Dodaj do ulubionych

isadora-podkład

IP: *.dnet.pl / 10.192.0.* 31.10.02, 09:02
Dziewczyny prosze Was o radę. Zastanawiam się nad kupnem podkładu isadory
(tego z pompką) czy Waszym zdaniem jest on wart swojej ceny??? Prosze o
szybka radę, bo chcałabym dziś sfinalizować moje zakupy.
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: isadora-podkład IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 09:20
      Jest to beztłuszczowy, matujący podkład do skóry mieszanej i tłustej. Słabo
      kryje- jest transparentny. Nie piszesz, czego się po nim spodziewasz. Jeśli
      masz cerę suchą zdecyduj się na coś innego.
      • chmurka8 Re: isadora-podkład 31.10.02, 09:32
        Tak jak napisała Justy, ten podkład jest przeznaczony do mieszanej i tłustej
        skóry. Ja mam mieszaną a okropnie wysuszył mi skórę (musiałam ją "ratować" bo
        osypywały się skórki). Aha i bardzo wchodzi w pory.
        Generalnie mi nie posłużył. Wczoraj kupiłam sobie Superbalanced Clinique i
        chociaż to inna półka cenowa, to wole dołożyc 40 zł i mieć podkład, który nie
        popsuje mi cery.

Pozdrowienia,
        Chmurka
    • chmurka8 Re:jeszcze raz 31.10.02, 10:53
      Marika,
      gdybys sie jednak zdecydowala, moge Ci odsprzedac swoj podklad (uzyty jakies
      5,6 razy), praktycznie jest caly .
      skad jestes?
      Pozdrowienia
      • Gość: marika Re:jeszcze raz IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 18:06
        Dzieki, ale jak przecztałam Wasze opinie i wypróbowałąm probkę ze skelpu to
        sobie odpusciłam. Zdecyduję sie na podkład Max Factora - Facelifing (chyba tak
        sie pisze). Tylko problem z odcieniem, bo nie ma próbek, ale moze jakoś uda mi
        się wybrac coś odpowiedniego
        • Gość: katrina Re:jeszcze raz IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 18:40
          MF nie ma takiego podkładu, może chodzi Ci o Facefinity?
          Daj znac jak go wypróbujesz.

Co sądzicie o cieniach Isadory? Bo kolorki maja cudne... ale jak to wygląda na
          powiece? osypuja sie przy nakładaniu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka