jaa3 13.02.06, 14:31 Jakie kremy na nierówną powierzchnię ud i pośladków?czy to zejdzie? Pomocyyyy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: cellulit!! jakie kremy?? 13.02.06, 14:36 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=cellulit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: cellulit!! jakie kremy?? IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.06, 15:19 no witaj, coz czy zejdzie nie wiem powiem ci co mi akurat nie pomoglo ale biore tabsy od 3 lat: diana, harmonem, microgynon, i pale a tp ma wplywa na nierowne rozmieszczanie tkanki: -zmiekcza ale nie likwiduje: eveline 3d serum, dove z algami, liposyne, oliwka + kawa = peeling; rower nie zlikwidowal, dlugie chodzenie tez nie; fajny jest guam troche zmniejsza i kosztuje ok 200 zl na ok 14 zabiegow, kupic mozna w hurtowniach kosmetycznych poza tym zadne balsamy eris, ziaji, nivea, nic mi nie zmniejszylo, tak mi sie przez chwile wydawalo ale na mnie nei dziala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natka Re: cellulit!! jakie kremy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 19:53 www.wizaz.pl/porady/censura.php?cmd=details&itemid=473 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia23 do ja.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:42 Tylko i wyłącznie kup koncentrat Galenica reszta to o dupe otłuc ten koncentrat i troszke cwiczen w domu przed jakas płytka i efekt murowany polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jaa3 Re: do ja.. 13.02.06, 17:19 Czyli np. jeżdżenie na rowerze stacjonarnym nic nie pomoże? Jeżeli kremy też nie pomagają, to bez sensu wyrzucać pieniądze w błoto... A na drogie nie będę wydawać. Dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: do ja.. IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.06, 21:44 wiesz ja mowie tylko o sobie innym byc moze pomagaja sprobowac popytac dalej mozesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: do ja.. 14.02.06, 07:52 Gość portalu: dunia23 napisał(a): > Tylko i wyłącznie kup koncentrat Galenica reszta to o dupe otłuc ten koncentrat > i troszke cwiczen w domu przed jakas płytka i efekt murowany polecam A gdzie zanabyć tą Galenikę ? Czy jest dostępna w Polsce ? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluepasaz Re: cellulit!! jakie kremy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 22:29 znow polece Pianke antycellulitisowa CLINIANS u mnie zadzialalo. 2 cm w obwodzie bioder i ujedrniona skora juz po 2 tygodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
dunia24 GALENIC-koncentrat 14.02.06, 10:41 Dziewczyny warto wydac trochę więcej kasy i kupic ten koncentrat GALENIC lipo reduktor zwalcza celulit zaawansowany w 14 dni -2,9cm a w 28dni -3,7cm stosowany raz dziennie działa skutecznie przez 24 godziny.Polecam.Dostępny w dobrych aptekach w podwójnym opakowaniu 2x100ml z dozownikiem bardzo wydajny. Jej wyszło mi prawie jak reklama ale jest naprawde warty swoich120 zł i efekty są szybko.Na mnie nigdy nic tak nie działało tylko wywalałam kupe kasy w błoto a teraz już nie zamienię go na żaden inny! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: cellulit!! jakie kremy?? 14.02.06, 13:30 mozesz podać dokładną nazwe tej pianki? byłam na stronie clarinsa i nie moge jej znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
dunia24 Re: cellulit!! jakie kremy?? 14.02.06, 10:43 a jak ktoś chce wiecej sobie o nim poczytac przesyłam wam link www.google.pl/search?q=galenic&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official Odpowiedz Link Zgłoś
dunia24 TYLKO GALENIC 14.02.06, 10:48 i jeszcze jedno nie pomylcie koncentratu z kremem bo jest tego cała seria a intrensywnie działa tylko koncentrat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: TYLKO GALENIC IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 14.02.06, 10:50 gdzie to mozna dostać? ja mam maly celulit ale chce go wyeliminowac jak najszybciej :D Odpowiedz Link Zgłoś
dunia24 Re: TYLKO GALENIC 14.02.06, 10:55 w każdej lepszej aptece warto też wejśc do paru na zwiady bo ja kupuje w wybranej najtanszej aptece za 120zł a ostatnio sie przewiozłam bo moja była zamknięta i w innej dałam 25 zł więcej 145zł konkretnie więc ze względu ze jedne są tansze a inne droższe warto poobczajac ceny.Pozdrawiam miłego stosowania bo jest naprawde przyjemne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_gatta do dunia 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 11:58 a powiedz mi jak wyglada skora po przestaniu stosowania?uzywasz go caly czas czy np.przez miesiac a pozniej przerwa?jak kiedys uzywalam kremu na celullit z vichy to zaobserwowalam, ze po zaprzestaniu kuracji pomarancza jakby sie powiekszyla , zrobila sie bardziej widoczna.a jak jest z tym koncentratem? ogolnie nie mam bardzo widocznego cellulitu, tylko w zlym oswietleniu ze tak to nazwe:), duzo cwicze , raczej zdrowo jem , ale biore tabletki anty i troche to paskudztwo mi wyszlo. z gory dzieki za info pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia23 DO LA GATTA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 12:29 Szczerze to nie wiem bo kończe drugie opakowanie i nie robiłam przerw nawet nie zamierzam kosztem sporego wydatku bo ja odkad pamietam mam zaawansowany celulit a dzieki Gallenicowi widzę że ma szanse do lata zaniknąc całkiem a bł tragiczny i męczył mnie wiele lat,nie zrezygnuje z niego pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Bez kremu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:10 Używałam Vichy. Efekty takie sobie. Ostatnio z braku finansów poprzestałam na masowaniu newralgicznych miejsc szczotką do mycia ciała (taka na długiej rączce z naturalnego włosia). Robię to codziennie, podczas wieczorej kąpieli. Minęły dopiero dwa tygodnie, a ja już widzę różnicę!! Masaż powinien być wykonywany ruchami krężnymi i kontynuowany w górę (w kierunku serca. Poprawia krązenie i rozbija grudki skuteczniej niż drogi krem. Aha i najważniejsze należy unikać słodyczy, ograniczyć sól i kofeinę (to główni sprawcy skórki pomarańczowej) Nie zaszkodzi też trochę ruchu! Odpowiedz Link Zgłoś