Gość: pikla Re: wasze ulubione perfumy:) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.01.06, 19:08 Attraction Lancôme Odpowiedz Link Zgłoś
llilly Re: wasze ulubione perfumy:) 18.01.06, 19:26 Roma Laura Biagiotti i moje nowe odkrycie-Le Baiser Du Dragon Cartier-cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolumbia Re: wasze ulubione perfumy:) IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.06, 19:32 Cinema YSL, Roma Laura Biagiotti, Laguna S. Dali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimpek Re: wasze ulubione perfumy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 20:25 Chanel 5 Caleche Hermes Eau du Soir Kobako Bourjois wiem,mam specyficzny gust;) Odpowiedz Link Zgłoś
beata825 Re: wasze ulubione perfumy:) 18.01.06, 21:38 Wish Apparition Angel Escada i Surender z Avonu;) Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: wasze ulubione perfumy:) 18.01.06, 21:47 o oui Lancoma - nigdy sie nie nudzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zzzuuu :-) mam ich kilka.. IP: *.crowley.pl 22.01.06, 18:33 Woman Classic-Jean Paul Gaultier, Amor Amor-Cacharel, Sensi-Armani, Lacoste zolty, Lolita Lempicka fioletowy, Hipnotic poison-zapomnialam ;-) bo nie mam przy sobie,...... ale po co jest to forum ? przeciez kazda kobieta lubi co innego i kazda powinna uzywac to czego inna nie uzywa, nie? ;-) mam pachniec tak samo? :-) pozdrawiam :-*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: wasze ulubione perfumy:) IP: *.c.strato-dslnet.de 18.01.06, 21:50 Uwielbiam Coco Mademoiselle Chanela! Ale regularnie uzywam na przemian z: Armani Night, Attraction Lancome, Angel Thierry Muglera, Tommy Girl, Escada Sport (niebieska), DKNY D.Karan, Gucci Envy me. Mam "kota" na punkcie perfum. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna023 Re: wasze ulubione perfumy:) 19.01.06, 14:25 Bardzo ciekawi mnie gdzie mozna kupic escade niebieska pomarańczową i zieloną, to była wersja Escada Sport w róznych kolorach.Kupiłam kiedys kilka lat temu ,jest jescze produkowana ?Bo ja nigdzie jej nie widzę Moje typy to; Emporio Armani złote Hot Couture Givenchy Dior- j`adore,adicct,dolce vita l`or Torrente Ostatnio na Swieta otrzymałam Aqua Allegoria Foliflora - Guerlain ,to zapach bardzo ,ale to bardzo kwiatowy ,czasami aż kręci sie w głowie -ale niektóre osoby lubią takie mocne zapachy. Ja ciągle lubie zmiany,wiec szukam nowych zapachów ,gdyz jeden zapach przez całe zycie jest nudny i z biegiem lat po prostu juz sie go nie czuje. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margot Re: wasze ulubione perfumy:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:40 Escadę pomarańczową widziałam wczoraj na allegro, uzytkownik bodajże luxurybrands. Odpowiedz Link Zgłoś
zukov Re: wasze ulubione perfumy:) 19.01.06, 14:57 Escady są wersjami limitowanymi, są ok. roku i potem zastepuja je nowe.Niestety. Ja kupuje na perfumeria.pl - maja dobre ceny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vespa Re: wasze ulubione perfumy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 02:25 ale 3 wody z serii Escada Sport nie maja nic wspolnego z letnimi limitowankami... A mozna je upolowac na allegro, raczej ich nie podrabiaja, sprobuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: wasze ulubione perfumy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 09:03 przeczytałam cały wątek i nie ma ani jednego z moich zapachów: chronologicznie 1. 5th Avenue E. Arden 2. Eau de Dolce Vita Dior 3. Flower Kenzo 4. Emporio Armani biały teraz znowu kupię nr 1 i 2 bo są cudowne (nr 2 na strefie bezcłowej są tańsze) 3 i 4 jeszcze mam :-) a widziałam w Douglasie jest teraz promocja na mój nr 1 naprawdę są tanie 50ml za 99zł a 75ml za 199zł Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziestoletnia Re: wasze ulubione perfumy:) 19.01.06, 13:56 Iced Blue - Salvador Dali oraz olejek z Avon Aroma - Energy. A maz Mexx - Waterlove. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiTTy.DK Re: wasze ulubione perfumy:) IP: 85.218.155.* 19.01.06, 14:47 Chance Chanel Romance Ralph Lauren Miracle Lancome Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: wasze ulubione perfumy:) 19.01.06, 14:56 Po pierwsze "Individuelle" Charlesa Jourdana (juz ich nigdzie nie ma..) Po drugie "Coco Modemoiselle" Chanel Po trzecie "Samsara" Guerlain I troszkę "Dune" Diora i "Deep Red" Hugo Bossa Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: wasze ulubione perfumy:) 19.01.06, 16:03 Lanvin Eclat d'Arpege Armani Sensi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: wasze ulubione perfumy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:29 1)Wish 2)Gucci rush Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka86 Re: wasze ulubione perfumy:) 20.01.06, 11:57 Deep Red Hugo Boss - boski Odpowiedz Link Zgłoś
sojkaj2 Re: wasze ulubione perfumy:) 20.01.06, 11:58 - ulubione Bruno Banani różowy do "zielonych" nastrojów Chanson d'Eau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: wasze ulubione perfumy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 14:42 Jador'e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia_młodzik Re: wasze ulubione perfumy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 14:43 popieram Jador'e są to piękne perfumy które nadaja sie na każdą okazję na wystawne przyjęcie i choćby do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: wasze ulubione perfumy:) IP: *.aster.pl 20.01.06, 14:50 1. Etro - Musk 2. Costume National - Scent 3.Guerlain - "l'instant de Guerlain " 4.kenzoki - zapach raczej tylko bo to nie perfumki ani nic - Eau relaxante chyba- nie wiedze jej teraz , ale jest boska, taka otulająca..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: wasze ulubione perfumy:) IP: 80.64.14.* 20.01.06, 16:04 ja mam kilka ulubionych zapachow, ktore uzywam w zaleznosci od nastroju! moimi ulubionymi sa obecnie Euphoria Calvin`a Klein`a, Rush Gucci oraz znacznie lagodniejsza Lacoste. Na ogol lubie mocne perfumy, chociaz w lecie wole lagodniejsze, jak np ww Lacoste! perfumy sa dla mnie nieodlacznym dodatkiem, ktory uzywam codziennie i czuje sie "gola" jak zapomne sie "popryskac" rano. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Oui Lancome 20.01.06, 16:19 Oui Lancome - kojarzy mi się z latem, ze szczęściem. Dla mnie cudowny :D Mexx Pure Life - śliczny :D A ostatnio Stella McCartney - Stella - jest piękny :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: wasze ulubione perfumy:) 20.01.06, 16:42 Moje ukochane już od kilku lat to Aqua Allegoria Pamplelune Guerlain, chociaż koleżnka powiedziała że pachną jak kocie siki :-) mam butlę 125 ml i jeszcze długo będzie mi służyć! Teraz używam Euphoria Kleina, cudny zapach! mam też ochote na Promesse Cacharela. Latem Chanel Chance lub L'eau par Kenzo. Poza tym Boss Intense, J'adore, Premier Jour Niny Ricci, Grain de Folie Gres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Moje ulubione perfumy już nie istnieją :-((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 18:37 To było Innocence Chloe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frau Re: wasze ulubione perfumy:) IP: *.nycmny83.covad.net 20.01.06, 21:12 Island- Michael Kors (wakacje, plaza, slonce w butelce), i Vera Wang Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka6781 Re: wasze ulubione perfumy:) IP: *.ar.wroc.pl 21.01.06, 13:45 Pure Poison Diora i Diorissimo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanisława Re: wasze ulubione perfumy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 15:14 jak perfumy, to tylko MelissaGauchciBanano-CinzanoCicCin!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evka moje ulubione to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 17:30 W!nk Avon :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: moje ulubione to... IP: *.netaccess.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 17:48 Gloria Cacharel - przepiękna POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena58 Re: moje ulubione to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 23:00 obecnie biale emporio armani:)uwielbiam je po prostu, lubie jeszcze chance chanel, na lato ralph lauren'a Cool,a wieczorami carollina hererra 212Sexi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EB Re: wasze ulubione perfumy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 18:25 pozdrawiam Alkę za uwielbienie konwaliowego Diorissimo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśka Re: wasze ulubione perfumy:) IP: *.satbit.pl / 81.219.210.* 21.01.06, 23:11 wyciąg z pyty jaguara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirelka85 Re: wasze ulubione perfumy:) IP: *.gorzow.mm.pl 22.01.06, 16:02 MaxMara Odpowiedz Link Zgłoś
expost Re: wasze ulubione perfumy:) 22.01.06, 16:17 Ostatnie odkrycie to Gucci Envy me:) a zawsze Dune Diora:)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: wasze ulubione perfumy:) 22.01.06, 16:41 ja uzywam perfum:"kayah women"sa swietne i bardzo oryginalne Odpowiedz Link Zgłoś
ulusia87 Re: wasze ulubione perfumy:) 22.01.06, 18:09 Lacoste - touch of pink :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EB Re: wasze ulubione perfumy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 18:23 Jest tego sporo... więc zacznę od dwóch, których mi strasznie brakuje, bo już nie są produkowane a na półce, ku mojej rozpaczy, stoją tylko puste flakoniki. Są to Safari-Ralf Lauren i Sublime-Jean Patou. Poza tym uwielbiam prawie wszystkie zapachy Diora poza J'adore i Dolce Vita, które też są dobre ale zupełnie "nie moje". Lubię też zapachy Chanel (moje ulubione Allure i Coco Mademoiselle). No i jeszcze zapachy Kenzo, D&G, Gucci (Envy - doskonałe!!!). Rzecz jasna nie mogę nie wspomnieć o cieplutkim Angel-Thierry Mugler, również w najnowszym wydaniu "le lys". Pozdrowienia dla wszystkich wrażliwych nosów. :-) Odpowiedz Link Zgłoś