aksamitka7 26.10.02, 15:33 Nie było mnie na forum kilka dni. Mam chyba poważne zaległości... Co się tu dzieje? Zalogowana zuzza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazynka-lubicz Re: hmmm... 26.10.02, 15:35 Nic forum się zmieniło na lepsze.Jak chcesz to się zaloguj jako Lubicz,my jesteśmy porządna rodzina, i pisz z nami. kwaku,kwaku,pierdu,pierdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donata Re: hmmm... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 15:37 aksamitka7 napisała: > Nie było mnie na forum kilka dni. Mam chyba poważne zaległości... Co się tu > dzieje? > > Zalogowana zuzza Próbowałam wyjaśnić to przed momentem ale nie doczekałam się sensownej odpowiedzi. Czyżby takowej nie było??? Odpowiedz Link Zgłoś
aksamitka7 Re: hmmm... 26.10.02, 15:39 Jaki jest sens tych wszystkich lubiczowych wpisów? Po co to robią? Donata, czy niczego się nie dowiedziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donata Re: hmmm... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 15:44 Zadałam im pytanie dlaczego - ponieważ sama nie widzę sensu tego wszystkiego. To jakaś paranoja. Ale niestety nie otrzymałam odpowiedzi, skierowano mnie tylko do annexy, agul i tyle. Nadal nic nie wiem i pewnie nikt nas tutaj nie oświeci. Odpowiedz Link Zgłoś