Dodaj do ulubionych

Najlepszy puder sypki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:55
Właśnie przymierzam się do zakupu - mam mieszaną cerę wię musi dobrze matowić.
Chciałabym jednak, aby lekko tez rozświetlał twarz.
Nie mam przedziału cenowego - będę wdzięczna za każdą sugestię.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Najlepszy puder sypki IP: 81.144.232.* 10.02.06, 12:21
      Kierujac sie opiniami na wizazu postawilabym na Chanel, sama mam na niego
      ochote, ale poczekam az bede na bezclowce.
    • Gość: fiona Re: Najlepszy puder sypki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:59
      Zdecydowanie Chanel. A miałam też Clinique i Guerlaina, ale Chanel jest
      najfajniejszy.
      • Gość: kika Re: Najlepszy puder sypki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:18
        Proszę napisz o jaki dokładnie Chanel chodzi i jakie ma działanie. Ja lubie
        dosyc kolorowkę EL - myslałam o czymś od nich, ale biorę też pod uwagę inne firmy.
        • Gość: fiona Re: Najlepszy puder sypki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:35
          Ten puder Chanel dokładnie nazywa się Poudre Universelle Libre. On bardzo
          fajnie utrwala i matuje, jednak nie robi na twarzy takiego matu absolutnego,
          jakbyś obsypała się mąką- a takie wrażenie miałam po pudrze Les Voilites
          Guerlaina, tylko twarz jest jednocześnie matowa i świetlista, kurcze trudno to
          ująć, ale daje wrażeniem takiej zywej twarzy a nie maski.
          O pudrach EL się nie wypowiem bo nie miałam.
          • indianprincess Re: Najlepszy puder sypki 10.02.06, 18:08
            Yves Rocher Colours Nature. Jest w dwóch wersjach - matujący i rozświetlający.
            Pierwszy puder sypki z którego jestem naprawde zadowolona. Bez promocji
            kosztuje 69 zł.
    • Gość: zulka Re: Najlepszy puder sypki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 18:32
      Bourjois, miałam transparentny, pojemność dwa razy taka jak zwykle, cena ok. 60
      zł. cudnie pachnie, jakby leciutko cynamonem
    • Gość: gosia Re: Najlepszy puder sypki IP: *.aster.pl 10.02.06, 19:30
      kiedys już komus zachwalałam la Prairie- nie jestem ani konsultantką, ani nie
      mam perfumerii z owymi produktami:) kremy etc to kwoty rzędu 1000 PLN, ale ten
      puder właśnie matująco- deliaktnie rozswietlajacy kosztuje 200 zeta i jest
      ogromny i na serio- świetny. Mam go od roku, używam na zmainę z EL( za żółty
      dla mnie ) i jest go jeszcze baardzo duzo .Super rzecz, serio

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka