Gość: margareta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:49 moze panie poleca dobre,niedrogie kremy,maseczki,po40-tce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwcia Re: Czas na krem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 13:25 mam skończone 25 lat, chciałabym prosić o radę jakiego kremu powinnam używać czy może być jeden na dzień i na noc, czy osobno i co pod oczy prosę o konkretną marke kremu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Re: Czas na krem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 23:17 dobry krem zawsze mozna polecic, ja proponuje Clinians, cala linia i kazda znajdzie cos dla siebie. u gory strony jest reklama "kosmetyki naturalne" mozna wejsc i poczytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetka Re: Czas na krem IP: 195.150.224.* 26.02.06, 14:14 Witam, tez mam wiecej niz 25 :-)) Polecam: na dzien: Eris z filtrem 30 - doskonały równiez pod oczy; na noc - lumene radiant c - przynajmniej pod oczy, na reszte twarrzy wystarczy zwykly nawilzajacy krem np. aa oceanic zielony przeciwzmarszczkowy. ogolnie Lumene ma swietne kosmetyki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50 - cio latka Re: Czas na krem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:45 Rozumię, że polecając kremy do 40+ ( górna granica) proponujecie po pięćdziesiątce nosić kominiarki....zima w tym roku w sam raz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Czas na krem 26.02.06, 18:44 40+ - zwróć uwagę na PLUS - oznacza, że 40 lat to DOLNA granica, a nie górna. Odpowiedz Link Zgłoś