wyborcza.pl/duzyformat/1,141587,17030499,Szklane_dreszcze__Szymanik_w_internetowej_kamerce.html#CukGW
Byłyście kiedyś na takim serwisie? Kiedyś napisała tu o tym jedna z dziewczyn i jak weszłam, to siedziałam tam dwie godziny

w szoku byłam, ludzie pokazują często twarze, jest bardzo dużo dzieciaków, co do niektórych to mam wątpliwości czy mają 18 lat... poza tym wiele tych "pokazów" jest dla mnie wręcz odstręczających, ale ja mam lekkie skrzywienie i nie lubię erotyki "prywatnej" albo nawet stylizowanej na taką, lubię umowność, teatralność, ja chcę widzieć, że to są profesjonalni aktorzy, a nie Andżela i Kamil z Wałbrzycha, którzy dorabiają sobie do pensji, to jest chyba jedna z bardziej aseksualnych rzeczy dla mnie. Wydaje mi się, że w upodobaniu do "prywatnych" filmików celują jednak faceci, dla mnie to żałosne. Seks w wykonaniu amatorów w 90% wygląda bardzo kiepsko.
Były tam też, które nie robiły nic erotycznego, gadały do kamerki, pisały sobie na czacie, wyglądali na dość samotnych. Jedna panna filmowała siebie (bardzo ładna była zresztą i wyglądała na... drogą), jak je obiad ze znajomymi (kamerka była ustawiona na nią), no fascynujące... nuuudaaaaa
Śmieszne jest, jak siedzi panna, czeka na żetony, żeby coś tam zrobić (pokazać cycki, wsadzić sobie wibrator etc.), ale nikt akurat nie wpłaca, więc panna grzebie w telefonie, ogląda film na tv gdzieś poza kadrem, naprawdę ekstra

albo jest taka grupa, dwie, trzy młode dziewczyny (z zachowania wyglądają na młodociane prostytutki), siedzą na kanapie z jakimś alfonso i oglądają film, gadają głupoty, jedzą kanapkę, palą, milczą i czekają na żetony, żeby zrobić seks na żywo, a palanci na czacie siedzą i piszą: "ale fajna imprezka jak zawsze", "spoko luz, cześć ślicznotki", "u was jak zawsze wesoło" (bo laska cycka pokazała), no wesoło w cholerę, rzeczywiście...