Dodaj do ulubionych

Chciałabym byc taka

13.02.06, 15:48
mieć takie włosy
www.kobieta.byc.pl/graphics/loreal%20loki_41e67bb1cb923.jpg
taką figurę
www.celebritypicturesarchive.com/pictures/c/christina-aguilera/christina-aguilera-039.jpg

żal mi dupe ściska gdy patrzę na te wszystkie piękności :-(

...tak sobie tylko wzdycham...
Obserwuj wątek
    • Gość: allo Re: Chciałabym byc taka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:51
      Aquilera nie ma ani talii ani bider - taki słupek prawie równy. I to ma być ten
      Twój wzorzec nienagannej figury?
      • Gość: dunia23 Re: Chciałabym byc taka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:54
        a poza tym chorowała na anoreksje a to zdjecie sprzed kiedy nie byla jeszcze
        pulchna i do tego jest takim samym kurduplem jak ja ma 156 wzrostu a to bardzo
        utrudniajace życie..
        • Gość: allo Re: Chciałabym byc taka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:56
          Mam 158 i niczego mi to nie utrudnia:)
          • Gość: dunia23 Re: Chciałabym byc taka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 16:10
            ale to już nie to co 156 do tego ludzie potrafią niezle dowalac a stanac przy
            jakims wielkoludzie to dla mnie tak jakby zapaśc sie pod ziemie,może i nie było
            by to dla mnie kompleksem gdyby nie dosc czeste docinki.
            • Gość: no name Re: Chciałabym byc taka IP: *.4web.pl 13.02.06, 16:22
              Ja mam 163 i jakos nie narzekam , co więcej nikt nigdy mi nie powiedział nic na
              temat wzrostu!!! Nie sądze, zeby 5 cm tak dramatyczną róznicę we wzroście
              czyniło...
            • Gość: pistacja Re: Chciałabym byc taka IP: *.barczewo.macrosat.pl 14.02.06, 14:51
              do dunia23;
              ja mam 153 cm wzrostu i to moje wysokie koleżanki mają kompleksy jak przy mnie
              stoją, bo się mówią ,że takie wielkie się wtedy wydają. Troche mnie to smieszy,
              nigdy się wzrostem nie przejmowałam, a wierz mi jesli chodzi o facetów to
              wzrostowo mamy naprawde duży wybór ;)
    • maggi9 Re: Chciałabym byc taka 13.02.06, 16:10
      A ja bym chciała być taka jak jestem tylko chciałabym pokochać siebie:)To, że będe miała figure modelki, piękne włosy i twarz jak z obrazka wcale nie zagwarantuje mi dobrego samopoczucia i tego, że będe siebie lubić.
      • Gość: ola Re: Chciałabym byc taka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 16:52
        ona jest ohydna ..o fuj i ma szeroki brzuch..
        • Gość: zetka Re: Chciałabym byc taka IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.02.06, 16:58
          a ja ejstem szczupła i chciałabym przytyc w kilku miejscach , wiec nie mysle ze
          ejstem idealna ale wiele kobiet chciałoby miec taka figure jak ja, wiec gdy
          słysze komplementy to mnie podnosi na duchu i sobie mysle ze nie mam co narzekac

ale najbardziej chciałabym miec bujna fryzure:)
          • modlisshka Re: Chciałabym byc taka 13.02.06, 17:10
            mimo wszystko chciałabym... ja też jestem chora...mam bulimię...nienawidzę
            siebie i swojego ciała...więc chyba moge powzdychac do monitora... he??
        • kobietek Re: Chciałabym byc taka 14.02.06, 13:52
          Co ma???? Szeroki brzuch??? :)
          • modlisshka Re: Chciałabym byc taka 14.02.06, 14:08
            no, tez mnie zastanowiło to stwierdzenie :-p
    • kanassa Re: Chciałabym byc taka 13.02.06, 17:14
      takie włosy mozesz sobie "sprawic" u fryzjera
      osobiscie nie podoba mi sie figura aguilery taki słupek jak wczesniej zauwazono
      • szumszum Re: Chciałabym byc taka 13.02.06, 17:22
        a ja tez bym taka figura nie pogardzila!! wlosy tez calkiem fajne choc ja bym
        wolala bardziej takie faliste:) heheh jesli mozna to tak nazwac:)
        • Gość: fredka Re: Chciałabym byc taka IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.02.06, 17:25
          jak bym miala duzo kasy to pierwsza rzecz to ide do fryzjera i zageszczam i
          przedłuzam kłaczki;p
          • Gość: rikitiki Re: Chciałabym byc taka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 17:44
            chcesz miec takie wlosy to lec do fryzjera.. przeciez to nie sa tej pani
            naturalne włosy.... co do figury to tez srednio mi sie podoba, a zdjecie jest
            wypozowane i pewnie photoshop tez namieszał.głowa do góry!
    • llilly Re: Chciałabym byc taka 13.02.06, 18:44
      Wszystko da się zrobić, trzeba tylko mieć kasę.A co do wzrostu to ja mam 160cm,
      chodzę na obcasach i jestem zadowolona.Pozdrawiam.
      • modlisshka Re: Chciałabym byc taka 13.02.06, 18:53
        ehhh muszę się wziąć za siebie... je tez wyglądam jak słupek więc może dlatego
        przypadło mi do gustu to zdjęcie :-(
        • szumszum Re: Chciałabym byc taka 13.02.06, 19:19
          hmm..a ja mam 172 wzrostu i wlasnie podoba mi sie taka figura typu'slupek'..tzn
          zeby tych boczkow nie bylo i jest ok.
    • Gość: MJ Re: Chciałabym byc taka IP: *.chello.pl 13.02.06, 19:55
      a ja jestem 168 cm wysoka i waze 55. mam duza talie (62cm) i malo biustu. sobie
      sie podobobam, tylko na twarzy troche chudo wygladam :)
      fajnie byloby przytyc na policzkach i tym samym nie nabrac w udach, ehhh
    • laurka2005 Re: Chciałabym byc taka 13.02.06, 20:03
      Ja się wprawdzie kiedyś tak nosiłam a muzyki jej słucham nadal, ale w wizerunku
      kobiety najważniejsza jest ikra, charakter i to coś czego nie zyska sie u
      wiazażystów i tapicerów.
      http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.vamp.org/Siouxsie/Images/s-tilt.jpg&imgrefurl=http://www.vamp.org/Siouxsie/Images/&h=407&w=386&sz=26&tbnid=84lkyibWAnOw5M:&tbnh=121&tbnw=114&hl=pl&start=1&prev=/images%3Fq%3Dsiouxie%2Bsioux%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DNhttp://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.vamp.org/Siouxsie/Images/s-tilt.jpg&imgrefurl=www.vamp.org/Siouxsie/Images/&h=407&w=386&sz=26&tbnid=84lkyibWAnOw5M:&tbnh=121&tbnw=114&hl=pl&start=1&prev=/images%3Fq%3Dsiouxie%2Bsioux%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN
    • Gość: asiek_asiekowaty Re: Chciałabym byc taka IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 14.02.06, 13:55
      Ani wlosy, ani figura. Wlosy zbyt sztuczne, cialo w ogole niekobiece: Chrisi
      jest szersza w brzuchu niz w biodrach i udach, zadnego wciecia w talii.
      • modlisshka Re: Chciałabym byc taka 14.02.06, 13:58
        łeeee :-(
        • zoe28 Re: Chciałabym byc taka 14.02.06, 14:02
          modlisshko, trzymaj się dzielnie. Ja też ostatnio popadam w doły typu:
          chciałabym być taka i siaka...ehhh ale największego doła złapałam po wizycie u
          "fryzjera", który mnie wyskubał dosłownie. Jestem zrezygnowana, i nie wiem czy
          warto pójść do innego, żeby spróbował coś zrobić z moją czupryną.
          Kocham fryzjerki...z przypadku, serio !!! :-(
          • modlisshka Re: Chciałabym byc taka 14.02.06, 14:07
            no, ja tez ostatnio nieźle namieszałam na mojej głowie....chciałabym miec takie
            włosy jak na obrazku ponieważ jeszcze niedawno miałam takie, były naturalne,
            świecące i super...teraz jest na nich balejaz i ogółem jak nie dam na nie tony
            żelu wyglądają jak sterta siana :-( łeeeeee
            • zoe28 Re: Chciałabym byc taka 14.02.06, 14:11
              Wiem coś na temat sterty siana, bo moim włosom, po tym cholernym cięciu, nawet
              prostownica nie pomaga. Wywijają się we wszystkie strony, a do tego wszystkiego
              coś mi odbiło i zrobiłam sobie grzywkę...ale jakoś nie wyszła tej miłej,
              roztargnionej pani aaaaaaale mam dziś nastrój, a niech to...
              • modlisshka Re: Chciałabym byc taka 14.02.06, 14:19
                głowa do góry... szybko odrosną!!! Mnie zostały tylko nożyczki :-(
    • Gość: magda Re: Chciałabym byc taka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 14:21
      A ja miec taka sliczna twarz jak angie-piekna jest
      www.angelina-jolie-hot-pictures.com/angelinajolie06.jpg
      figure nie mam zlej,wiec moze zostac...
      • modlisshka Re: Chciałabym byc taka 14.02.06, 14:24
        ja zawsze chciałam być blondynką...i tak już chyba zostanie...
      • Gość: magda Re: Chciałabym byc taka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 14:24
        www.palmyria.co.uk/scans/angelinajolie_ice_200211fg.jpg

www.vnn.vn/dataimages/original/images658359_Angelina_Jolie_GQ_07_2005_3.jpg

:(
        • Gość: lilala Re: Chciałabym byc taka IP: *.244.147.193.brzesko147.tnp.pl 14.02.06, 15:47
          Aguilera ma krzywe łydki. A figurę mam podobną P
        • Gość: Sceptyczna Re: Chciałabym byc taka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 16:34
          Naprawdę chciałabyś mieć taką przyssawę w miejscu ust?
          • Gość: Evka A JA NIE!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 16:42
            też tak się zamartwiałam tak jak Ty i podziwiałam taką np. britneyke, w końcu
            przyjaciółka przemówiła mi do rozumu...Jestem jaka jestem i za to siebie LUBIĘ,
            jestem JEDYNA W SWOIM RODZAJU, jestem NIEPOWTARZALNA! JESTEM PIĘKNĄ POLKĄ!

ktoś zaprzeczy że Polki są brzydkie? :)
            • Gość: Evka Re: A JA NIE!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 16:46
              i jeszcze jedna rada dla Ciebie: idz do fryzjera, do kosmetyczki, kup nowy
              ciuszek i odrazu lepiej :)Pozatym udowodniono że kobiety ZADOWOLONE z siebie są
              piękne! Bo ktoś spojrzałby na taką smutną garbuskę w szarych ciuchach? Chyba
              nie :P
              • modlisshka Re: A JA NIE!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.02.06, 22:33
                Jak pisałam wcześniej byłam u fryzjera, zrobił mi z moich loków sianko...mam
                doła... wkleiłam fote z Christina, gdyż ja równiez "nie mam bioder", jestem
                jednak o wiele grubsza i to mnie męczy...jeżeli kiedyś schudnę będę wyglądać
                właśnie jak ona :-)...marzenia... :-(
    • yzex Re: Chciałabym byc taka 14.02.06, 18:10
      a ja bym chciala byc adrianą limą. co ją zobacze to mi szczęka opada i
      kompleksy wzrastają:P

photos1.blogger.com/img/96/944/1024/adriana-pic209_jpg.jpg -> pierwszy
      lepszy link po wpisaniu jej w wyszukiwarke. tylko sie pochlastac;P
      • Gość: scayla Re: Chciałabym byc taka IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 14.02.06, 19:24
        tak Adriana Lima jest śliczna!
    • majeczkaa Re: Chciałabym byc taka 14.02.06, 19:33
      A ja bym nie chciała być taka...

hcicałabym mieć tylko te kręcone włosiska babeczki z 1 foto. ;))
    • Gość: Roma Re: Chciałabym byc taka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 07:30
      zobacz program do zmieniania modelek:
      glennferon.com/portfolio1/index.html
    • Gość: Luljanna Re: Chciałabym byc taka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:41
      A ja bym chciała wyglądać dokładnie tak:
      www.supermodelki.pl/dane/models/kasia-kraszewska-23.jpg
      www.supermodelki.pl/dane/models/kasia-kraszewska-25.jpg
      www.supermodelki.pl/dane/models/kasia-kraszewska-24.jpg
      Kasia wygląda cudnie w ciemnych włosach, jeszcze lepiej niż w wersji blond. Ja
      wiem, że zdjecia modelek sa retuszowane, że oświetlenie, że profesjinalny
      makijaż, ale mimo wszystko, z gó*na bata nie ukręcisz...
      • Gość: veni Re: Chciałabym byc taka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:58
        Oj, dobry fotograf ukręci...;))
        • Gość: Luljanna Re: Chciałabym byc taka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:29
          Oj tam fotograf, mnie nie chodzi żeby mieć swoje ładne zdjecia, ja bym chciała
          tak wyglądać w ogóle. Widziałam tą że Kasie w jakiejś ambitnej gazecie typu
          Fakt czy też Superexpress, zdjęcie z konferencji prasowej, bynajmniej nie
          retuszowane i musze przyznać, że dziewczyna jest rzeczywiście śliczna.
    • Gość: gryzli Re: Chciałabym byc taka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 20:24
      napewno jesteś piękniejsza od niej!
      • modlisshka Re: Chciałabym byc taka 15.02.06, 20:31
        zawstydziłaś mnie... rumienię się...to miłe z Twojej strony...ale przeciez nie
        wiesz jak wyglądam :-)
        • Gość: gryzli Re: Chciałabym byc taka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 20:47
          Po 1 to -zawstydziłeś-ponieważ jestem facetem :) a po 2 -ta na zdjęciu jest
          obleśna i nie ma nic z kobiecości!Nigdy bym się za nią nie obejrzał :)
          • modlisshka Re: Chciałabym byc taka 16.02.06, 08:25
            heh...mój facet tez tak powiedział :-p
            • Gość: Zuza Re: Chciałabym byc taka IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 17.02.06, 13:57
              a ja Ci powiem, ze czesto jak widzialam piekne dziewczyny, mowilam mezowi,
              zobacz jaka ona sliczna, tak bym chciala wygladac, to mi zawsze odpowiada, ze
              wtedy napewno bysmy nie byli razem :-)Cos w tym jest..... A Aguilera to chudy
              patyk i zadnemu z moich znajomych sie absolutnie nie podoba!!!!! Ktos cos
              wspomnial o Britney, ze taka laska itd. To moze spojrzcie na jej obecne zdjecia
              bez makijazu, photoshopu, w nieuczesanych wlosach. Nawet ja lepiej wygladam po
              przebudzeniu!!!!! ;-)))
    • Gość: kuleczka Re: Chciałabym byc taka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 14:16
      włosy ok, figura bleeee
    • gata81 Re: Chciałabym byc taka 17.02.06, 14:25
      Nie masz czy się martwić. Włosy napewno komputerowo poprawili a figury nie ma
      co zazdrościć - widziałaś kiedyś wszystkie te piękności bez makijażu i korekty
      komputerowej?? Naprawde nie ma czego zazdrościć.
      Napewno masz wiele wspaniałych cech, których właśnia Aguilera może ci
      pozozdrościć. Nie można tak myśleć, więcej wiary w siebie i swoje piękno.
      Pozdrawiam :)
    • gata81 Re: Chciałabym byc taka 17.02.06, 14:30
      dunia23 - ja mam niewiele więcej bo 160 cm wzrostu, rozmiar buta 35 i co z
      tego??? Trzeba się przyzwyczaić i polubić samą siebie bo wtedy życie jest bez
      sensu. Przechodziłam też przez to, ale takie podejście nic nie zmieni.Naprawde
      nie ma się czym martwić.Trzeba zaakceptować siebie taką jaką się jest.
      • ural100 podobno to jest Bellucci 17.02.06, 14:43
        www.celebritypicturesarchive.com/pgs/m/monica-bellucci/monica-bellucci-picture.htm
        ale to by znaczyło, że coś jej chyba zrobili z ustami,
        prawda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka