lutea 19.12.05, 19:39 Czy któraś próbowała???? Jeśli tak to jakie efekty ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pusiaczkowa1 Re: Herbatki " SYSTEM SLIM FIGURA" z Herbapolu 19.12.05, 20:10 piłam spalane, oczyszczanie. W smaku są OK, ale jeśli chcesz schudnąć to picie samej herbatki cudów nie zdziała. Najlepszy wybór to gimanstyka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniaaa Re: Herbatki " SYSTEM SLIM FIGURA" z Herbapolu IP: 194.146.128.* 19.12.05, 20:19 a jeszcze lepszy wybor to WYSZUKIWARKA, bylo sporo watkow na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Herbatki " SYSTEM SLIM FIGURA" z Herbapolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 20:58 Mają udowodnione działania odwadniające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga23 Re: Herbatki " SYSTEM SLIM FIGURA" z Herbapolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 22:17 Ja piłam duzo i moja mama ale tylko tej drugiej na oczyszczanie, i efekty sa takie ze moja mama ma duze lepsze wyniki badan, jakby poprostu sie organizm z toksyn oczyscil, a ja mam duza ladniejsza cere. natomiast jak dzialaja te inne, to nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: Herbatki " SYSTEM SLIM FIGURA" z Herbapolu 20.12.05, 00:07 polecam serie Bio ACTIVE- a szczegolnie herbate- karnitka Odpowiedz Link Zgłoś