13.01.06, 09:23
Chciałabym wiedziec wszystko o tych kosmetykach i współpracy z ta firmą
Obserwuj wątek
    • Gość: ninka Re: Faberlic IP: 195.82.169.* 13.01.06, 11:11
      Kosmetyki są świetne, w rewelacyjnych cenach, firma bardzo przyjazna, dobry
      kontakt, towar na drugi dzień po zamówieniu. Myślę, że rośnie potężna
      konkurencja dla ORI, nie mówiąc AVONIE /zwłaszcza ze względu na ceny i
      skuteczność kosmetykow/.
      Zasady tak jak w ORI, 27%rabatu dla konsultanta, możliwość budowania grupy itp.
      O firmie przeczytasz trochę na Woizażu, patrz - producent. Wejdż też na ich
      strony;www.faberlic.pl i www.strefa.faberlic.pl
      Napisz do nich maila z prośbą o kontakt.
      Ja szczerze polecam, jestem z wszystkiego bardzo zadowolna.
      • aaaga79 Re: Faberlic 13.01.06, 11:16
        bardzo Ci dziekuję byłam na ich stronie i napisalam do nich ale narazie nic a
        jak takie fajne i wspołpraca fajna to jestem w stanie zrezygnowac z Avonu
        • Gość: ninka Re: Faberlic IP: 195.82.169.* 13.01.06, 11:51
          Ja też do nich napisałam, jakieś 2 lata temu, z prośba o katalog i zasady
          współpracy. Przedtem katalog nie byl zbyt bogaty, ceny też niezbyt rewelacyjne.
          A od kilku miesięcy rewolucja: otwarli fabrykę w Rosji.Ceny więc są na
          poziomie 5, 6 10 zł. Katalog bogaty, pełen nowości, a same kosmetyki bardzo
          fajne i skuteczne. Pozdrawiam.
          • Gość: aaaga79 Re: Faberlic IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.01.06, 12:45
            Juz nie moge sie doczekać kiedy mi to przysla moze moglabys cos wiecej napisac
            czy umowa do czegos zobowiazuje czy dają probki bo przeciez musze to wytestowac
            zapoznac swoje klientki
            Nie moge sie do niech dodzwonić och jak ja nie lubie czekać
            Czy masz wielu klientow na te kosmetyki co polecasz czego nie ale ja jestem
            nudziara ale prosze o informacje :)
            • Gość: ninka Re: Faberlic IP: 195.82.169.* 13.01.06, 19:58
              Podaję Ci dwa nr tel. 022-620 31 52 oraz 022 620 55 38.
              Może nie potrafisz się dodzwonić bo mają chyba oblężoną linie w związku z
              zamówieniami na super styczniowy katalog.
              Napisz maila na : biuro.obslugi@pl.faberlic.com
              Poproś o katalog i wniosek umowy. Umowa do niczego nie zobowiązuje, możesz
              robić zakupy za ile chcesz, kiedy chcesz,zawsze masz upust 27%, często są
              promocje,teraz za zamówiony kosmetyk kolorowy, drugi, taki sam za darmo.
              Wpisowego obecnie już chyba nie ma. Jak będziesz skladać co miesiąc zamówienia,
              to 3 lub 4 jest już z odroczoną płatnością. Wcześniej płacisz u kuriera. Nie ma
              wymogu składania comiesięcznych zamówień, ale jak nie masz ciągłości, to
              płacisz u kuriera. Aby mieć odroczoną płatność wypełnasz wniosek / do
              zamówienia za darmo na stronie www.strefa.faberlic.pl/ i ksero dowodu.
              Najlepiej skladać zamowienia na tej stronie, którą podałam. Tam masz formularz
              z cenami katalogowymi. W paczce dostaniesz rachunek już z upustem.
              Mają super tusz do rzęs, puder w kremie, kremy, mleczka, toniki, skuteczną
              serię dla cery trądzikowej, trwałe lakiery do paznokci.Resztę testuję, bo ceny
              są śmiesznie niskie, więc mogę sobie pozwolić.
              O kosmetykach poczytaj na wizażu, szukaj na liście producentów. W porównaniu z
              ORI i AVONEM mają całkiem niezłe oceny konsumentów.
              Życzę powodzenia i zadowolenia.
              • Gość: aaaga79 Re: Faberlic IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.01.06, 21:54
                Jakby to powiedział moj Tymuś (moj syn) jesteś kooooooooochana:) dzieki za info.
                • Gość: aga Re: Faberlic IP: *.crowley.pl 23.01.06, 10:08
                  Od niedwna (kilka dni) jestem konsultantką. Wysłałam maila z ich strony
                  internetowej, na drugi dzień dostałam odpowiedź, potem przyszedł katalog oraz
                  druki. Ceny są zachęcające. Przejrzałam także bardzo dokładnie stronę rosyjską,
                  spodobała mi się. A dalej zobaczymy.
                  • asiaczek88 Re: Faberlic 15.02.06, 09:14
                    Wszystko bardzo zachęcające. Też dostałam od nich katalog po zgłoszeniu ze
                    strony internetowej. Fajnie że ceny sa niskie, ale te opakowania z napisami po
                    rosyjsku??? jak pokazałam ostatnio koleżance katalog to zrobiła oczy,
                    stwierdziła że wyglądają jak kosmetyki z bazaru od ruskich, nawet jeżeli dobre
                    to nie zmienia faktu że wygląd zewnętrzny odstrasza... ale mimo wszystko
                    dzisiaj do nich jadę bo mieszkam w stolicy i może po raz pierwszy się na coś
                    skuszę :)
                    • Gość: kaśka Re: Faberlic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 10:28
                      o ile wiem, to firma ma fabrykę właśnie m.in. w Rosji...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka