sariss 08.02.06, 16:02 Jak waszym zdaniem umalować się do klubu? Mam właśnie 18-stke i chciałam jakos poszaleć z makijażem :o) macie jakieś fajne propozycje łączenia kolorów? Albo cienie które możecie polecić :o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zeta Re: makijaż IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.02.06, 16:09 a skad mamy wiedziec w czym ci do twarzy? to zalezy od koloru włosow, oczu, karnacji, ubioru... wklej fotke to doradzimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scayla Re: makijaż IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 08.02.06, 16:15 dokldnie jak napisala zeta... my nie wiemy jak wygladasz :) Kazdemu pasuje co innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
sariss Re: makijaż 08.02.06, 16:25 kurde problem w tym że mam zwalony skaner i ze zdjatek nici po krutce to coś co pasuje do czekoladowych włosów i szarych oczu :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boszzzzzzzzzzzzzzz Re: makijaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:39 Makijaż ci nie pomoże. Na pewno nie zasłoni pewnych braków umysłowych:/ Chyba "po krÓtce", drogie dziecko. Może lepiej zajmij się nauką, a nie malowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boszzzzzzzzzzzzzzz Re: makijaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:40 Poza tym, co to są czekoladowe włosy- zrobione z czekolady?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: makijaż 08.02.06, 21:42 Boszzzzzzzzzzz- w końcu ktoś do poprawiania błędów ortograficznych i pozaortograficznych:) mnie też one strasznie drażnią, ale chyba nie mam tyle odwagi, żeby ciągle wytykać (i cieprliwości też, bo to nagminne...), więc cieszy mnie, że ktoś taki jest, poważnie:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: makijaż 08.02.06, 21:39 no ale coś jeszcze napisz, jaki masz odcień skóry, oprawę oczu? czy masz jakieś ulubione kolory? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: makijaż IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.02.06, 22:28 no na wieczor to raczej mocny, wyrazisty, zaszalej;) ja ostatnio idac na imprezke nie mialam czasu zeby sie przygotowac a zazwyczaj robie precyzyjne czarne kreski + cienie, wiec rzesy pociagnełam tylko tuszem ale zaakcentowałam usta - bordowa pumadka zdziałała cuda:) usta mocno przykłuwały wzrok facetow;) Odpowiedz Link Zgłoś