Gość: asiek_asiekowaty IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 23.01.06, 17:38 kolastyna.pl/PL/happyStyle/index.htm kolastyna.pl/PL/aquaStyle/index.htm Co sadzicie o tych kremach, ktory z nich bylby najlepszy do odwodnionej skory? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzzzk Re: Happy Style i Aqua Style Kolastyny 24.01.06, 12:26 mam krem happy style odżywczo- jogurtowy, kupiłam go właśnie mając na względzie skórę odwodnioną (ale raczej tłustą) i jak dla mnie, to niezbyt się sprawdza... tzn. nawilżenie/ odżywienie niezbyt zauważalne, za to twarz sie po nim dość mocno świeci, zaraz po nałożeniu. od jakiegoś czasu myślę nad żelem aqua style, może on sprawdziłby się przy odwodnionej i był jednocześnie dość lekki? może ktoś ma? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Happy Style i Aqua Style Kolastyny IP: *.acn.waw.pl 24.01.06, 23:09 mam happy style energizujaco-rozswietlajacy. cere mam mieszana. a co do kremu, to jest przyjemny w uzyciu, calkiem dobrze nawilza (przynajmniej moja skore), rozswietla tez. ma mnostwo drobniusienkich zlotych drobinek, ale nie rzucaja sie w oczy. swietna, jedwabista konsystencja i brzoskwiniowy zapach. ja tam jestem zadowolona, ale nie jest to jakies cudo. ot, mily :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Happy Style i Aqua Style Kolastyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 13:15 Ja też mam ten rozświetlający i jogurtowo-odżywczy. Z obu jestem bardzo zadowolona. Godny polecenia Odpowiedz Link Zgłoś