al_a 08.11.02, 10:56 Na wizażu przeczyłam o pędzlach do makijażu WE-MA. Czy może wiecie coś wiecej o nich i gdzie je można kupić. Chodzi mi o namiar. Pzdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabe Re: WE-MA pędzle 08.11.02, 11:07 na ulicy Widok numer chyba 10, ale nie jestem pewna na 100proc. jak idziesz od strony Pizza Hut to po lewej stronie prawie pod sam konic ulicy - to taki malutki sklepik, do którego schodzi się po schodkach pędzle są rzeczywiście baaaaardzo fajne i śmieszne tanie - ja za cztery zapłaciłam niecałe 30zł i jeszcze dostalam jednen dodatkowo gratis :) pan sprzedający w sklepie jest przemiły i dodatkowo zna się na pędzlach!! gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
al_a Re: WE-MA pędzle 08.11.02, 11:10 diabe napisała: > na ulicy Widok numer chyba 10, ale nie jestem pewna na 100proc. > jak idziesz od strony Pizza Hut to po lewej stronie prawie pod sam konic ulicy > - > to taki malutki sklepik, do którego schodzi się po schodkach > > pędzle są rzeczywiście baaaaardzo fajne i śmieszne tanie - ja za cztery > zapłaciłam niecałe 30zł i jeszcze dostalam jednen dodatkowo gratis :) > > pan sprzedający w sklepie jest przemiły i dodatkowo zna się na pędzlach!! > gorąco polecam > serdecznie dziękuję, jestem z Krakowa, ale mój man będzie w W-wie i mam zamiar go tam posłać po pędzelki. Może coś polecisz? pzdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
diabe Re: WE-MA pędzle 08.11.02, 11:25 facetowi może być trochę ciężko je wybrać... pędzelków jest masa - z różnego włosia, grubości, długości trzonka itp... dla mnie doskonałe są pędzelki do cieni - kupiłam z twardszego i miękiego włosia - są chyba po 4zł oraz pędzelek do różu tak jak napisałam, pan zna się na tych pędzelkach, więc w razie czego na pewno doradzi Twojemu facetowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
al_a Re: WE-MA pędzle 08.11.02, 11:31 Mnie najbardziej zależy na dobrym pędzlu do pudru i różu. A. Odpowiedz Link Zgłoś
toolie Re: WE-MA pędzle 08.11.02, 11:23 Na Wizazu jest tez adres ul.Widok 10 w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malia Re: WE-MA pędzle IP: *.chomiczowka.net.pl 12.11.02, 17:04 Odwiedziłam ten sklep dzisiaj, małżeństwo, które go prowadzi jest przemiłe. Nie ma z niczym problemu, zrobią ci taki pędzel jaki tylko potrzebujesz. Ceny niziutkie, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
al_a Re: WE-MA pędzle 13.11.02, 14:22 Wczoraj mój mąż był w tym sklepiku. Dostałam takie pędzelki jakie chciałam i jeszcze jeden dodatkowy do brwi, bo mąż nie wiedział (ja też nie wiedziałam, że jest taki wybór)jaki duży czy mały. Zatem Pan dał dwa w cenie jednego. Mąż był bardzo zadowolony z fachowości obsługi i atmosfery. Każdy pędzel przed wyborem został sprawdzony czy jest równy itp., no i te ceny. Przy najbliższej okazji, jak będę w Warszawie zajrzę tam. Cudnie, że są jeszcze takie sklepiki gdzie dba sie o klienta. PZDR. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: WE-MA pędzle IP: *.future-net.pl 18.11.02, 17:10 podnoszę temat, bo dziś tam byłam, i naprawdę miejsce godne polecenia. pędzelki suuuuper, w ogromnym wyborze, starsi państwo przeuroczy i tanio jak barszcz:) Odpowiedz Link Zgłoś