babunowa 05.01.06, 16:06 Widziałam tę firmę w Rossmannie.Jest to jedna z tańszych propozycji na rynku.Czy któraś z Was ma jakieś opinie o ich kosmetykach?:) Dodam,że przed sylwestrem zakupiłam u nich złoty cień sypki i w sumie jest całkiem okey;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Rival de loop IP: *.elk.mm.pl 05.01.06, 17:10 Jestem bardzo zadowolona z korektora tej firmy, znakomicie spełnia swoją rolę, a wypróbowałam już sporo nietrafionych korektorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Rival de loop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:44 Chusteczki nasaczone do zmywania makijazu za bodajze 2,20 sa rownie dobre jak J&J czy Nivea. Tu naprawde nie warto przeplacac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ofelia1982 Plyn do twarzy nie! IP: 213.230.130.* 05.01.06, 21:34 stanowczo odradzam plyn do mycia twarzy Rival'a!nie pieni sie,jakis taki dziwny, raczej za wiele nie myje, a do tego zawiera SSL..tani badziew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: Rival de loop IP: *.chello.pl 05.01.06, 21:58 pianka do mycia twarzy z trawą cytrynową - dla mnie bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nighthrill Re: Rival de loop IP: *.elsat.net.pl 06.01.06, 09:45 Ja też polecam tę piankę, jest wydajna, ma ciekawy, gorzkawy zapach i dokładnie myje, pozostawiając uczucie świeżej twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: Rival de loop 06.01.06, 14:50 Ja mam dwa błyszczyki tej firmy i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Rival de loop 06.01.06, 15:12 tez mam pianke tej firmy i polecam bardzo.pozatym uzywam ich peelingu jest rowniez niezly.skladnik ssl jest takze wdrozszych kosmetykach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate1972 Re: Rival de loop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:21 Mam piankę do mycia twarzy - jestem z niej zadowolona, poza tym miałam też granatowy tusz do rzęs i też nic nie mogłam mu zarzucić. Kupiłam również w promocji trwałą pomadkę składającą się ze szminki z pędzelkiem + sztyft nawilżająco-nabłyszczający i uważam, ze spełnia swoją rolę a przynajmniej zachowuje się niemal jak Maxfactor za ok.48,00 :P Odpowiedz Link Zgłoś
kobietek Re: Rival de loop 07.01.06, 22:52 Mam żel do mycia twarzy z trawą cytrynową i jest bez zarzutu- tylko że kupiony był w Niemczech, a kosmetyki polskie i niemieckie lubią się różnić jakością, na niekorzyść naszych, niestety. Wiem, że koleżanki były niezadowolone z maseczek. Acha, mama kiedyś miała na próbę krem przeciwzmarszczkowy na szyje bodajże, też niemiecki, i też była zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś