Dodaj do ulubionych

Maska do włosów DORA

IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 04.01.06, 20:52
Witam!
Czyktóraś z was uzywała maski do włosów- Dora wyciąg z bambusa?
Jakie sa po niej efekty?
Czy warto kupić?
Obserwuj wątek
    • toolie Re: Maska do włosów DORA 04.01.06, 21:49
      Ja uzywam maski Dora, ale tej silnie nawilzajacej. Jestem bardzo zadowolona.
      wlosy sa blyszczace, w ogole sie nie placza (juz w momencie nakladania jakby
      sie same rozczesywaly:) i sa takie jakby lejace. Ja uzywam jej na przemian z
      Waxem i wlosy mam sliczne. Jak skoncze to opakowanie to kupie ta z bambusem.
      Jezeli jest chociaz w polowie tak dobra jak nawilzajaca to uwazam, ze warto.
      • Gość: milo Re: Maska do włosów DORA IP: *.aster.pl 04.01.06, 23:16
        Ja używałam i tej z bambusem i tej silnie nawilżającej. Dla mnie lepsza jest ta
        bambusowa. Polecam
        • toolie Re: Maska do włosów DORA 05.01.06, 09:34
          Milo, a uzywalas moze innych produktow tej firmy?
          • muzomaniaczka Re: Maska do włosów DORA 05.01.06, 13:53
            Powiedzcie ile kosztują te odżywki i czy można je dostac tylko w aptekach czy
            też w drogeriach???Byłabym też wdzięczna za jakiegoś linka tych odżywek.
    • nika233 Re: Maska do włosów DORA 05.01.06, 14:03
      Witam!
      Właśnie kończę odzywkę z bambusa i jestem z niej średnio zadowolona. Tzn. na
      początku byłam bardzo, włosy rozczesywały sie świetnie i były
      gładkie...Niestety z czasem odżywka tak jakby przestawała działać, włosy
      rozczesywały sie ciężko...Nie mniej jednak uważam ze to nie wina odżywki tylko
      włosów. Farmaceutka wytłumaczyła mi, ze włos może się przyzwyczaic do składu
      danego kosmetyku. Teraz testuję odzywke KLORANE (ok.20zł w aptece).
      Koszt maski DORY to 39,90 a to gdzie sprzedają znajdziej na stronie dory.
      Pozdrawiam
      • Gość: ja Re: Maska do włosów DORA IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 05.01.06, 14:46
        a klorane jak sie spisuje?
        • nika233 Re: Maska do włosów DORA 05.01.06, 16:46
          narazie dobrze :) uzywam tą do włosów suchych i zniszczonych...ale dora na
          początku tez była bardzo dobra...w sumie to mysle ze to kwestia moich włosów ze
          tak szybko przyzywczajają się do kosmetyku...
          • Gość: up Re: Maska do włosów DORA IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 06.01.06, 15:04
            up
    • Gość: PPP Re: Maska do włosów DORA IP: *.kat.3s.pl 05.01.06, 18:31
      Ja uzywam silnie nawilzajacej z ceramidami ze slonecznika (mam suche wlosy) i
      jestem bardzo zadowolona. Koncze drugie pudelko. Wlosy sa pieknie nawilzone,
      blyszczace i w ogole nie obciazone. B. dobrze sie rozczesuja i ukladaja.
      Natomiast po bambusowej (mialam saszetke, ktora zuzylam na dwa razy), ktora
      jest raczej odzywcza, wlosy byly zbyt obciazone, oklapniete,
      takie "przekarmione", wiec z niej zrezygnowalam.
    • nika233 Re: Maska do włosów DORA 06.01.06, 15:51
      wiesz mi sie wydaje ze juz na temat tej maski zostało wiele powiedziane, ja na
      Twoim miejscu poprosiłabym o próbke w aptece, przetestowała i zastanowiła sie
      czy kupować to najlepszy sposób :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka