Dodaj do ulubionych

prasowany puder - the best

IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 26.10.02, 19:36
jak super bez tych smieci...
a do rzeczy - zorientowalam sie, ze nie mam wlasciwie dobrego pudru
prasowanego. prosze o Wasze opinie - najlepszy puder w kompakcie, do noszenia
przy sobie, cos co lekko zmatuje, jednoczesnie rozswietli i nie wysuszy?
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: prasowany puder - the best IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 23:33
      EL Lucidity prasowany. możesz się poprawiać co pół godziny a nie będzie maski.
      • Gość: monia76 Re: prasowany puder - the best IP: *.u.mcnet.pl 29.10.02, 14:54
        a co to za cudo? opowiedz cos wiecej!
    • alter_ego_ Re: prasowany puder - the best 28.10.02, 23:13
    • lorna.d sprzatanie n/txt 28.10.02, 23:49
    • bambi_ Re: prasowany puder - the best 29.10.02, 10:53

• monia76 Re: prasowany puder - the best 29.10.02, 16:40
        a ja tego bylego yardleya nie znosze. kiedys, jako yardley, byl super. nowa
        wersja jest dla mnie nie do zniesienia.
    • Gość: elve Re: prasowany puder - the best IP: *.netland.gda.pl 29.10.02, 15:43
      lentheric czyli były yardley. bardzo bardzo.
      • Gość: JoP Re: prasowany puder - the best IP: *.tpg.pl 29.10.02, 15:52
        Gość portalu: elve napisał(a):

> lentheric czyli były yardley. bardzo bardzo.

Muszę poprzeć - używam tego pudru od zawsze, od czasów, kiedy w latach
        późnolicealnych kupowałam go w Peweksie za otrzymane na urodziny dolce, i
        eksperymenty ze wszystkim innym, nawet wielokrotnie droższym, zawsze kończyły
        się fiaskiem... Nr 5, 8, albo 24... forever...

JoP
        • Gość: katrina Re: prasowany puder - the best IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 23:13
          cudo jak cudo. po prostu wersja prasowana znanego Lucidity EL. Niby rozświetla,
          ale drobinek nie widac (dla mnie to plus). Miałam sypki, jak się skończył
          kupiłam wersje prasowaną, zawsze można nałozyc pędzlem przecież, a wygodniej. W
          kazsym razie do poprawek, jak napisałam, idealny. I Kosmicznie wydajny, w
          przeciwieństwie do np. prasowanych clinique i lancome. tzn. one sa dośc
          wydajne, ale nie aż tak.
          • Gość: kotmanka Re: prasowany puder - the best IP: *.cableinet.co.uk / *.blueyonder.co.uk 30.10.02, 13:27
            czyli to jest puder typu "sypki prasowany", tak? brzmi interesujaco, podoba mi
            sie, ze nie widac tych nieszczesnych drobinek (w ciagu dnia niezbyt to
            atrakcyjne moim skromnym). moze sie skusze, jest chyba tez cenowo bardziej
            atrakcyjny od shiseido.
            pozdrowienia
            • ela1001 Re: prasowany puder - the best 30.10.02, 14:03
              Kupiłam sobie niedawno prasowany puder Isadory i jestem zadowolona.
              Kładzie się lekką mgiełką, ładnie matuje i nie zatyka porów.
              Czy trzeba czegoś więcej?
              Kosztował ok. 50 zł.
              Pozdrawiam.
              Ela
              • Gość: gosik Re: prasowany puder - the best IP: *.zywnego.net / 192.168.1.* 30.10.02, 14:29
                polecam Diorlight, nie tworzy maski i skóra po jego zaaplikowaniu jest aksamitna
                pozdrawiam
            • Gość: katrina Re: prasowany puder - the best IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 20:23
              Po prostu obejrzyj go w sephorze :)

Gość portalu: kotmanka napisał(a):

> czyli to jest puder typu "sypki prasowany", tak? brzmi interesujaco, podoba
              mi
              > sie, ze nie widac tych nieszczesnych drobinek (w ciagu dnia niezbyt to
              > atrakcyjne moim skromnym). moze sie skusze, jest chyba tez cenowo bardziej
              > atrakcyjny od shiseido.
              > pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka