Dodaj do ulubionych

Zapach prawdziwej kobiety...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 16:37
Jakich perfum używanie lub jakie polecacie? Ja przez długi czas uzywałam
jednych Dolce Vita Diora ale juz mi sie znudziły, poźniej raz kupiłam sobie
Prisili Pristley a teraz nie wiem jakie sobie kupić? Proszę o wasze propozyje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Shakirzycusia Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 16:50
      Też dość długo używałam Dolce Vita z Diora,potem przerzuciłam się na ECHO
      Davidoffa (ale te okazały się kompletnym niewypałem i oddałam je
      siostrze),potem używałam chwilę Naomi Campbell (zapach dość ładny,ale nietrwały-
      lepsze są jednak droższe perfumy),a teraz używam Lolity Lempickiej i jestem
      bardzo zadowolona -zarówno odpowiada mi zapach (bardzo kobiecy, słodziutki,ale
      nie tak ciężki jak Dolce Vita)i trwałość,utrzymują się na ciele tyle ile
      powinny,a i na ubraniach nawet nastpęnego dnia można wyczuć delikatna woń :)
      Gorąco polecam.
      • ame_liee Re: Zapach prawdziwej kobiety... 26.12.05, 23:47
        mhmmmmm lolita lempicka..uwielbiam!!:)
        naprawde polecam!
        ja osobiście używam tego srebrnego..zloty jest znacznie słodszy ale też ładny
        jak kto woli
        • Gość: Shakirzycusia Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 00:25
          Różnica jest taka:
          Złoty (ja mam taki;)to woda perfumowana i ma więcej "zapachu" w sobie, jest
          inetnsywniejszy, natomiast srebrny to woda toaletowa i ten wydaje się być
          troszkę mniej słodki, delikatniejszy ;)
    • cioccolato_bianco Re: Zapach prawdziwej kobiety... 26.12.05, 17:15
      coco chanel modemoiselle,
      paco rabanne ultraviolet,
      armani mania,
      emporio armani,
      anais anais carachel...
      • Gość: Mika Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.c.strato-dslnet.de 26.12.05, 17:47
        O tak, "Coco Mademoiselle" Chanela! I "Angel" Thierry Muglera, "Elle" Emporio
        Armani...
        • Gość: Sawa Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 17:53
          Mój odwieczny zapach to Chance Chanel uzywam go od ponad 5 lat i jestem(jak
          widac) bardzo zadowolona.
          • Gość: Hanna65 Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 17:59
            Polecam perfumy Jadore Dior są to perfumy lekkie i nie mają rażącego zapachu.
            Jako drugie polecam giordani Gold są juz cięższe ale także b. ładne. pozdrawiam!
          • kokieteryjna Re: Zapach prawdziwej kobiety... 27.12.05, 12:37
            To Chance istnieje na rynku od 5 lat? Mi sie wydawalo, ze ten zapach wykreowano
            ciut niedawno..
            • jop Re: Zapach prawdziwej kobiety... 27.12.05, 13:37
              Od 2001, czyli jak by nie patrzeć, 5 lat się nie uzbiera.
          • miriam_73 Re: Zapach prawdziwej kobiety... 27.12.05, 15:41
            Przecież Chance pojawił się w 2002 r.....
    • Gość: nico Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.206.112.39.telsat.wroc.pl 26.12.05, 17:59
      nina ricci premier jour
      • Gość: Hanka Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:01
        Hugo Boss ma wszystkie zapachy ładne, ale ja polecam Intense.
        • Gość: Dolce&Gabanna Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:04
          Zawsze miałam problem z perfumami, ale gdy dostałam Dolce&Gabanna wiedziałam,
          że to te! Używam ich od trzech lat i jestem bardzo zadowolona. Są trwałe i
          zawsze gdy mam je na sobie czuje się świeżo.
          • Gość: Dolce&Gabanna Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:06
            Zapomniałam dodać Dolce&gabanna Light blue :D Przepraszam:)
          • Gość: Monia Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:06
            Echo Woman
            • Gość: Mateusz Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:10
              W tym roku kupiłem dziewczynie pod choinkę Deep Red - Hugo Boss spodobały jej
              sie wiec polecam :P
              • Gość: kobietka22 Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:13
                Calvin Klein "Euphoria" to są perfumy bardzo trwałe i mają ładny zapach nie do
                określenia. Są lekkie i nie mają kłującego zapachu.
                • Gość: konstantyna44 Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:16
                  Magnetism Escada sa słodziutkie a takie bardzo lubie. Więc polecam dla tych co
                  lubią słodziutkie zapaszki :*
                  • Gość: Magda Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:18
                    Prisili Pristley
                    ;-)
                    • Gość: majka Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:23
                      Wiem, że są one ładne(Prisili Pristley) ale miałam je juz dwa razy i znudziły
                      mi się.
                      • Gość: Natalia_La Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:32
                        Kochana Majeczko powiem Ci jedno używam perfumy, które są bardzo stare to
                        Chanel nr5 ja mam już 37 lat (a uzywam ich od 5) i jeszcze mi się nie znudziły.
                        Zależy też od wieku dla mnie te perfumy są bardzo ładne, ale są one dla
                        starszych osób(w moim wiku) młodym dziewczyną nie podobają się, wola one lekkie
                        perfumy o świeżym zapachu. Te są raczej cięzkie. Wcześniej kiedy byłam młodsza
                        używałam Prisilli Pristley są śliczne tylko teraz jest nowsza wersja, starsza
                        jest bardzo podobna ale jedak inna. Pozdrawiam.
                        • Gość: majka Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:34
                          Tak ma pani racje. Mam 21 lat i (bez urazy) nie podobają mi sie chanel nr 5.
                          • Gość: Jadore Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:41
                            Jadore Diora są to przepiękne perfumy. Bardzo trwałe i oryginalne. Ale niestety
                            zapach stawa cene bo sa to jedne z drozszych perfum. :))
                            • Gość: Dorota_Skwira Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 18:44
                              Absolutnie się z tobą zgadzam. Mój mąż już wie jakie perfumy ma mi kupować. Na
                              pierwszym miejscu Jadore Diora. Na 2 Tresor-Lancome !!!! Są to perfumy których
                              używam od wielu lat i nie nudzą mi się. Polecam także Hugo Boss :) Pozdrawiam!
                              • frrancuzeczka Re: Zapach prawdziwej kobiety... 26.12.05, 20:06
                                ja bardzo lubie Miracle Lancolma.
    • lalunia27 Re: Zapach prawdziwej kobiety... 26.12.05, 20:51
      Powąchaj sobie Lacoste "Pour femme" są naprawde super. Mnie bardzo podoba sie
      Christian Dior "Addict" (to bedzie mój nastepny zakup) ,no i ostatnio odkrylam
      super zapach Valentino "Very". Wybór nalezy do ciebie.Pozdrawiam i zycze
      udanych zakupów.
      • saga1985 Re: Zapach prawdziwej kobiety... 01.01.06, 11:46
        Nigdy więcej "Addict" - tak mnie uczuliło... Parę razy skorzystaj zanim kupisz.
        Ja swoje oddałam mamie - ją też uczuliło :/ Albo to u nas rodzinne, albo to
        jakieś żrące jest :) Pozdrawiam
    • Gość: mendosita Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 26.12.05, 21:30
      Oto wg mnie najbardziej kobiece zapachy (kolejność przypadkowa):
      Allure Chanel
      Tresor Lancome
      Rush Gucci
      Wish Chopard
      a z nowości- Ferre Gianfranco Ferre
    • Gość: dwa_buciki Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:43
      A ja kocham Ralpha Ralpha Lauren.
      • konstantyna44 Re: Zapach prawdziwej kobiety... 26.12.05, 21:53
        Jador'e Diora
        Są fantastyczne!!! Naprawde świetne :) Ale niestety drogie :(
        • anniszka Re: Zapach prawdziwej kobiety... 26.12.05, 22:21
          Dior i jeszcze raz Dior :) Diune i Dolce Vita :)
          • Gość: S. Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.tvsat364.lodz.pl 26.12.05, 22:52
            To dokładnie tak jak ja :)Moje dwa ukochane zapachy Dolce Vita i Dune Diora a
            latem używam Romance(Ralph Lauren).Pozdrawiam
            • Gość: misia Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 23:44
              Perfumy używam w zależności od pory roku. Wiosną i latem polecam np
              Dolce&Gabanna Light blue lub Dolce Vita Diora czy Lacosta Pink. Jesienią - Amor
              Amor, a Zimą ciepłe i słodziutkie np. Gucci Rash I i II, Escada Magnetyzm. A
              dla osób które przez cały rok wolą uzywać tych samych perfum polecam Coco
              Chanel czy Chance Chanel.
              • Gość: Oliwkaa Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 23:46
                jadore są to naprawde najpiękniejsze perfumy. Niestety tylko raz mogłam mieć
                orginalne ponieważ są one bardzo drogie, teraz kupuję sobie nalewane. Nie są
                tak trwałe jak ogryginalne i nie mają takiego pieknego zapachu, ale dla tych co
                nie stac na oryginalne polecam nalewane.
            • Gość: kiem Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.mt.pl / *.mt.pl 26.12.05, 23:45
              z cięższych zapachów, takich na wieczór to GIVENCHY extravagance, a tak to na
              codzień CK ONE-jest super, giorgio armanii aqua di gio-bardzo świeży,te zapachy
              mam a barzdo podoba mi się romance LAURENA, a tak wogóle jest tyle pięknyc
              zapachów że szok, pozdrawiam
              • Gość: zoe Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 23:55
                Moje ulubione zapachy (zależnie od pory roku):
                - Classique Jean Paul Gaultier
                - Ultraviolet Paco Rabenne
                - Intense Hugo Boss
                - Pleasures Estee Lauder
                • naise Re: Zapach prawdziwej kobiety... 27.12.05, 00:00
                  Gucci Envy me
            • Gość: Anniszka Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.12.05, 12:31
              Musimy miec podobny gust, wiec koniecznie sprawdze owe "Romance" :)
    • Gość: luca3105 Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: 62.40.80.* 27.12.05, 07:44
      Do niedawna używałam Magnetyzmu Escady, ale jak poczułam ten zapach od dwóch
      koleżanek z pracy to z żalem z niego zrezygnowałam. Obecnie wróciłam do Jungle
      by Kenzo - Śłoniątko. Mocne, ale takie właśnie lubię! I nienawidzę, jak ktoś
      małpuje w co się ubieram i czym pachnę.
    • Gość: lili202 Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.ls.net.pl 27.12.05, 11:13
      wg mnie najbardziej kobiece podchodzace pod moj nos perfumy to:
      - Coco mademoiselle
      - YSL- Cinema
      - Dior Dolce Vita
      - Givenchy- Hot Couture
    • joanna023 Re: Zapach prawdziwej kobiety... 27.12.05, 13:59
      Zapachy prawdziwej kobiety?
      tysiace ...wystarczy wejść do perfumerii i moze się w głowie zakręcić.
      Mój ulubiony to she Emporio Armani.
      Polecam również wiele nowych zapachów ,może i wam sie spodobają;
      Very Irresistible Givenchy
      Promesse Cacharel
      The dreamer Versace
      Violette Angel Thierry Mugler
      flowerbomb Viktor & Rolf
      oraz nieziemski L`istant de Guerlain
      Pozdrowienia heh hej
      • joanna023 Re: Zapach prawdziwej kobiety... 01.01.06, 01:03
        jeszcze trzy zapachy;Rose absolute Stella Mc Cartney i My Queen Aleksander Mc
        Queen,a takze L`or Torrente
        • joanna023 Re: Zapach prawdziwej kobiety... 01.01.06, 01:20
          blv Bvlgari i adicct dior
    • Gość: carolinascotties FLOWERBOMB!!! IP: 87.207.55.* 27.12.05, 14:14
      Viktor&Rolf - Dziewczyny - najpiekniejszy zapach, jaki kiedykolwiek mialam :)
      • Gość: S. Re: FLOWERBOMB!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 27.12.05, 14:24
        Sporo ostatnio słyszałam o tym zapachu i to w większości pozytywne
        opinie.Możesz napisać czy to jest lekki zapach czy np. orientalny i jaka jest
        cena?Pozdrawiam
        • joanna023 Re: FLOWERBOMB!!! 27.12.05, 16:09

lekki,kwiatowy,raczej słodki
    • nancy_callahan Re: Zapach prawdziwej kobiety... 27.12.05, 14:25
      A ja uparcie i nieskrcie twierdzić będę
      Moschino Couture kocham cię nad życie!
    • la.vita.e.molto.di.piu Re: Zapach prawdziwej kobiety... 27.12.05, 15:23
      Moje hity:
      na dzień: Carolina Herrera 212 H2O
      na wieczór: Carolina Herrera 212 sexy
      • arletta.wagner Re: Zapach prawdziwej kobiety... 27.12.05, 15:46
        Hipnotic Poison Diora i Angel Muglera. jak dla mnie- kwintesencja sexownej
        kobiety
    • Gość: Kika Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:15
      Gucci -Rush2
      Amor amor- Cacharel
      Eden (niebieski)Cacharel
      • Gość: Weronika_Szkolulsk Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 27.12.05, 16:54
        bardzo polcam Trezor! Są ładne ale mocne zapachy!
        • Gość: ksJo Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 27.12.05, 16:55
          Amor amor
        • Gość: madrala:P Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 27.12.05, 16:58
          Co do tego w którym roku powstały Chanel nr5, uzywam ich od 3 lat a powstały w
          2001r :) moze w Polsce były dopioero w 2001r w Ameryce i w Europie Zach dużo
          wcześniej
          • Gość: zartobliwie Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.ny325.east.verizon.net 29.12.05, 16:31
            - nie zartuj,kobieto:) tych perfum uzywala juz MM. do historii przeszlo jej
            slynne powiedzenie, ze spi otulona jedynie w kropelke chanel nr5. a ona tez nie
            byla przeciez pierwsza- te perfumy wykreowano w...1921 roku:)
            chyba,ze chodzi ci o jakis inny zapach tej firmy. pozdrawiam serdecznie
    • Gość: M Zapachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 17:23
      Droga Majko!

Jeżeli lubiłaś Dolce Vita to polecam Ci jej siostrę- lżejszą Eau de Dolce Vita. Podobne zapachowo są także Feminite du Bois,ale w naszym zacofanym zapachowo kraju trudno je dostać. Na allegro czasami można upolowac kolejny rarytas- niebanalną Organzę Indecence. Z klasyczną Organzą nie ma prawie nic wspólnego. To perfumy z dużą klasą,nie zawierające nut kwiatowych ale za to jak intrygujące!:) Mój mąż je uwielbia. Ciepłe i doskonałe na zimowe wieczory.
      Jeżeli chcesz coś lżejszego to bardzo pieknie na skórze rozwijają się Gucci II. ( Gucci I są dość ciężkie,ale również możesz spróbować).
      Do kobiecych zapachów niektórzy zaliczają te z różą w składzie. Możesz tez spróbować YSL Paris , EnJoy lub Tendre Kiss Lalique. Paris są bardzo różane,mogą trochę mdlić,ale to wszystko kwestia gustu. EnJoy z kolei są bardzo esencjonalne i ...trwałe, szalenie trwałe! Tendre Kiss to już troche inna bajka, choc ja kocham tą różę, jest taka idealnie...dopieprzona;)!
      Napisz proszę co wybrałas dla siebie:)
      Pozdrawiam
      M.
      • Gość: M Re: Zapachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 17:27
        Zapomniałam dodać,że gdzieś ,juz w sumie dawno wyczytałam,że do tych "arcykobiecych", uwielbianych przez starsze kobiety i dojrzałych mężczyzn, zaliczono niesmiertelne Chanel 5 i Opium. Za kobiece uznano też Addict Dior oraz Allure.
        Młodzi mężczyźni natomiast za kobiece uważają Amor Amor, Miracle ,Miracle so Magic, słodkie Escady a z niższej półki Puma Jamaica i Adidas Fruity Rhytm.
      • Gość: majka Re: Zapachy IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 27.12.05, 17:31
        Witam wszystkich!
        Dziękuje bardzo za komentarze! I przepraszam, ponieważ trzech ostatnich nie
        przeczytałam. Dzisiaj byłam w perfumeri i powąchałam perfumy te, które
        najczęściej sie powtarzały i wybrałam Jadore Diora. Sa naprawdę przepiękne.
        Zobacze czy to będzie mój zapach na zawsze. Dziękuję za podpowiedzi.
        Pozdrawiam Majka!
    • anetta42 Re: Zapach prawdziwej kobiety... 28.12.05, 00:45
      Organza to piekny zapach
      • nocti_fer Re: Zapach prawdziwej kobiety... 28.12.05, 12:30
        Przez ostatnie dwa lata używałam nieustannie Ultraviolet Paco Rabanne, ale,
        szczególnie zimą, są dla mnie zbyt lekkie i "chłodne". Ostatnio pojawił się
        cudowny zapach Crystal Noir Versace, polecam też ENVY Gucciego (bardziej
        wieczorowo)... Feminite du bois Shiseido są wspaniałe, ale dostanie ich w
        Polsce graniczy z cudem.
      • Gość: agga02 Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 15:58
        oczywiście że Organza ale to mój nr2 na pierwszym miejscu Dalissime S.Dali. Od
        2000r. dostaję go od męża na imieniny
    • Gość: Anna Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: 80.64.14.* 29.12.05, 10:21
      Tylko Euphoria Calvina Kleina, BOSKA!!!
      • Gość: mala Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.de.deuba.com 29.12.05, 13:54
        rewelacja....zakochalm sie od pierwszego powąchania!
    • Gość: inka Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: 213.17.237.* 29.12.05, 10:34
      hm.. witam serdecznie- ja uwielbiam Tommorow Avonu;)
      jest ostry, ale nie słodki- dla mnie rewelacja;P
    • v.i.k.k.a Re: Zapach prawdziwej kobiety... 29.12.05, 11:04
      1.hypnotic poison-dior(zakochalam sie w nim;)
      2.light blue-d&g
      3.allure-chanel
      4.truth-ck
      5.eternity-ck(juz troche mi sie znudzil)
      6.deep red-hugo
      7.emporio-armani(ten złoty:)
      8.dolce vita-dior

to było na tyle...
      • Gość: christian dior Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 29.12.05, 11:06
        Jador'e diora!!!!!
    • elwee Re: Zapach prawdziwej kobiety... 29.12.05, 11:43
      tylko Chanel Modemoiselle i Coco (czarne), Samsara Guerlain, Ultraviolet Paco
      Rabanne,zapomniałam o Dune Diora!!!! Poza tym ewentualnie Sentiment Escady i
      Deep Red Hugo Bossa (Intence może być). Doprawdy nie wiem dlaczego takim
      powodzeniem cieszy się Jador'e.... Nie "czuję" tego zapachu... Jest dla mnie
      zbyt agresywny i ostry. Lubię orientalne słodkie perfumy... Od dwóch lat uzywam
      Modemoiselle, z krótkimi przerwami na w/w.. Ale jeśli macie jakąś propozycję dla
      mnie z nowościami korespondującymi z moimi tendencjami - piszcie...
      • Gość: aaaaa Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.bremultibank.com.pl 29.12.05, 12:46
        shiseido, feminite du bois
      • Gość: S. Re: Do elwee :) IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.12.05, 13:24
        Ja jak wyżej napisałam uwielbiam Dune,Dolce Vita Diora,podoba mi się również
        Deep Red.Czy możesz mi napisać jak pachnie czarne Coco,wiem,że trudno opisać
        dokładnie ale czy są podobne np. do Modemoiselle czy bardziej orientalne czy
        mają coś w sobie z Chanel5?Pozdrawiam
        • Gość: Escape5 Re: Do elwee :) IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 29.12.05, 16:41
          Nie wiem jak Ci opisac ten zapach,ale może znasz Little Black Dress Avonu?
          Czytałam gdzieś że przypomina czarną Coco(nawet butelka podobna).Co do
          porównania z Coco M to napewno są bardziej orientalne, wg mnie nie są podobne do
          Chanel5.Daję Ci link,tu przeczytasz opinie o zapachach Chanel:

www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&cmd=search&type=all&where=items&keywords=chanel
          • Gość: S. Re: Do elwee :) IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.12.05, 19:44
            Escape5 dzięki :)Znam Little Black Dress Avonu pamiętam,że kiedyś podobał mi
            się ten zapach.Ja właśnie lubię orientalne zapachy,także muszę te perfumy
            przetestować.Pozdrawiam
    • llilly Re: Zapach prawdziwej kobiety... 29.12.05, 18:12
      Hej!Moja wieloletnia miłość to Roma (Laura Biagiotti) zapach zmysłowy,
      uwodzicielski i ponadczasowy.Pozdrawiam.
    • ezetka Re: Zapach prawdziwej kobiety... 29.12.05, 20:18
      L'eau par Kenzo - swiezy delikatny zapach, uwielbiam i wspaniale sie w nim czuje
      • anotherwoman Re: Zapach prawdziwej kobiety... 30.12.05, 10:36
        EDP Lolita Lempicka
    • Gość: littlemisstrouble Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 30.12.05, 12:15
      Proponuje Contradiction Calvina Kleina, delikatyny i zmyslowy...mmmm
    • Gość: la_camisa_negra Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: 82.139.154.* 30.12.05, 22:22
      'flower' by kenzo czerwone :)
      • batutka Re: Zapach prawdziwej kobiety... 01.01.06, 03:13
        a ja niezmiennie od wielu lat Laura Biagiotti. Uwielbiam ten zapach - jest
        delikatny, kwiatowy - po prostu moj:-)
    • saga1985 Re: Zapach prawdziwej kobiety... 01.01.06, 11:59
      Angel - Thierry Mugler
      Envy - Gucci
      Czy któraś z Was używa (lub używała) In love again YSL? Czy to prawda, że to
      była wersja limitowana???
      • Gość: vicki Re: Zapach prawdziwej kobiety... IP: *.autocom.pl 01.01.06, 17:34
        Hiris hermes-trudny do zdobycia,niepowtarzalny zapach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka