Gość: kinga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:41 który podkład (jakiej firmy) nie wyciera sie na ubrania- jest trwały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocha500 Re: PODKŁAD 05.01.06, 21:38 hmmmm a jest taki wogole????bardzo dobry jest bell anti age ale i tak sie troche wciera a ciuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: PODKŁAD 05.01.06, 21:42 no właśnie, ja jeszcze takiego nie spotkałam... a miałam sporo:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: PODKŁAD IP: 193.24.196.* 06.01.06, 19:30 Polecam MAX FACTOR o przedłużonym działaniu. Używam go już kilka lat i naprawde się sprawdza. Teraz chcę wypróbować ten podwójny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: PODKŁAD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 19:42 Nie wiem czy jeszcze jest w ofercie bo przestałam zamawiać ale AVON taki miał- perfect wear chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_1984 Re: PODKŁAD 06.01.06, 20:42 Podkład Anti Stress & Lift Astor naprawde dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: PODKŁAD IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.01.06, 21:18 Wydaje mi sie, ze kazdy sie mniej lub bardziej wciera, a akurat te trwale najtrudniej sprac. Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties REVLON AGE DEFYING 06.01.06, 21:20 - swietnie kryje, trzeba go zmywac mleczkiem, bo nie wszystkie mydla w kremie sobie z nim radza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: REVLON AGE DEFYING IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.01.06, 21:31 Ciekawe, moim zdaniem kryje srednio (mama ma wersje do cery normalnej i mieszanej). Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: REVLON AGE DEFYING 06.01.06, 21:34 ja przywiozlam go sobie za Stanow i naprawde jestem zadowolona, a mam cere mieszana i to tak zlosliwie, ze kiedy ta czesc tlusta jest juz doprowadzona do normalnosci, to ta sucho-normalna sie luszczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: REVLON AGE DEFYING IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.01.06, 21:38 Mama tez ma ze Stanow. :) Ja raz sprobowalam (i zaraz zmylam, bo mama ma ciemniejsza karnacje) i moim zdaniem ten podklad srednio kryje i w dodatku zostawia skore swiecaca sie. Ale generalnie mysle, ze fajna sprawa, ze zrobili podklad do cery dojrzalej w 2 rodzajach w zaleznosci od cery, bo przewaznie te dojrzale kosmetyki sa ciezkawe i lepsze dla suchych cer. Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: REVLON AGE DEFYING 06.01.06, 21:48 ostatnio powoli przerzucam sie na pudry w kamieniu i jak na zlosc firma, w ktorej sie bez pamieci zakochalam - jest tylko w Stanach - moze znasz? PHYSICIANS FORMULA COSMETICS ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: REVLON AGE DEFYING IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.01.06, 21:55 Kojarze ze sklepow, ale niczego nie mialam. A Revlon w USA jest polowe tanszy niz w Polsce i tez pare rzeczy kupilam. L'oreal z reszta tez, ale np. cienie L'oreala sa beznadziejne - nie wiem, czy te polskie tez sa tak lipne. Ooo Revlonka jeszcze swietny jest podklad rozswietlajacy. Niesamowite jest to, ze naprawde dobrze kryje, co jest nietypowe dla podkladow rozswietlajacych. Twarz jest po nim taka rozpromieniona, problem w tym, ze troszeczke jednak swieci mi sie czolo, ehhh... Ta moja tlusta mordula powyzej brwi. :P Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: REVLON AGE DEFYING 06.01.06, 22:10 to najbardziej boli - roznice w cenie i..niestety w jakosci rowniez :(( Podkladu rozswietlajacego Revlona - nie znam ..z tymi swiecacymi partiami mozna zwariowac, ale pocieszam sie tym, ze niektorzy maja NAPRAWDE wieksze problemy z cera .. a tutaj wklwjam link dla Ciebie - zobacz , jakie mają fajne bronzery ( i nie tylko) - w Stanach sa w kazdym CVS - ale to naprawde dobre kosmetyki - nie sa mocno perfumowane, nie powoduja alergii..ile ja bym dala, zeby byly u nas :) www.physiciansformula.com/category.asp?categorid=122&scene=BRONZERS Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: REVLON AGE DEFYING 06.01.06, 22:18 Pamietam te kosmetyki, takie smieszne mialy wyglady, naprawde przesliczne. :) Ciekawe, czy kazdy puder brazujacy jest inny, czy niektore maja po prostu rozne wzorki do wyboru. Nie umialabym sie zdecydowac. I szkoda byloby mi uzywac takich cudeniek. :) A tutaj jest ten podklad rozswietlajacy: revlon.com/product.asp?ProductID=21354&Mode=catalog Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: REVLON AGE DEFYING 06.01.06, 22:26 ja mam kilka różnych - i nie dają tego samego efektu ,a najfajniejsze w nich jest to, ze dopasowuja sie do koloru buzi - na moich jasnoskórych kolezankach wygladaja zupelnie inaczej niz na mnie- rzeczywiście szkoda ich uzywac :))) a co do tego podkładu - musze koniecznie go wypróbowac - wygląda sympatycznie :)) z revlona lubie tez - tak ładnie cytrynowo pachnie - ale świeci się niemiłosiernie - więc czesciej uzywam go, jako cien do powiek :)) i puder do ciała :) revlon.com/product.asp?ProductID=6235&Mode=brand Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: REVLON AGE DEFYING 07.01.06, 00:29 karolino, co prawda aukcja sie juz skonczyla, ale zapewne sprzedawca wystawi kosmetyki ponownie, bylo jeszcze pare innych pudrow z tej firmy. www.allegro.pl/show_item.php?item=79109154 Odpowiedz Link Zgłoś
marripossa Re: REVLON AGE DEFYING 06.01.06, 22:23 Kup puder prasowany, miejsca świecące przetrzyj i się przestaną świecić. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmy Re: PODKŁAD 06.01.06, 22:49 odkąd pamiętam uzywałam MaxFactora,jest dobry, ale ostatnio przypadkowo kupiłam Inglota i uważam, że jest bardzo dobry, długo utrzymuje świerzość i jest nie drogi. Odpowiedz Link Zgłoś