Gość: Joanna IP: 80.51.241.* 07.02.06, 12:36 gdzie można kupić wybielającą pastę do zębóa Blanx-podobno jest skuteczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalunya72 Re: Blanx 07.02.06, 12:40 W Warszawie np. w ForteFarma na Świętokrzyskiej. A skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Blanx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:38 Super Pharm Kraków, Galeria Kazimierz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: nie jest skuteczna IP: 80.51.241.* 07.02.06, 15:34 a możesz mi coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa poza wybielaniem zębów u dentysty 07.02.06, 15:40 Chyba jednak nie, przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Blanx IP: 213.241.34.* 07.02.06, 15:53 w aptekach. zwykle na zamówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwaW Re: Blanx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 16:12 Zuzyłam dwie tuby i nie zauwazyłam żadnego efektu - lipa! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrawu Re: Blanx 07.02.06, 16:28 buuuu, no to dałam się nabrać.Ja właśnie ją zamówiłam tutaj:www.aquavitae.com.pl/catalog/ no ale trudno. Kraxa i EwaW, pocieszcie tylko,że nie wybiela zębów, ale też ich nie niszczy... Odpowiedz Link Zgłoś
catalunya72 Re: Blanx 07.02.06, 18:52 nie niszczy i moim zdaniem jest bardzo dobra, nie przejmuj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajka Re: Blanx IP: *.rene.com.pl 07.02.06, 19:53 Ja jestem zachwycona. Używam od 2 lat i nie mam żadnych nowych ubytków ( a zęby mi strasznie "leciały" ).Dobrze ściąga kamień nazębny i w tym sensie wybiela. Prawdziwe wybielanie to u dentysty. Ja w każdym razie nie zamierzam z niej rezygnować, chociaż jest droga. Może widmo sztucznej szczęki oddali się na długi czas...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek_pachnący Re: Blanx IP: *.acn.waw.pl 07.02.06, 20:19 ja zużyłam jedną tubkę - wersja z czarnym napisem i nie zauważyłam żadnej różnicy w porównaniu z innymi pastami, ale może trzeba używać tej pasty dłużej... Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: Blanx 08.02.06, 09:58 W sieci Super Pharm - polecam te paste. Koncze tubke z brazowym wzorkiem, efekty bylo widac juz po tygodniu. Na pewno kupie nastepna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajka Re: Blanx IP: *.rene.com.pl 08.02.06, 15:22 Dopiszę tylko jeszcze,że na pewno kupno tej pasty to nie będa pieniądze wyrzucone w bloto. Można się spierać, czy wybiela, czy nie, ale działanie przeciwpróchniczne ma naprawdę świetne. Używałam wczesniej wielu past (Colgate,Aquafresh, aptecznych też)i co trzy miechy borowanie na fotelu tak czy siak miałam. A teraz nie mam nowych ubytków,żadnych!Może to ten wyciąg z porostu islandzkiego tak działa. Akurat ta biała pasta z czarnymi napisami jest słabsza, ja teraz używam tej remineralizującej szkliwo (Anti Age). Przede wszystkim to ja chce mieć zęby w ogóle (własne do późnej starości), a czy śnieżnobiałe czy nie to kwestia drugorzędna. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrawu Re: Blanx 08.02.06, 16:27 Jasne, Tajko:))Własnie dlatego wolałam się upewnić czy blanx nie zaszkodzi moim ząbkom.Bo nie mam co narzekać na ich stan.Nie są tez żółte, ale wiadomo-wolalabym bielsze.:)I szczytem głupoty byłoby wytrawić zęby jakimś środkiem zeby były biale, ale po roku wypadły:)) Jutro będę miec paste.Aqua Vitae jak zwykle spisuje się na medal. Odpowiedz Link Zgłoś