jouka2 29.01.06, 12:36 Jakie sa Wasze megahity tej firmy, ktore uwielbiacie i nigdy nie zalowalyscie wydanych pieniedzy? Zarowno pielegnacja, jak i kolorowka? Zaczynam: mascara DiorShow!!! The best of the best of the best! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiku.san Re: The Best of Dior 29.01.06, 12:53 błyszczyk Dior Addict Plastic Gloss Odpowiedz Link Zgłoś
fioolka Re: The Best of Dior 29.01.06, 13:20 Kremowe cienie ombre plume które po nałozeniu zmieniają swą konsystencję na pudrową,pieknie rozswietlają powieke, efekt rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jouka2 Re: The Best of Dior IP: 158.143.170.* 29.01.06, 15:58 Podbije - a Wasze ulubione cienie "piatki"? Moze doradzicie cos ciemnej blondynce z piwnymi oczami i blada cera? Lubie takie niejednoznaczne kolorki, np. L'Oreal Holographic Brun Meteorite... Odpowiedz Link Zgłoś
llilly Re: The Best of Dior 29.01.06, 23:19 Golden eyes 27 Chanel (poczwórne) Ja jestem blondynką z brązowymi oczami- kolory piękne-róż budyniowy z drobinkami (mistrzostwo swiata)+róż bardzo rozbielony troszkę mniej-drobinkowy+piękny nasycony ciemny brąz czekoladowy+jasne złoto.Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIOR-fanka Re: The Best of Dior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 11:11 dla mnie tylko Eau de Dolce Vita, kolorówka Chanel z limitowanych serii kupionych w Paryżu,takie kuleczki ja używamy pastelowych do oczu, policzków i ust były tylko w jednym sezonie później widziałam foletowe ale były brzydkie Odpowiedz Link Zgłoś