Gość: kaja IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.06, 10:19 a jak paleta blyszczykow? warto kupic? jest tam chyba 12 kolorow widzialam w gazecie warto? i gdzie w wawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lady vader Re: golden rose IP: *.77.classcom.pl 10.02.06, 10:53 pytalam jakis czas temu o to samo, paleta wyglada fajnie, mysle, ze blyszczyk, jak blyszzyk, tylko gdzie mozna ja dostac-ja ytam o krakow;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: golden rose IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.06, 11:15 no nie bylam w Krakowie gdzies 3 lata wiec Ci nie pomoge :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonique polecam cienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:19 Polecam bardzo cienie wet&dry eyeshadow, takie poczworne. Kosztuja coprawda raczej duzo jak na te firme, bo 31 zl, ale naprawde warto. Na moich tlustych powiekach trzymaja sie nawet bez bazy, a na bazie Lumene wytrzymaly 16 godzin i pewnie wytrzymalyby jeszcze wiecej, gdyby nie to, ze musialam je zmyc, bo szlam spac. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: golden rose 10.02.06, 12:08 w carrefurze na bemowie jest salonik golden rose - duzy wybor, chyba najwiekszy w miescie i ceny duzo nizsze od tych spotykanych na pojedynczych stoiskach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: golden rose IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.06, 22:26 o to super, za namiary dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: golden rose 12.02.06, 22:29 Mam jeden błyszczyk tej firmy-ultra diamonds.Dostałam w prezencie więc nie wiem gdzie można je kupić.Przypomina mi troche effet 3d bourjois ale w troche gorszej wersji.Ma taki sam pędzelek i konsystencje.Pachnie nieco chemicznie i nieprzyjemnie.Daje lekki efekt ale nieco wysusza usta:/ Odpowiedz Link Zgłoś