Dodaj do ulubionych

cellulit!! jakie kremy??

13.02.06, 14:31
Jakie kremy na nierówną powierzchnię ud i pośladków?czy to zejdzie?
Pomocyyyy
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: cellulit!! jakie kremy?? 13.02.06, 14:36
      szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=cellulit
      • Gość: kaja Re: cellulit!! jakie kremy?? IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.06, 15:19
        no witaj,
        coz czy zejdzie nie wiem powiem ci co mi akurat nie pomoglo ale biore tabsy od
        3 lat: diana, harmonem, microgynon, i pale a tp ma wplywa na nierowne
        rozmieszczanie tkanki:
        -zmiekcza ale nie likwiduje: eveline 3d serum, dove z algami, liposyne, oliwka
        + kawa = peeling; rower nie zlikwidowal, dlugie chodzenie tez nie;
        fajny jest guam troche zmniejsza i kosztuje ok 200 zl na ok 14 zabiegow, kupic
        mozna w hurtowniach kosmetycznych
        poza tym zadne balsamy eris, ziaji, nivea, nic mi nie zmniejszylo, tak mi sie
        przez chwile wydawalo ale na mnie nei dziala :)
      • Gość: Natka Re: cellulit!! jakie kremy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 19:53
        www.wizaz.pl/porady/censura.php?cmd=details&itemid=473
    • Gość: dunia23 do ja.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:42
      Tylko i wyłącznie kup koncentrat Galenica reszta to o dupe otłuc ten koncentrat
      i troszke cwiczen w domu przed jakas płytka i efekt murowany polecam
      • jaa3 Re: do ja.. 13.02.06, 17:19
        Czyli np. jeżdżenie na rowerze stacjonarnym nic nie pomoże?
        Jeżeli kremy też nie pomagają, to bez sensu wyrzucać pieniądze w błoto...
        A na drogie nie będę wydawać.
        Dzięki za odp.
        • Gość: kaja Re: do ja.. IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.06, 21:44
          wiesz ja mowie tylko o sobie innym byc moze pomagaja sprobowac popytac dalej
          mozesz :)
      • mikka8 Re: do ja.. 14.02.06, 07:52
        Gość portalu: dunia23 napisał(a):

> Tylko i wyłącznie kup koncentrat Galenica reszta to o dupe otłuc ten
        koncentrat
        > i troszke cwiczen w domu przed jakas płytka i efekt murowany polecam

A gdzie zanabyć tą Galenikę ? Czy jest dostępna w Polsce ?
        pozdr.
    • Gość: bluepasaz Re: cellulit!! jakie kremy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 22:29
      znow polece Pianke antycellulitisowa CLINIANS u mnie zadzialalo.
      2 cm w obwodzie bioder i ujedrniona skora juz po 2 tygodniach.
      • jaa3 Re: cellulit!! jakie kremy?? 13.02.06, 22:34
        dzięki ;)
        • dunia24 GALENIC-koncentrat 14.02.06, 10:41
          Dziewczyny warto wydac trochę więcej kasy i kupic ten koncentrat GALENIC lipo
          reduktor zwalcza celulit zaawansowany w 14 dni -2,9cm a w 28dni -3,7cm stosowany
          raz dziennie działa skutecznie przez 24 godziny.Polecam.Dostępny w dobrych
          aptekach w podwójnym opakowaniu 2x100ml z dozownikiem bardzo wydajny. Jej
          wyszło mi prawie jak reklama ale jest naprawde warty swoich120 zł i efekty są
          szybko.Na mnie nigdy nic tak nie działało tylko wywalałam kupe kasy w błoto a
          teraz już nie zamienię go na żaden inny!
      • madzia773 Re: cellulit!! jakie kremy?? 14.02.06, 13:30
        mozesz podać dokładną nazwe tej pianki? byłam na stronie clarinsa i nie moge
        jej znaleźć
    • dunia24 Re: cellulit!! jakie kremy?? 14.02.06, 10:43
      a jak ktoś chce wiecej sobie o nim poczytac przesyłam wam link
      www.google.pl/search?q=galenic&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official
      • dunia24 TYLKO GALENIC 14.02.06, 10:48
        i jeszcze jedno nie pomylcie koncentratu z kremem bo jest tego cała seria a
        intrensywnie działa tylko koncentrat
        • Gość: kasia Re: TYLKO GALENIC IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 14.02.06, 10:50
          gdzie to mozna dostać?
          ja mam maly celulit ale chce go wyeliminowac jak najszybciej :D
          • dunia24 Re: TYLKO GALENIC 14.02.06, 10:55
            w każdej lepszej aptece warto też wejśc do paru na zwiady bo ja kupuje w
            wybranej najtanszej aptece za 120zł a ostatnio sie przewiozłam bo moja była
            zamknięta i w innej dałam 25 zł więcej 145zł konkretnie więc ze względu ze jedne
            są tansze a inne droższe warto poobczajac ceny.Pozdrawiam miłego stosowania bo
            jest naprawde przyjemne!
            • Gość: la_gatta do dunia 24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 11:58
              a powiedz mi jak wyglada skora po przestaniu stosowania?uzywasz go caly czas
              czy np.przez miesiac a pozniej przerwa?jak kiedys uzywalam kremu na celullit z
              vichy to zaobserwowalam, ze po zaprzestaniu kuracji pomarancza jakby sie
              powiekszyla , zrobila sie bardziej widoczna.a jak jest z tym koncentratem?
              ogolnie nie mam bardzo widocznego cellulitu, tylko w zlym oswietleniu ze tak to
              nazwe:), duzo cwicze , raczej zdrowo jem , ale biore tabletki anty i troche to
              paskudztwo mi wyszlo.
              z gory dzieki za info
              pozdrawiam
              • Gość: dunia23 DO LA GATTA.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 12:29
                Szczerze to nie wiem bo kończe drugie opakowanie i nie robiłam przerw nawet nie
                zamierzam kosztem sporego wydatku bo ja odkad pamietam mam zaawansowany celulit
                a dzieki Gallenicowi widzę że ma szanse do lata zaniknąc całkiem a bł tragiczny
                i męczył mnie wiele lat,nie zrezygnuje z niego pozdrawiam.
    • Gość: to ja Bez kremu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:10
      Używałam Vichy. Efekty takie sobie. Ostatnio z braku finansów poprzestałam na
      masowaniu newralgicznych miejsc szczotką do mycia ciała (taka na długiej rączce
      z naturalnego włosia). Robię to codziennie, podczas wieczorej kąpieli. Minęły
      dopiero dwa tygodnie, a ja już widzę różnicę!!
      Masaż powinien być wykonywany ruchami krężnymi i kontynuowany w górę (w
      kierunku serca. Poprawia krązenie i rozbija grudki skuteczniej niż drogi krem.
      Aha i najważniejsze należy unikać słodyczy, ograniczyć sól i kofeinę (to główni
      sprawcy skórki pomarańczowej) Nie zaszkodzi też trochę ruchu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka