realka 14.02.06, 14:24 Po jakim czasie można przerwać stosowanie loxonu? Czy będzie to miało jakieś skutki negatywne? Będę wdziędczna za odpowiedź pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oksana.zarewicz Re: loxon? 19.02.06, 14:37 Zależy to od tego z jakiego powodu stosujesz ten preparat. Generalnie Loxon działa wtedy gdy jest stosowany regularnie w łysieniu typu męskiego, jeżeli zostanie odstawiony to prawdopodobnie sytuacja z włosami powróci do poprzedniego stanu szczególnie jeżeli nie stosuje się innego leczenia przyczynowego. Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
realka Re: loxon? 19.02.06, 14:59 dziękuje za odpowiedź - niestety nie jest pocieszająca.ostatnio przestałam stosować loxon regularnie i widzę efekty negatywne - włosy znów wychodzą garściami a było juz tak fajnie. Nie stosuje żadnej innej terapii- dermatolodzy, u których byłam lekceważyli problem wypadania i to jedyne co mi zalecili. Czy stosowanie loxonu przez długi czas (ja go używam trochę ponad rok)może mieć jakieś efekty negatywne, oprócz oczywiście włosów po bokach twarzy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś