Dodaj do ulubionych

Thermal działa ja pitole :)

IP: *.aster.pl 16.02.06, 15:08
Słuchajcie.
Odchudzałam sie bo 6 kg nadwagi to jak dla mnie zadużo :)
Ćwiczyłam, biegałam niejadałm nawet :)
Nie pomagało, trochę spadło dwa razy tyle wróciło.
Już myślałam żeby sobie tłuszczyk odessać z brzuszka :P
Ale trafiłam przypadkiem na preparacik Thermal Pro a gdzie nie powiem :P
Kupiłam go i czytwiście gdy dostałam niewiedziłam jak to jeść :)
Napisałam maila do sprzedawcy i poradził co i jak.
Minęły trzy tygodnie a ja niemam już 6 kg ale to jeszczenic!!!
Jeść mi sie nie chce a polowa Thermal Pro została i trzymam go na wszelki
wypadek :)
W pasie ubyło mi 3 cm :)
Jestem jak nowo narodzona!!!!
Trzeba lecieć na zakupy kupić jakieś ubrania :)
Polecam thermala, jest rewelacyjny!
Pozdrawiam i lecę :)
Obserwuj wątek
    • Gość: cxccx jak to nie powiesz gdzie? :)) IP: 87.207.54.* 16.02.06, 15:11
      • Gość: iza a co to takiego??? IP: *.aster.pl 16.02.06, 15:12
        • Gość: cxc Re: a co to takiego??? IP: 87.207.54.* 16.02.06, 15:15
          www.republika.pl/schudnij1/ chyba to :)
          • Gość: alicja znowu ? omg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 15:17
            Powrot spamiarza XXV ? Przyłazi tu i miesza w głowach, lecz się człowieku, a
            kyszzzz
            • Gość: cxc Re: znowu ? omg IP: 87.207.54.* 16.02.06, 15:18
              ten założyciel wątku? mówisz, że to nie działa?
              • Gość: alicja Re: znowu ? omg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 15:22
                Thermal ma mnóstwo skutków ubocznych, występujących również przy wspomagaaniu
                się środkami pobudzającymi. Jednym słowem, to zwyczajny SZAJS, do tego niezdrwy.
                • Gość: cxc dzięki - już stąd zmykam :) IP: 87.207.54.* 16.02.06, 15:24
                  • Gość: gosia właśnie że nie szajs IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.06, 15:59
                    też nie wierzyłam, dlatego kupiłam sobie tylko próbke tego, spróbowałam i
                    uwierzyłam (stosuje 2 tydzień w małych dawkach i 3 kg zgubiłam na pewno ;] )
                    • agatka_to_ja Re: właśnie że nie szajs 18.02.06, 19:27
                      to gosia czy mala_sue? ludziku, IP cie zdradza..
                      • Gość: gosia Re: właśnie że nie szajs IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.06, 11:41
                        he?
    • Gość: Nessie Re: Thermal działa ja pitole :) IP: *.acn.waw.pl 16.02.06, 16:15
      A pitol sobie, dziecko, na zdrowie.

A na przyszłość jakbyś mogła używać czasem spacji i przeczytać, co napisałaś,
      zanim wyślesz, to może nawet dałoby się odczytać twój post.
      • Gość: mala_sue Re: Thermal działa ja pitole :) IP: *.aster.pl 16.02.06, 16:30
        a kto Ci go karze czytać i oceniać?
        na mnie thermal działa a skutki uboczne chyba nie wystąpiły bo byłam nawet u
        lekarza i powiedział że mogę go spożywać.
        • Gość: Nessie Re: Thermal działa ja pitole :) IP: *.acn.waw.pl 16.02.06, 17:04
          Nikt mi nie **każe**, czy też nakazuje. Sama się karzę (karam :), czytając ten
          bełkot. :/ Kurczę, chyba jak ktoś coś wywiesza na publicznym forum, to mu zależy
          na tym, żeby to ktoś przeczytał i zrozumiał??
    • Gość: Jajo Nie pitol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 19:01
      Nie odsysaj tłuszczyku z brzuszka, zapytaj doktorka, czy moglby wszczepic ci
      mozdzek, bo jego uzytkowania nie widac w twoim posciku. I nie lykaj tego
      preparaciku, bo cie do trumienki wsadzi i nie powiesz nam gdzie owy preparacik
      kupilas (a my oczywiscie umieramy z ciekawosci, bo malo kto wpadnie, ze takie
      rzeczy kupuje sie w sklepach dla kulturystow)
      • bzzzk Re: Nie pitol 18.02.06, 19:52
        "bo cię do trumienki wsadzi"- rozkoszny tekścik, już leżę po klawiaturką;)))
    • kk25 Re: Thermal działa ja pitole :) 18.02.06, 19:20
      mam kupiony ten preparat przez znajomego zacząć stosować czy nie proszę o
      więcej opinii za czy przeciw, jakie są uboczne działania czy warto się truć a
      efekty? piszczie jak używacie...
      • agatka_to_ja Re: Thermal działa ja pitole :) 18.02.06, 19:29
        wyszukiwarka nie dziala?
        szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=thermal&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=211&poz=0&A_szukaj=t
        emat&zywe=2&x=11&y=6
        • agatka_to_ja Re: Thermal działa ja pitole :) 18.02.06, 19:30
          niestety nie wkleił sie caly link.. ale wpisz "thermal" w wyszukiwarke - wiele
          watkow znajdziesz.
          • Gość: busia Re: Thermal działa ja pitole :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 20:48
            tylko chyba idioci wierza w takie cudowne spalacze tkanki tluszczowej!!!
            cwiczyc, cwiczyc, cwiczyc, odpowiednia zywnosc i efekt murowany!
    • biznesso1 [...] 21.02.06, 18:26
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • edavenpo Re: Thermal działa ja pitole :) 21.02.06, 18:31

Po tym Thermalu tak cie przyspidowalo ze piszesz jak bys sie nadmuchala proszku.

Ze tez takie swinstwo legalnie sprzedaja. Skandal i tyle.
        • Gość: alicja Re: Thermal działa ja pitole :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:10
          edavenpo napisała:

>
          > Po tym Thermalu tak cie przyspidowalo ze piszesz jak bys sie nadmuchala proszku
          > .
          >
          > Ze tez takie swinstwo legalnie sprzedaja. Skandal i tyle.

Racja. Skutki uboczne jak przy zażywaniu amfy, tragedia. A po odstawieniu efekt
          jojo, apetyt wilczy itp. Czy chwilowe zadowolenie z siebie jest warte takiej
          ceny ? Nie sądzę. Świństwo i tyle.
          • Gość: gocha500 Re: Thermal działa ja pitole :) IP: 193.151.48.* 22.02.06, 08:28
            termal pro pochodna efedryny!!!mozecie sobie zazyc tussipect w tabletkach z
            aspiryna i mocna kawa na to samo wyjdze!!!i tak jak napisala przedmowczyni to
            cos jak narkotyk a jak sie odstawi to wszystko wraca do poprzedniego stanu!!!

nie lapcie sie na takie glupie posty!!!
            • Gość: gosia Re: Thermal działa ja pitole :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.06, 11:48
              najłatwiej naczytać się opinii ludzi które nigdy tego nie używały, ja kupiłam
              sobie próbke, brałam przez 3 tyg w małych dawkach i nic mi nie było i nic nie
              jest (bo już nie biorę), fajnie że schudłam 4 kg w ciągu tego czasu, oczywiście
              ćwiczać bo nic samo się nie zrobi ale czemu tym ćwiczeniom nie pomóc troche

pzdr

• Gość: Ania83 Re: Thermal działa ja pitole :) IP: *.bb.online.no 22.02.06, 12:09
                Ja mam mnóstwo koleżanek, które to używały.Chudły w miesiąc, a po odstawieniu
                tego srodka tyły 2 razy tyle w 2 tygodnie.Masakra.Poza tym ten srodek zawiera
                efedrynę...hhhhmmmm,a to nie jest nic zdrowego. Mój chłopak też tego używał,
                jego trener dał mu do tego dietę i ćwiczenia na śiłowni.Schudł 20kg, ale w
                rozsądnym czasie-a nie w miesiąc...I tak właśnie powinno
                sie stosować termal pro...to wspomagacz oodchudzania, a nie -"odchudzacz".Jest
                bardzo szkodliwy na serce.Po nim trzęsą sie ręcę, czujesz się jak po LSD...albo
                po wypiciu 10ciu kaw...Tylko dla bardzo zdrowych byczków chodzących na
                siłownię.Cwiczenia stają się wydajniejsze...NIE POLECAM.Skutki uboczne mogą się
                pojawić po dłuższym czasie nawet krótkiego stosowania:(
              • agatka_to_ja Re: Thermal działa ja pitole :) 22.02.06, 12:21
                Gość portalu: gosia napisał(a):

> najłatwiej naczytać się opinii ludzi które nigdy tego nie używały, ja kupiłam
                > sobie próbke, brałam przez 3 tyg w małych dawkach i nic mi nie było i nic nie
                > jest (bo już nie biorę), fajnie że schudłam 4 kg w ciągu tego czasu,
                oczywiście
                >
                > ćwiczać bo nic samo się nie zrobi ale czemu tym ćwiczeniom nie pomóc troche
                >
                > pzdr
                >

dlaczego ZAŁOŻYCIELKO watku wpisujesz sie pod roznymi nickami i reklamujesz to
                bardziewie?????????????????????????

WON!
                • Gość: gosia Re: Thermal działa ja pitole :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.06, 13:01
                  co znowu?? czy wy żeście pogłupiały, jaka założycielko wątku, jakie
                  reklamowanie, jakie różne nicki (??????)
                  stuknij się w głowe :) pozdrawiam
                  • Gość: alicja Re: Thermal działa ja pitole :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:04
                    gosia, spokojnie bo serducho nie wytrzyma :)))
                    • Gość: gosia Re: Thermal działa ja pitole :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.06, 13:17
                      spoko młoda jeszcze jestem ;) chociaż tak często reklamuje różne tabletki w
                      internecie, podaje się za inne osoby i zakładam nowe wątki że w sumie to nigdy
                      nic nie wiadomo :-)
                      • agatka_to_ja Re: Thermal działa ja pitole :) 22.02.06, 13:19
                        no jakos dziwne, ze wszystkie osoby, ktore w tym watku chwala to badziewie,
                        pisza spod IP "aster.pl".. dziwny zbieg okolicznosci.... jakos inni krytykują,
                        a aster - wychwala....

ja w takie przypadki nie wierze.
                        • Gość: gosia Re: Thermal działa ja pitole :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.06, 13:26
                          to zabij mnie za to że mam neta w asterze i że chciałam się wypowiedzieć na
                          temat thermala o którym został założony wątek
                          • agatka_to_ja Re: Thermal działa ja pitole :) 22.02.06, 13:28
                            zabic cie? morderstwo dla takiego badziewia jak jakies durne tabletki, ktore
                            g..wno pomagają, a tylko wyciagaja pieniadze od ludzi, ktorym nie chce sie
                            tyłka ruszyc i jesc mniej slodyczy?

nie, szkoda zachodu.
                      • Gość: alicja Re: Thermal działa ja pitole :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:20
                        Bo widzisz, ludzie którzy stanowczo odradzają tego typu "wspomagacze" wiedzą co
                        mówią (piszą?), mają jakieś tam doświadczenia i chcą przestrzec innych przed
                        popełnieniem tych samych błędów, albo po prostu wiedzą to i owo ze względu na
                        charakter swojej pracy. Ot taka misja, z góry skazana na porażkę, bo w sumie
                        najlepiej uczyć się na swoich błędach.
                        • usa83 Re: Thermal działa ja pitole :) 22.02.06, 13:21
                          DOKŁADNIE!!
                          • Gość: carolinasc Re: Thermal działa ja pitole :) IP: 87.207.54.* 22.02.06, 13:29
                            to tak jak z efedryną - dałam się namówić będąc w Stanach na cudowny środek
                            spalający tłuszcz i wyzwalający energię w czasie ćwiczeń ... myślałam, zejestem
                            na jakimś zabójczym speedzie :) oddychałam, jak astmatyk( bo tak naprawde to
                            leki dla astmatykow - rozrzedzajace wydzieline w oskrzelach) , serce waliło mi
                            niemiłosiernie, a potem bardzo zle się czułam... nie dziwie sie, ze za oceanem
                            wycofali to świnstwo z leków wspomagających odchudzanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka