Gość: kasjopeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 17:25 znacie jakieś orientalne zapachy odpowiednie dla nastolatki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hera.dnw Re: zapachy dla nastolatki 04.02.06, 17:45 ja uwielbiam PUMA - Jamaica ;) istne cudo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie znamy Re: zapachy dla nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 18:28 nastolatki powinny się uczyć, a nie rozbić z siebie stare-malutkie... Perfumy nie są potrzebne, jeżeli się dba o higienę- o czym czasami wiele nastolatek zapomina. Czasami jak się jedzie autobusem, którym wracają z zajęć gimnazjaliści- lepiej wysiąść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna_mamba Re: zapachy dla nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 18:51 Ale zgryźliwe babsko. Dziewczyna po prostu pyta BABCIU, a jeśli nie możesz jej pomóc na temat, to nie wcinaj swoich nauk w stylu "nastalatka powinna...". Autorka, jak i jej rodzice, zapewne najlepiej wiedzą co powinna robić a czego nie. Wychowujmy swoje dzieci, a nie cudze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaaaaaaa Re: zapachy dla nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 17:04 najpierw się naucz pisać, to porozmawiamy.... :) poza tym nieźle cię rodzice wychowali, skoro na forum dla dorosłych obrażasz ludzi i mówisz coś o wychowaniu... Zobaczymy, jak wychowasz własne dzieci. Współczuję, jeżeli w wieku 13-14 lat będą się perfumować:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELLA Re: zapachy dla nastolatki IP: 195.116.254.* 05.02.06, 18:13 MOJA CÓRKA MA 7 LAT I MA PUMY, STRINGI I TO DOBRZE ŻE DBA O SIEBIE NIECH SIĘ UCZY ZA NASZYCH CZASÓW TAKICH RZECZY NIE BYŁO A JAK SĄ TO TRZEBA JE MIEĆ I WIEDZIEĆ DO CZEGO SŁUŻĄ !!! NO NIE DZIEWCZYNY NIE DAJCIE SIĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: zapachy dla nastolatki IP: *.chello.pl 04.02.06, 20:41 A zapoachy Bossa? Deep Red jest moim zdaniem super także dla młodych dziewczyn. Co do higieny - nie na temat, ale racja. W moim fitnessklubie nastolatki po godzinie ćwiczeń wylewają perfumy i dezodoranty na spocone ciałka i ruszją w miasto, fuuu Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: zapachy dla nastolatki 04.02.06, 23:54 Fajne i niedrogie są C-Thru, 6 wariantów do wyboru, ja lubie te zielone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: zapachy dla nastolatki IP: *.acn.waw.pl 05.02.06, 00:17 Oui! - Lancôme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: zapachy dla nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:34 Moim zdaniem ŻADNA nastolatka nie będzie pachniała dobrze z ORIENTALNYMI perfumami. Delikatne, kwiatowe lub kwiatowo-owocowe tak, ale orientalne zdecydowanie nie. No i zależy, ile lat ma ta nastolatka. 12 wypsikana perfumami może śmieszyć, ale 17 latka używająca zapachu to już ok. Odpowiedz Link Zgłoś
snotty14 Re: zapachy dla nastolatki 05.02.06, 14:20 Ja się zgadzamz hera.dnw . Też mam PUME Jamaica i zapach jest piękny.Naprawdę polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: zapachy dla nastolatki IP: *.acn.waw.pl 05.02.06, 16:56 Oui! nie jest orientalne! To bardzo lagodny kwiatowy zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leenka Re: zapachy dla nastolatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 05.02.06, 17:49 ja też jestem nastolatką (16) i używam Amor Amor od Cacharel. Gorąco polecam !!! Zapach cudowny, dziewczęcy. Fakt, trochę drogi, ale ja go doatałam - od mamy !!! Bo moja mama nie jest zacofana, a to że się trzeba najpierw umyć to ja wiem od zawsze :))) PzdR :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: zapachy dla nastolatki IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.02.06, 18:06 Według mnie taki zapach nie pasuje do nastolatki.Sama bardzo lubię korzenne,orientalne perfumy ale nie są one lekkie.Raczej trudno jest znaleźć zapach,który jest jednocześnie orientalny i delikanty bo tak jak wspomniałam wcześniej nie wyobrażam sobie nastolatki w takich cięższych orientalnych.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha, ha, ha Re: zapachy dla nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 18:12 bo Ty nie wiesz, jakie teraz są nastolatki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: zapachy dla nastolatki IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.02.06, 18:25 To,że tak napisałam to nie znaczy,że nie wiem.To,że są takie nie zmienia faktu,że taki zapach nie pasuje do nich.Codziennie mam okazję widzieć i aż strach pomyśleć jak niektóre będą wyglądały za kilka lat.Czasami patrząc na niektóre dziewczyny trudno powiedzieć o nich,że to nasolatki. Odpowiedz Link Zgłoś