Dodaj do ulubionych

Ślicznotki?

IP: *.dtcentrum.pl 30.10.02, 09:39
Przy niejednej okazji słyszałam tu przechwałki gandzi, agul i heleny jakie to
znich śliczości. Nie miałam okazji iniestety żadnej z nich widzieć, widziałam
natomiast ślubne zdjecia roodej. Czy Waszym zdaniem ona też jest ślicznotką?
Obserwuj wątek
    • ada_ada Re: Ślicznotki? 30.10.02, 09:44
      Gość portalu: Kyra napisał(a):

> Przy niejednej okazji słyszałam tu przechwałki gandzi, agul i heleny jakie to
      > znich śliczości. Nie miałam okazji iniestety żadnej z nich widzieć, widziałam
      > natomiast ślubne zdjecia roodej. Czy Waszym zdaniem ona też jest ślicznotką?

Jakim sposobem mogłaś tu cokolwiek słyszeć? Chyba masz omamy!
      I paranoje - żadna z wymienionych przez ciebie osób nigdy nie przechwalała się
      swoją urodą. To inni im to wytykali na podstawie róznych wypowiedzi.
      Poza tym masz ogromne kompleksy.
      I jesteś bardzo nieuczciwą i niemiła kobietą - rooda Ci zaufała i przesłała
      swoje zdjęcie, a ty wywołujesz taki wątek. Bardzo mi się to nie podoba. Mam
      nadzieję, że nigdy 'nie będziesz miała okazji' nikogo z nas zobaczyć.
      Nie pozdrawiam.
    • kromka Re: Ślicznotki? 30.10.02, 09:47

Jedno jest faktem: jesteś bardzo niefajna.
    • Gość: Kim Re: Ślicznotki? IP: *.inetia.pl 30.10.02, 10:10
      Dołączam się do poprzedniczek - trochę mało klasy w tym, co piszesz...
      • Gość: lulea Re: Ślicznotki? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 10:13
        i lepiej przeslij nam swoje zdjęcie, a my tez chetnie opiszemy na forum zalety
        i wady twego wygląda, laluniu.
      • Gość: ada_ada Kim!!!!! IP: *.chello.pl 30.10.02, 10:34
        Kim, wpadnij na nową stronkę - forum o sabacie. Chyba 'cie tam nie ma'? Ja
        dodałam sobie do ulubionych, ale chyba można tam wejsc tak: forum o forum/ fora
        prywatne/ towarzyskie/ forum o sabacie. I musisz sie zalogowac. Czekam :)
      • Gość: ada_ada Kim!!!!! IP: *.chello.pl 30.10.02, 10:36
        Kim, wpadnij na nową stronkę - forum o sabacie. Chyba 'cie tam nie ma'? Ja
        dodałam sobie do ulubionych, ale chyba można tam wejsc tak: forum o forum/ fora
        prywatne/ towarzyskie/ forum o sabacie. I musisz sie zalogowac. Czekam :)
        • roodanaserio Re: Slicznotki 30.10.02, 10:43
          Nie przypuszczalam, ze zachowasz sie tak nisko i poprosisz o zdjecia slubne,
          aby potem komentowac moj wyglad w ramach wysmiewania. Niemusze Ci sie podobac,
          to nie jest obowiazek ustawowy.

Slub to intymna chwila i nie jest to okazja do wysmiewania czegokolwiek i
          kogokolwiek. Nie znalam Cie, a zaufalam.

Twoje zachowanie wychodzi nie tylko poza zasady netykiety, ale takze zwykla
          ludzka przyzwoitosc.

Nie dziwie sie zupelnie, ze dziewczyny nie chcialy publikowac swoich zdjec ze
          spotkania.

r
          • staua Re: Slicznotki 30.10.02, 11:16
            Nie przejmuj sie, Rooda, ja uwazam, ze zdjecia byly b. fajne i profesjonalne.
            Super wygladasz na tym zamglonym, jak z lat 20. BTW-przesle Ci pare moich
            (sukni nie mialam bialej, bo czekam na ortodoksyjny slub w Rumunii, ale zdjecia
            sa OK). Pozdrawiam.
            Kyra-jestes beznadziejna, skoro nie podoba Ci sie Rooda, czy jej styl (nie musi
            sie podobac wszystkim, prawda?), to mozesz to zachowac dla siebie.
            • Gość: roodanaserio To ty rumunka jesteś, a może bułgarka? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 12:25
              To ty rumunka jesteś, a może bułgarka? A czym się w polsce zajmujesz?
              • roodanaserio Re: To ty rumunka jesteś, a może bułgarka? 30.10.02, 12:28
                Gość portalu: roodanaserio napisał(a):

> To ty rumunka jesteś, a może bułgarka? A czym się w polsce zajmujesz?

Zalogowac sie jako ja nie mozesz bidulko, to bedziesz mnie udawac ?:)

Pomyslowe, acz nieco zuzyte, to juz bylo :)
                Ja sie ZAWSZE loguje.

r
                • Gość: roodanaserio Nie podszywaj się IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 12:37
                  • staua Re: Nie podszywaj się 30.10.02, 13:29
                    Nie wiem kim jestes (wiem, ze nie Rooda), ale odpowiem - nie jestem Rumunka ani
                    Bulgarka, nie mieszkam w Polsce i niestety nie jestes w stanie mi dokuczyc.
                    Przykro mi.
                    • Gość: Helena Tirówka tirówka tirówka IP: *.100.ph 30.10.02, 14:27
                      • staua Re: Tirówka tirówka tirówka 30.10.02, 15:25
                        Jeszcze tylko powiedz mi, co to tirowka. Moze sie obraze, jak dokladnie
                        wytlumaczysz. Na razie - bez punktu.
          • Gość: Kyra Re: Slicznotki IP: *.dtcentrum.pl 30.10.02, 13:35
            Ja nie dostała m tych zdjeć od Ciebie, przesłałaś je do mojej koleżanki, która
            mi je pokazała.
    • drzazga1 Re: Ślicznotki? 30.10.02, 10:29

Oglądanie zdjęć ślubnych Roodej nie było obowiązkowe, ucierpiało Twoje poczucie
      estetyki - Twój problem.
      A swoją drogą, jeżeli musisz w ten sposób poprawiać sobie samopoczucie -
      współczuję.
      • Gość: Bacha Kyra ma rację IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 11:05
        Skoro Rooda zdecydowała się rozsyłać na prawo i lewo swoje zdjęcia, to musi się
        liczyć z tym, że będą oceniane, zwłaszcza w kontekście tego, co tu o sobie
        wypisuje. Ja też dostałam te fotki i mam takie zdanie jak Kyra - Rooda wygląda
        na nich okropnie, ma fatalną grzywkę, powiększone wole, prześmieszną sukienkę.
        Rooda, ja na twoim miejscu nie tylko bym nie rozsyłała tych zdjęć, ale i te
        które mam w domu, natychmiast bym podarła:) To bezczelność tak się przechwalać
        na forum swoją rzekomą urodą, kiedy w rzeczywistości jest się duuuużo poniżej
        przeciętnej, a mówiąc wprost - brzydulą.
        • roodanaserio Re: Kyra ma rację ! Kyra na prezydenta stolicy :) 30.10.02, 11:23
          Gość portalu: Bacha napisał(a):

> Skoro Rooda zdecydowała się rozsyłać na prawo i lewo swoje zdjęcia, to musi
          się liczyć z tym, że będą oceniane, zwłaszcza w kontekście tego, co tu o sobie
          wypisuje.

W kontekscie tego, ze nic o sobie nie wypisuje, a na pewno nie na tamat ew.
          walorow czy wad, to nieco absurdalne. Nie podalam na forum ogolnego linka, aby
          kazdy mogl korzystac ze zdjec, a wysylalam je na WYRAZNA prosbe badz mejli,
          wysylanych mi na priva, badz pisanych na forum.

Ja wiem, ze nie macie odwagi zalogowac sie jako WY, a bany nie pozwalaja pisac
          juz jako gl, jednak styl macie rozpoznawalny.
          Takze pozostaje mi sie tylko usmiac szczerze z tego, ze dalam swoje zdjecia
          Grazynce L. czy innej zabawnej panience, ktora teraz bedzie przpominac swiatu,
          ze mam podwojny podbrodek :))

dziekujemy Ci za to kochana w imieniu partii :]

> To bezczelność tak się przechwalać na forum swoją rzekomą urodą, kiedy w
          rzeczywistości jest się duuuużo poniżej przeciętnej, a mówiąc wprost - brzydulą.

Ojejejejej :) Brzydula i rudzielec, niby nic, a znaczy wiele.
          Niby nic, a sprobujcie byc brzydula tak jak ja :)

Olaboga, jak ja lubie byc brzydka :)
          Zwlaszcza na slubie :]

r
          • Gość: Bacha Re: Kyra ma rację ! Kyra na prezydenta stolicy :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 12:04
            roodanaserio napisała:

> Gość portalu: Bacha napisał(a):
            >
            > > Skoro Rooda zdecydowała się rozsyłać na prawo i lewo swoje zdjęcia, to mus
            > i
            > się liczyć z tym, że będą oceniane, zwłaszcza w kontekście tego, co tu o
            sobie
            > wypisuje.
            >
            >
            > W kontekscie tego, ze nic o sobie nie wypisuje, a na pewno nie na tamat ew.
            > walorow czy wad, to nieco absurdalne. Nie podalam na forum ogolnego linka,
            aby
            > kazdy mogl korzystac ze zdjec, a wysylalam je na WYRAZNA prosbe badz mejli,
            > wysylanych mi na priva, badz pisanych na forum.
            >
            > Ja wiem, ze nie macie odwagi zalogowac sie jako WY, a bany nie pozwalaja
            pisac
            > juz jako gl, jednak styl macie rozpoznawalny.
            > Takze pozostaje mi sie tylko usmiac szczerze z tego, ze dalam swoje zdjecia
            > Grazynce L. czy innej zabawnej panience, ktora teraz bedzie przpominac
            swiatu,
            > ze mam podwojny podbrodek :))
            >
            > dziekujemy Ci za to kochana w imieniu partii :]
            >
            >
            > > To bezczelność tak się przechwalać na forum swoją rzekomą urodą, kiedy w
            > rzeczywistości jest się duuuużo poniżej przeciętnej, a mówiąc wprost -
            brzydulą
            > .
            >
            >
            > Ojejejejej :) Brzydula i rudzielec, niby nic, a znaczy wiele.
            > Niby nic, a sprobujcie byc brzydula tak jak ja :)
            >
            >
            > Olaboga, jak ja lubie byc brzydka :)
            > Zwlaszcza na slubie :]
            >
            >
            >
            > r

Czy lubisz być brzydka, wątpię. Ale jesteś:D
            P.S. Nie wściekaj się tak, bo ci się wole powiększy. I odpisuj sama, bo
            zaganianie do tego Agul i Anexxy jest żałosne.
            • roodanaserio Re: Kyra ma rację ! Kyra na prezydenta stolicy :) 30.10.02, 12:10

> Czy lubisz być brzydka, wątpię. Ale jesteś:D

To super ! O bogowie, jak fajnie, ze nareszcie znalazl sie ktos, kto mi
              uswiadomil te prawde odwieczna :)
              Kobieto, powinnas chodziz z Ewangelia po domach jako swiadek J., bo sianie
              dobrej nowiny wychodzi Ci wcale wcale :)

> P.S. Nie wściekaj się tak, bo ci się wole powiększy.

No to mamy rozne definicje wscieku, bo ja jestem uchachana :)))))
              A jak sie powiekszy, to Ci wysle zdjecie, zebys mogla napisac jeszcze ze 20
              postow o tym, jakie mam podrodki.

Nie wazne, czy mowia zle czy dobrze - wazne, ze mowia.
              Nie ma dla mnie wiekszej satysfakcji, niz ludzkie zainteresowanie :>

> I odpisuj sama, bo zaganianie do tego Agul i Anexxy jest żałosne.

O rany, jakis Coperfield ze mnie, bo procz ww. pisze sporo tutaj :) Alez ze
              mnie zaklinaczka .... ;]

r
              • Gość: anexxa a tak BTW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 12:33
                Czy to prawda że masz tłuste podgardle, małe zalane tłuszczykiem oczki,
                kwiczysz i prześmiesznie się ubierasz?
        • Gość: monia76 Re: Kyra ma rację IP: *.u.mcnet.pl 30.10.02, 12:04
          jezeli uroda roodej jest duzo ponizej przecietnej to mozemy tylko zyczyc sobie
          jak najwiecej takich 'przecietnych polek'.
          a w ogole kretynki jestescie, bo kazda, ktora widziala rooda na zywo przyzna,
          ze jak sie usmiechnie albo cos powie to faceci (jestem przekonana) sciela sie
          tabunami u jej stop!
    • damona Re: Ślicznotki? 30.10.02, 11:06
      Masia to Ty, czy Twoja kolezanka z biurka obok?
    • hokusai Re: Ślicznotki? 30.10.02, 11:12
      Kyra i Bacha! JEstescie obrzydliwymi osobami. I mam nadzieje,ze wiecej sie nie
      natkne na wasze wynurzenia.
      • Gość: penelope_75 Re: Ślicznotki? IP: 213.17.175.* 30.10.02, 11:17
        Głupie pipy z Was i tyle.
      • agul1 Re: Ślicznotki? 30.10.02, 11:17
        hokusai napisała:

> Kyra i Bacha! JEstescie obrzydliwymi osobami. I mam nadzieje,ze wiecej sie
        nie
        > natkne na wasze wynurzenia.

Bacha to jedna z grazynek zapewne - spójrzcie na IP:)
        Ja zauważyłam pewną prawidłowość - im kobieta brzydsza, tym chętniej obgaduje
        inną kobietę - i im ładniejsza jest ta obgadywana,tym mocniej ją obgada. To
        teraz zobaczcie, po tym, co napisaly te głupie laski, jak ohydne muszą one być:-
        ))) Kolejne zakompleksione babiszonki:)
      • Gość: Bacha Re: Ślicznotki? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 11:19
        hokusai napisała:

> Kyra i Bacha! JEstescie obrzydliwymi osobami. I mam nadzieje,ze wiecej sie
        nie
        > natkne na wasze wynurzenia.

To ty jesteś obrzydliwa - kłamiesz z litości, pisząc to, co Rooda chce
        usłyszeć. Robisz jej tym krzywdę. My po prostu piszemy prawdę. Rooda ma chyba w
        domu lusterko, prawda?
        • staua Re: Ślicznotki? 30.10.02, 11:34
          Wiesz, jestes wyjatkowo zlosliwa. Moze Ty przyslesz mi np. swoje zdjecie?
          Napisze potem o Tobie watek na forum.
        • reniaszka Re: Ślicznotki? 30.10.02, 11:59

>> To ty jesteś obrzydliwa - kłamiesz z litości, pisząc to, co Rooda chce
          > usłyszeć. Robisz jej tym krzywdę. My po prostu piszemy prawdę. Rooda ma chyba
          w domu lusterko, prawda?

Rozumiem, że ty go unikasz ? I chyba słusznie zresztą....
    • anexxa Re: Ślicznotki? 30.10.02, 11:40
      droga kyro, musialas czytac jakies inne forum, bo zadna z
      wymienionych przez ciebie osob (ani ja, najwyrazniej
      zapomnialas jeszcze mnie tu wpisac) nie opisywala swojej
      urody, konstatujac potem, ze jest sliczna.

poza tym, okreslenie "sliczny" moze sie odnosic do klombu
      w ogrodzie albo dwumiesiecznego szczeniaka.

kobiete mozna okreslic mianem pieknej, urodziwej,
      interesujacej - i kazde z tych okreslen mozna odniesc do
      roodej.

a tobie radze isc przeliczyc spodnice na wieszaku, czy
      czym tam sie zajmujesz w pracy.

wypowiedzi bachy w ogole nie komentuje, bo jest ponizej
      poziomu, na ktorym zwyklam prowadzic jakiekolwiek dyskusje.

xx.

ps tak, teraz jestem niemila, uwaga o spodnicach jest
      wyjatkowo zlosliwa, moim wrogom radze szybko wydrukowac
      ten post i przywiesic na tablicy do rzutkow.
      • jureek Re: Ślicznotki? 30.10.02, 12:25
        anexxa napisała:

> droga kyro, musialas czytac jakies inne forum, bo zadna z
        > wymienionych przez ciebie osob (ani ja, najwyrazniej
        > zapomnialas jeszcze mnie tu wpisac) nie opisywala swojej
        > urody, konstatujac potem, ze jest sliczna.
        >
        > poza tym, okreslenie "sliczny" moze sie odnosic do klombu
        > w ogrodzie albo dwumiesiecznego szczeniaka.
        >
        > kobiete mozna okreslic mianem pieknej, urodziwej,
        > interesujacej - i kazde z tych okreslen mozna odniesc do
        > roodej.

A ja mojej Pani mówię, że jest śliczna i ona się nie obraża.
        Jura
    • Gość: Paula Re: Ślicznotki? IP: *.kielce.com.pl 30.10.02, 12:53
      Widziałam zdjęcia Roodej. Bardzo mi się podobały.
      Mogę z całą pewnością stwierdzić, że Rooda jest bardzo ładną kobietką.
      Zdjęcia ślubne były super. Myślę, że czysta złośliwość nakazuje tym idiotką
      obrażać innych. Są żałosne...
      • Gość: jolka Re: Ślicznotki? IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 14:56
        tez tak uwazam, rooda jest bardzo ladna i sympatyczna
      • eremka Re: deklinacja rzeczownika "idiotki" 30.10.02, 15:21
        Kto - idiotki
        kogo - idiotek
        komu - IDIOTKOM
        kogo - idiotki
        itd.
        pozdrowienia
        • Gość: lulea grazynak lubicz z kompleksami, kyra i bacha..... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 16:30
          ... to jedna i ta sama nastoletnia gówniara, logująca się z warszawy przez
          modem. jest kwetia czasu jak rodzice jej wleją; idzie koniec miesiąca i
          rachunki do popłacenia. Miła kyro-bach0-grazynko- gdybys była taka ładna jak
          rooda, taka bystra jak anexxa i taka dowcipna jak helena, albo taka elokwentna
          jak reszta dziewczyn to miałabyś szanse jeszcze zmienić cokolwiek w swoim
          zyciu, a tak, to pozwól, ze wyraże opinię reszty: jesteś ŻĄŁOSNA, nawet gadać
          się nam o tobie nie chche.
          • Gość: katrina Re: grazynak lubicz z kompleksami, kyra i bacha.. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 20:08
            no ten wątek mnie powalił. Rooda dziwię Ci sie że w ogóle odpowiadasz tym...
            nie wiem jak je nazwać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka