Gość: Gerry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 14:58 Czy jest jakaś choroba związana z "opadnięciem" brwi, bo ja właśnie taki defekt u siebie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anita Re: brwi "opadnięte" IP: 192.38.225.* 05.01.06, 23:16 ale co to znaczy opadanie brwi?! konce ci opadaja, czy masz na mysli wlosy zy skore pod nimi? sprecyzuj to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerry Re: brwi "opadnięte" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 01:46 Chodzi mi o to, że moje brwi są pod kośmi oczodołowymi! Łatwo jest je pomylić z rzęsami:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerry Re: brwi "opadnięte" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 15:16 Nikt mi nie pomoże:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: brwi "opadnięte" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 15:58 ja mam podobnie, jesli o to Ci chodzi. pojedyncze wloski rosna mi nisko, prawie przy samych oczach. ale jakos nigdy nie robilam z tego problemu. wyrywam je po prostu. jesli jednak ktos napisze jak sie tego skuteczniej pozbywac rowniez bede wdzieczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tez Re: brwi "opadnięte" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 20:25 Ja z kolei jestem ciekawa czy jest jakiś sposób aby brwi "podnieść", bo podobnie jak poprzedniczki też mam brwi "opadnięte" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: brwi "opadnięte" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 07:44 Jedyny sposób to operacja plastyczna niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: brwi "opadnięte" 09.01.06, 14:42 Brwi można "podnieść" optycznie jeżeli pomalujesz łuk brwiowy (skórę tuż pod brwiami) białym lub innym jasnym cieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: brwi "opadnięte" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 17:18 rob masaz twarzy, m.in 'naciaganie' luków brwiowych Odpowiedz Link Zgłoś