Gość: miła IP: *.devs.futuro.pl 11.11.02, 20:55 mam wielki problem.Co mam kupic chłopakowi na urodziny?Prosze o rade każda propozyca mile widziana.Z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: prosze o rade 11.11.02, 21:12 ile planujesz wydac? czym sie interesuje chlopak? ile ma lat? jaki wykonuje zawod? bo tak, to moge napisac, ze jest nowy model mercedesa i ze fajny bardzo. albo ze skarpetki to dobry i praktyczny prezent. tylko ze nie bedzie to zbyt hmmm... spersonalizowana rada;) xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Lubicz Re: prosze o rade IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 22:00 anexxa napisała: > ile planujesz wydac? czym sie interesuje chlopak? ile ma > lat? jaki wykonuje zawod? > > bo tak, to moge napisac, ze jest nowy model mercedesa i > ze fajny bardzo. albo ze skarpetki to dobry i praktyczny > prezent. tylko ze nie bedzie to zbyt hmmm... > spersonalizowana rada;) > > xx. A TY TU CZEGO? WYPIERDALAJ NA SWOJE FORUM, POTWORKU, BO ZNÓW TU WRÓCIMY -- Lubicz Lubicz ueber alles! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: prosze o rade 11.11.02, 21:49 ja swojemu czesto kupuje bielizne, chodzi tylko w bokserkach a tych jest ogromny wybor. np. takie do spania, satynowe, z jakims ciekawym nadrukiem. albo taki scyzoryk ktory ma milion funkcji, kazdy o takim marzy, jesli pali to moze byc zapalniczka na benzynke - bardzo meska. generalnie to chodzi o pamiec, a nie kwote jaka wydasz, moj sie cieszy z kazdego drobiazgu. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś