Gość: kamant IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 10:39 Stosowałyście już może tę nową serię Gliss Kura? Jeśli tak, to może zechcecie się podzielić wrażeniami? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: up Re: Gliss Kur - ASIA BEAUTY IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:55 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinasc Re: Gliss Kur - ASIA BEAUTY IP: *.chello.pl 30.12.05, 19:03 mam go - jest doskonaly !!! wczoraj o nim pisałam ma piekny zapach a po odzywce - włoski są jak po kuracji nawilzającej ( trzymam ją na włosach ok.5minut ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamant Re: Gliss Kur - ASIA BEAUTY IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:10 Za szybko enter :-) A czyy w zwyklej drogrii już te serie dostane, np. w rossmanie. Moze orientujesz się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinasc Re: Gliss Kur - ASIA BEAUTY IP: *.chello.pl 30.12.05, 19:11 ja kupiłam w Schwedt w Schleckersie - szczerze mówiąc nie zwróciłam uwagi, czy jest juz u nas :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamant Re: Gliss Kur - ASIA BEAUTY IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:36 aha, buuuu...Pewnie jeszcze nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamant Re: Gliss Kur - ASIA BEAUTY IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:08 Odpowiedz Link Zgłoś