Dodaj do ulubionych

brwi "opadnięte"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 14:58
Czy jest jakaś choroba związana z "opadnięciem" brwi, bo ja właśnie taki
defekt u siebie zauważyłam.

Obserwuj wątek
    • Gość: Gerry Re: brwi "opadnięte" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:57
      up
      • Gość: Gerry Re: brwi "opadnięte" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 23:14
        up
    • Gość: Anita Re: brwi "opadnięte" IP: 192.38.225.* 05.01.06, 23:16
      ale co to znaczy opadanie brwi?! konce ci opadaja, czy masz na mysli wlosy zy
      skore pod nimi? sprecyzuj to
      • Gość: Gerry Re: brwi "opadnięte" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 01:46
        Chodzi mi o to, że moje brwi są pod kośmi oczodołowymi! Łatwo jest je pomylić z
        rzęsami:(
        • Gość: Gerry Re: brwi "opadnięte" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 15:16
          Nikt mi nie pomoże:(
    • Gość: ja Re: brwi "opadnięte" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 15:58
      ja mam podobnie, jesli o to Ci chodzi. pojedyncze wloski rosna mi nisko, prawie
      przy samych oczach. ale jakos nigdy nie robilam z tego problemu. wyrywam je po
      prostu. jesli jednak ktos napisze jak sie tego skuteczniej pozbywac rowniez
      bede wdzieczna :)
      • Gość: ja tez Re: brwi "opadnięte" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 20:25
        Ja z kolei jestem ciekawa czy jest jakiś sposób aby brwi "podnieść", bo
        podobnie jak poprzedniczki też mam brwi "opadnięte"
        • Gość: Meganka Re: brwi "opadnięte" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 07:44
          Jedyny sposób to operacja plastyczna niestety...
        • jade.fox Re: brwi "opadnięte" 09.01.06, 14:42
          Brwi można "podnieść" optycznie jeżeli pomalujesz łuk brwiowy (skórę tuż pod
          brwiami) białym lub innym jasnym cieniem.
    • Gość: a Re: brwi "opadnięte" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 17:18
      rob masaz twarzy, m.in 'naciaganie' luków brwiowych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka