycznego zadęcia, które się spotyka w wielu renomowanych salonach....w tym
      salonie były już trzy moje koleżanki i każda wyszła zadowolona, w poniedziałek
      idzie moja siostrzyczka i mam nadzieję, że też tak będzie....ja polecam i
      jeszcze raz dzięki Helenie za info, chociaż dobra sława o ludziach tam
      pracujących przyszła do mnie nie tylko z tego forum, ale też z tzw branży
      fryzjerskiej......
      • Gość: kira Re: MK de Varsovie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 22:50
        ja jestem stałą bywalczynią tego salonu
        głównie kilentką pani Małgosi uważam że jest super zawsze jestem zadowolona
        czsami gdy Małgosi nie ma czesze mnie krzyś lub ich pracownicy
        cała ekipa pracująca w tym salonie jest bardzo profesjonalna
        bardzo polecam ten SALON wszystkim i napewno wyjątki krytyki tego nie zmienią
        atmosfera super,pełne doradztwo,wykonanie na medal

POLECAM SALON MK DE VARSOVIE(nie tylko Krzysia)
    • Gość: a Re: MK de Varsovie IP: *.chello.pl 23.10.02, 17:50
    • Gość: = Re: MK de Varsovie IP: *.wcp.pl 23.10.02, 18:53
    • Gość: era Re: MK de Varsovie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 23:13
      Wroga propaganda
      Salon jest na 5+
      tak profesjonalnego salonu dawno nie widziałam
      jestem osobą bardzo wymagającą,zwiedziłam dużo zakładów fryzjerskich z polecenia
      jakość usług była pod dużym ????????
      MK odwiedzam raz a czasami dwa razy w miesiącu,ani razu nie zaobserwowałam
      tak zwanego olania klienta BZDURA
      ja jestem przywiązana do pani Małgosi jest świetnym doradcą,stylistą,kolorystą

Jak moje poprzedniczki POLECAM SALON MK
    • amelia_ Re: MK de Varsovie 27.10.02, 01:04

• lorna.d sprzatanie n/txt 29.10.02, 00:21
    • bambi_ Re: MK de Varsovie 29.10.02, 10:48

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka