in_somnia 31.01.06, 14:20 Nie mogę sobie poradzić, miałabym o wiele ładniejszą cerę, po trądziku nie byłoby prawie śladu, gdyby nie to, że nie umiem utrzymać rąk z daleka od twarzy... Cały czas coś zdrapuję, wyciskam... Jak się powstrzymać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justa Re: Wyciskanie IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:17 Hmmm nie wiem czy dobrzedoradze ale ja na twoim miejscu jeśli by mi zalezało na dobrym wyglądzie obcieła bym sobie paznokcie, potem twarz smarowała kremem hehe abym nie umiała rozdrapac niczego bo by mi sie paluszki ślizgały i bym najlepiej robiła takie rzeczy przy których mam obie ręce zajęte ;);) Mosz pecha jo na szczescie nie mam trądziku :):) Odpowiedz Link Zgłoś
in_somnia Re: Wyciskanie 31.01.06, 19:31 Paznokcie są bardzo krótkie, kremem posmarować się nie mogę, bo używam specjalnych mazideł. :-) Widać, mam pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: Wyciskanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:35 rada jest krótka jak jądra krasnoludka: 3 razy dziennie wrzątkiem lico sparzyc a nic przykrego na licu sie nie powinno zdarzyc. lepiej nie wzywac na zadne przeklenstwa tylko splesc raczki kaftanem bezpieczenstwa!! Odpowiedz Link Zgłoś
rupertgiles Re: Wyciskanie 31.01.06, 19:49 U mnie pomaga *zapuszczenie* paznokci i pomalowanie ich lakierem. Takimi długimi, ostrymi pazurami nie sposób delikatnie manipulować na twarzy, więc od razu czujesz, że robisz źle :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Wyciskanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 01:59 ja poprostu prubuje sie powstrzymac i czasem skutkuje. Moze kiedys sie oduczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: Wyciskanie IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.06, 09:45 Robie staranny makijaż,wtedy mnie nie korci wyciskanie,bo szkoda mi ładny efekt zniszczyć,specjalnie nosze krótkie paznokcie,wtedy nie mam okazji nic nawet nimi zdrapac,nie mówiąc juz o wyciskaniu,wmawiam sobie ,ze jak wycisne,to bede tego 1000 -krotnie żałowala i jeszcze gorzej wygladała..wyciskam duzooo rzadziej... Odpowiedz Link Zgłoś