aniolek02221 29.12.05, 16:26 i ile i gdzie? Piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka9925 Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 30.12.05, 01:25 mam w pepku w nosi perelke w uszach sherifa gwiazdki Odpowiedz Link Zgłoś
agataa154 Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 22.04.06, 17:00 ja mam w nosie perełke i w pepku seruszko miałam tez w brodzie kulke ale wyjełam ale chchem sobie przebic jezyk albo koło ust na boku Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka_14 Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 27.11.06, 13:02 ja mam 4 w prawym uchu i 1 w lewym :-)...Miałam kiedyś w nosie ale mi się gdzieś zgubił.W grudniu jeszcze raz przebijam nos, na wakacje robię sobie w jęzorku no i może w pępku...Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
lalka4fun Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 28.05.07, 18:33 prawe ucho: standard lobe industrial lewe ucho: tragus anti helix daith (troche wyzej niz standardowo) standard lobe usta: smiley (w gornym wedzidelku, jakby ktos nie wiedzial) pozostałe: sztanga w skórze na biodrze surface w planie kark. buzi :* Odpowiedz Link Zgłoś
cornelka90 Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 12.05.06, 15:12 Wiec tak... Ja mam kolczyka w nosie, na lewym uchu 8 dziurek, a w prawym 6 i mam kolczyka w języku. Odpowiedz Link Zgłoś
mastema20 Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 25.07.06, 22:40 w lewym uchu mam 5 kolczyków, w prawym 4, ale dziurek więcej, tylko nie noszę. jeszcze mam w nosie, w brodzie i w języku, a w planie w brwi ;) pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarusie Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 15.10.06, 11:34 Industrial, język. W tym tygodniu dojdą jeszcze trzy. Tzw. rook i dwa pod industrialem. W planach są tzw(nie lubię tych nazw) surface (trzy) na karku. Pozdrawiam zakolczykowanych :] Odpowiedz Link Zgłoś
widzia2 Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 30.10.06, 17:03 Mam tuż pod karkiem dwie srebrne kulki, jest nietypowy i ludzie mówią że "aż ich boli jak na niego patrzą". Poza tym mam jeszcze po dwa w każdym uchu, i myśle że to nie będzie koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
anitka310 Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 26.01.07, 11:31 oczywiście uszy: 6 dziurek w prawym (standart lobe i 5 helix), 3 w lewym (jeden standart lobe i 2 helix, planuje przebicie conch), nos (standart nostril), broda (standart labret, planuję po prawej i po lewej po jednym lip ringu i madonne), język ( standart tongue, marzy mi się venom tongue...), chciałabym dołożyć jeszcze przekłucie horizontal eyebrow i surface między piersiami i może na karku, no i w planach mam jeszcze pępek Odpowiedz Link Zgłoś
chommiczka Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 18.04.07, 16:20 W języku i standardowo w uszach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ql_skull Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 24.04.07, 21:14 Oczywiście, tradycyjnie =D => 10 kolczyków w uszach i -bardziej ambitnie- w języku, hehe xD Odpowiedz Link Zgłoś
ad_de16 Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 30.04.07, 22:58 Ja mam w każdym uchu po 3, pod dolną wargą, w nosie, pępku i języku xD Jutro mam zamiar przebić chrąstkę w uchu (ale tą taką w środku...nie wiem jak to się dokładnie nazywa ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
deelicja ble,ble=) 01.05.07, 10:45 Ja mam mało kolczyków:( w uchu tradycyjnie 2 (codziennie zmieniam) no i w pępku ten jeszcze z przebicia:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
sylw21 Re: ble,ble=) 05.05.07, 18:11 ja mam w jezyku, brwi, brodzie,nosie i w uszach oczywiscie:)) wiekszosc robilam sama, na szczescie znam sie na tym i nie trace kasy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sylw21 Re: ble,ble=) 09.05.07, 16:40 a no i zapomniałam dodać o moich dwoch nietypowych kolcach. raz - w ręce (miałam też w drugiej, ale mnie wnerwiał) i w karku;) mniam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nonnaa Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 01.05.07, 21:18 mam 11 kolczyków, 3 w lewym uchu, 7 w prawym i w języku :) Odpowiedz Link Zgłoś
ql_skull Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 03.05.07, 13:49 to dokładnie tak, jak ja, tylko, ze ja w prawym 3 a w lewym 7 =P Odpowiedz Link Zgłoś
didunia01 Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 05.05.07, 21:13 Ja mam w uszach, chrząstce i nosie :) A teraz planuję sobie zrobić pod dolną wargą :P Odpowiedz Link Zgłoś
dr_diesel Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 09.05.07, 10:00 Moszna - sredniej wielkości kólko, wędzidełko-malutka sztanga. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_diesel Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 09.05.07, 21:52 Dzisiaj byłem u lekarza na badaniach które były mi potrzebne do uzyskania pewnej licencji i jakież było zdziwienie pani doktor kiedy zobaczyła kolczyk w mosznie. "O, a to nietypowe ale fajne" powiedziała dojrzała kobieta ujmując w rękę moją mosznę i badając jądra. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.15 Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 26.04.09, 13:04 w prawym uchu 2 standardowe i jedno na chrząstce górnej, na lewym 2 standardowe i w wardze po prawej str. Odpowiedz Link Zgłoś
drama77queen Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 09.05.07, 16:21 No więc tak... ja mam 16 kolczyków: * prawe ucho - STANDART LOBE i HELIXY x 8, * lewe ucho- STANDART LOBE , INDUSTRIAL i TRAGUS, * nos - STANDART NOSTRIL, * język- STANDART TONGUE, * no i ostatni to w lewej ręce...ale nie wiem jak to się nazywa :P ... może to się niektórym wydaje przesada, ale ja mam to ...wiecie gdzie :) sami zobaczcie, że nie wyglądam jak okolczykowana krówka (www.drama77queen.fotka.pl) Wychodze z założenia, że jedni zbieraja znaczki, inni coś tam jeszcze a ja uwielbiam PIERCING! :) POZDRAWIAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylw21 Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 09.05.07, 16:39 ja też mam w ręce.tylko że inaczej niż Ty, bo mam na nadgarstku;) Twoje przebicie to hand web piercing;) mi się to bardzo podoba, ale prawie nigdy się nie goi, dlatego ja nie jestem za kolcem w tym miejscu.. poza tym prędzej czy później będziesz musiała go wyjąć, gdyż po pierwsze to co napisałam-nie zagoi Ci się, a poza tym moga Ci się przez to uszkodzić ścięgna. ------- www.przekluwanie-ciala.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tillengel Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 10.05.07, 21:48 Hmmm.... To u mnie troche skromnie..... 4 w lewym uchu plus vertical tragus, w prawym industrial plus dwa zwykle kolce, dalej brew, z języka niedawno wyjęłam, dwa w pępku... Pod koniec czerwca planuję wargę, kark i dekolt.... Odpowiedz Link Zgłoś
sylw21 Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 12.05.07, 11:01 kark to fajna sprawa;) dekolt zresztą też;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia8 Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 11.05.07, 20:06 no wiec tak... w pepku.. w uszach (2 w prawym 1 w lewym), w jezyku.i wlasnie zamierzam zrobic w nosie;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_diesel kolejny... 15.05.07, 09:56 Trzeci w okolicach genitalnych, tzw. pubic, czyli sztanga w miejscu gdzie penis łączy się z podbrzuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
love_buzz Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 16.05.07, 16:58 Ja mam 6 kolczyków w lewym uchu, 4 w prawym, kolczyk w nosie, w wardze z lewej strony i w języku. Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 23.05.07, 23:06 To ja tak skromnie:) standardowe w uszach,w języku,w nosie ,w pępku. Miałam w chrząstce ale mnie długo bolało i w brwii ale jakos sie z nim nie czułam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 03.01.08, 22:49 w uszach-4 standard lobe i lowbret w wardze Odpowiedz Link Zgłoś
carolyn666 Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 04.01.08, 00:26 ja mam uchu tragusa i w chrzastce mam kolczyk i jeszcze trzy tak normalnie...za 7 dni robie horizontala w jezyku i mam zamiar zrobic jeszcze w karku i na wakacje przegrode w nosie czyli tzw septum...xD Odpowiedz Link Zgłoś
sonia910 :) 11.01.08, 23:24 *lewe ucho: 2 dziurki. *prawe ucho: 3 dziurki+chrząstka. *pępek,ale odkąd zaszlam w ciąże i utylam lekko to zdjelam jak najszybciej. *nos Odpowiedz Link Zgłoś
posluchaj.tylko Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 16.03.08, 17:12 prawe ucho - standart labret i helix lewe ucho - dwa standart labrety pępek planuję: jeszcze kilka helixów i ew. industriala surface bara na klatce piersiowej surface bara w okolicy kości biodrowej smiley'a snake bites Odpowiedz Link Zgłoś
niunka6666666 Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 23.03.08, 09:37 w jezyku i w pepku:D planuje zrobic powyzej kącika ust:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 24.03.08, 00:30 czyli planujesz monroe albo madonne... Odpowiedz Link Zgłoś
comoxunaxola Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 05.04.08, 01:16 czesc ;) ja mam w dolnej wardze , na srodku . w prawym uchu mam 9 z czego 2 mi zarosly wiec musze przebic jeszcze raz . w lewym mam 4 i robie industriala . we wtorek przebijam jezyk ; D piercing wciaga xD Odpowiedz Link Zgłoś
sinistra80 17 11.04.08, 13:06 lewe ucho- 3x standard lobe, 3x helix, 1x traugus prawe ucho- 3x standard lobe, 3x helix, 1x traugus pępek- 2x standard navel Odpowiedz Link Zgłoś
vikusysia Re: 17 25.04.08, 15:30 Ear cartilage (lewe ucho), earlobe (prawde ucho x3, lewe x2), navel Odpowiedz Link Zgłoś
kamil_be Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 08.02.09, 10:03 mam tylko 1 kolczyk w wardze ale mialem kiedys 2 w wardze i brodzie, i w jezyku mialem 2 razy. aktualnie zajmuje sie robieniem kolczykow zrobilem juz ponad 40 i wszystkie dobrze i mam nastepnych chetnych bo robie za darmo;p Odpowiedz Link Zgłoś
19sylvunia89 Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 21.03.09, 18:00 ja mam w pepku w jezyku i 4 w uszach wczesiej mialam jeszcze w nosie ale juz wyciagnelam:) oprocz tego mam tatuaz na ledzwiach Odpowiedz Link Zgłoś
bright_witch Re: JAKIE MACIE KOLCZYKI??? 07.11.09, 20:32 - standard tongue (troszkę żałuję, że nie venom :P no ale może kiedyś jeszcze) - monroe :-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś