Gość: kika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:55 Właśnie przymierzam się do zakupu - mam mieszaną cerę wię musi dobrze matowić. Chciałabym jednak, aby lekko tez rozświetlał twarz. Nie mam przedziału cenowego - będę wdzięczna za każdą sugestię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Najlepszy puder sypki IP: 81.144.232.* 10.02.06, 12:21 Kierujac sie opiniami na wizazu postawilabym na Chanel, sama mam na niego ochote, ale poczekam az bede na bezclowce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: Najlepszy puder sypki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:59 Zdecydowanie Chanel. A miałam też Clinique i Guerlaina, ale Chanel jest najfajniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Najlepszy puder sypki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:18 Proszę napisz o jaki dokładnie Chanel chodzi i jakie ma działanie. Ja lubie dosyc kolorowkę EL - myslałam o czymś od nich, ale biorę też pod uwagę inne firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: Najlepszy puder sypki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:35 Ten puder Chanel dokładnie nazywa się Poudre Universelle Libre. On bardzo fajnie utrwala i matuje, jednak nie robi na twarzy takiego matu absolutnego, jakbyś obsypała się mąką- a takie wrażenie miałam po pudrze Les Voilites Guerlaina, tylko twarz jest jednocześnie matowa i świetlista, kurcze trudno to ująć, ale daje wrażeniem takiej zywej twarzy a nie maski. O pudrach EL się nie wypowiem bo nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
indianprincess Re: Najlepszy puder sypki 10.02.06, 18:08 Yves Rocher Colours Nature. Jest w dwóch wersjach - matujący i rozświetlający. Pierwszy puder sypki z którego jestem naprawde zadowolona. Bez promocji kosztuje 69 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: Najlepszy puder sypki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 18:32 Bourjois, miałam transparentny, pojemność dwa razy taka jak zwykle, cena ok. 60 zł. cudnie pachnie, jakby leciutko cynamonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Najlepszy puder sypki IP: *.aster.pl 10.02.06, 19:30 kiedys już komus zachwalałam la Prairie- nie jestem ani konsultantką, ani nie mam perfumerii z owymi produktami:) kremy etc to kwoty rzędu 1000 PLN, ale ten puder właśnie matująco- deliaktnie rozswietlajacy kosztuje 200 zeta i jest ogromny i na serio- świetny. Mam go od roku, używam na zmainę z EL( za żółty dla mnie ) i jest go jeszcze baardzo duzo .Super rzecz, serio Odpowiedz Link Zgłoś