Gość: krostka IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 04.01.06, 20:52 Witam! Czyktóraś z was uzywała maski do włosów- Dora wyciąg z bambusa? Jakie sa po niej efekty? Czy warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toolie Re: Maska do włosów DORA 04.01.06, 21:49 Ja uzywam maski Dora, ale tej silnie nawilzajacej. Jestem bardzo zadowolona. wlosy sa blyszczace, w ogole sie nie placza (juz w momencie nakladania jakby sie same rozczesywaly:) i sa takie jakby lejace. Ja uzywam jej na przemian z Waxem i wlosy mam sliczne. Jak skoncze to opakowanie to kupie ta z bambusem. Jezeli jest chociaz w polowie tak dobra jak nawilzajaca to uwazam, ze warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: Maska do włosów DORA IP: *.aster.pl 04.01.06, 23:16 Ja używałam i tej z bambusem i tej silnie nawilżającej. Dla mnie lepsza jest ta bambusowa. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
toolie Re: Maska do włosów DORA 05.01.06, 09:34 Milo, a uzywalas moze innych produktow tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
muzomaniaczka Re: Maska do włosów DORA 05.01.06, 13:53 Powiedzcie ile kosztują te odżywki i czy można je dostac tylko w aptekach czy też w drogeriach???Byłabym też wdzięczna za jakiegoś linka tych odżywek. Odpowiedz Link Zgłoś
nika233 Re: Maska do włosów DORA 05.01.06, 14:03 Witam! Właśnie kończę odzywkę z bambusa i jestem z niej średnio zadowolona. Tzn. na początku byłam bardzo, włosy rozczesywały sie świetnie i były gładkie...Niestety z czasem odżywka tak jakby przestawała działać, włosy rozczesywały sie ciężko...Nie mniej jednak uważam ze to nie wina odżywki tylko włosów. Farmaceutka wytłumaczyła mi, ze włos może się przyzwyczaic do składu danego kosmetyku. Teraz testuję odzywke KLORANE (ok.20zł w aptece). Koszt maski DORY to 39,90 a to gdzie sprzedają znajdziej na stronie dory. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Maska do włosów DORA IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 05.01.06, 14:46 a klorane jak sie spisuje? Odpowiedz Link Zgłoś
nika233 Re: Maska do włosów DORA 05.01.06, 16:46 narazie dobrze :) uzywam tą do włosów suchych i zniszczonych...ale dora na początku tez była bardzo dobra...w sumie to mysle ze to kwestia moich włosów ze tak szybko przyzywczajają się do kosmetyku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Maska do włosów DORA IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 06.01.06, 15:04 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP Re: Maska do włosów DORA IP: *.kat.3s.pl 05.01.06, 18:31 Ja uzywam silnie nawilzajacej z ceramidami ze slonecznika (mam suche wlosy) i jestem bardzo zadowolona. Koncze drugie pudelko. Wlosy sa pieknie nawilzone, blyszczace i w ogole nie obciazone. B. dobrze sie rozczesuja i ukladaja. Natomiast po bambusowej (mialam saszetke, ktora zuzylam na dwa razy), ktora jest raczej odzywcza, wlosy byly zbyt obciazone, oklapniete, takie "przekarmione", wiec z niej zrezygnowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
nika233 Re: Maska do włosów DORA 06.01.06, 15:51 wiesz mi sie wydaje ze juz na temat tej maski zostało wiele powiedziane, ja na Twoim miejscu poprosiłabym o próbke w aptece, przetestowała i zastanowiła sie czy kupować to najlepszy sposób :) Odpowiedz Link Zgłoś