Gość: lilka IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.06, 16:43 jaki model stanika da mi taki efekt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lilka Re: biust IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.06, 16:43 allegro.pl/show_item.php?item=84145535 Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: biust 12.02.06, 17:50 Najlpszy taki efekt da: 1. Photoshop 2. Implanty typu kula :))) a jeżeli chodzi o stanik, to pushup cięty ukośnie z wyjmowanymi poduszeczkami. Zbiera biust do przodu i wypycha ku górze. Miseczki trzymją w zasadzie tylko bok biustu. na przykład; www.wonderbra.com/style.asp?c=1&sNo=7571 Dobrze zbudowany push up powinien mieć 2 cięcia na miseczce - miseczka składa się wtedy z 3 części. Poduszeczka jest włożona z boku i z dołu. Złączenie miseczek powinno być jak najcieńsze i jak najkrótsze dla takiego efektu. I trzeba mieć biust :) Poniżej prawie ideał: www.gorset.pl/?szczegoly=141# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: biust IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.06, 22:18 :) dzieki za szczegolowy opis, a mam pytanie czy takie dlugie uzywanie tego typu stanikow nie wplywa zle na piersi czy wrecz przeciwnie, pozwala zatrzymac ich ladna forme? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolla Re: biust 12.02.06, 22:29 a czy majac rozmiar 75 b, tez moge osiagnac taki efekt jak na foto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: biust IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.06, 22:37 ej dziewczyny to ja tez sie przylaczam, mysle ze nie taki sam ale ... kto wie :) Odpowiedz Link Zgłoś