Dodaj do ulubionych

Sklep internetowy z perfumami

IP: 80.72.40.* 16.02.06, 18:34
Czy możecie polecić jakiś dobry sklep internetowy z markowymi perfumami?
Obserwuj wątek
    • tagomago1 Re: Sklep internetowy z perfumami 16.02.06, 18:38
      Polecam www.tagomago.pl - markowe i stosunkowo tanie perfumy, ciągle pojawiają
      się nowości. Pozdrawiam;)
      • Gość: Ania Re: Sklep internetowy z perfumami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 18:47
        Ceny takie jak w perfumeriach w tym Tagomago.
        Polecam www.strawberrynet.com
        Taniej, nie płacisz za pzresyłkę, a ewentualne cło ci zwrócą.
        • Gość: Andzia Re: Sklep internetowy z perfumami IP: *.bb.online.no 16.02.06, 18:58
          Mam pytanko do Ani.Czy kupowałaś już cos na www.strawberrynet.com?ja
          chciałam,ale myslałam,ze płaci się za przesyłkę.Naprawdę nie płaci się za
          przesyłke do Polski???Jak długo trzeba czekac na zamówienie?I czy np perfumy są
          oryginalne?I czy można zapłacić za pobraniem(przy odbieraniu paczki?)Proszę o
          odp.Pozdrawiam.
        • tagomago1 Re: Sklep internetowy z perfumami 18.02.06, 17:43
          Myślę, że w porównaniu z innymi sklepami internetowymi jest najtaniej i jest
          pewność, że to perfumy oryginalne, bo towar jest bezpośrednio od dostawców
          perfumerii (z tym, że marża sklepu internetowego jest dużo niższa). Jest też
          duży wybór światowych marek. Pozdrawiam:)
          • Gość: Ania Re: Sklep internetowy z perfumami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 18:09
            Andzia, poczytaj sobie na stronie internetowej strawberrynet, tam odpowiadają
            na wszystkie Twoje pytania: nie płacisz za przesyłkę, ceny podane w złotych,
            jeśli by ci policzyli cło (a rzadko kiedy doliczają), truskawa ci go odda. Ceny
            są moim zdaniem bardzo atrakcyjne. W polskich perfumeriach internetowych ceny
            są takie jak w sklepach albo 10-20 zł mniej, moim zdaniem nie warto.
            • tagomago1 Re: Sklep internetowy z perfumami 20.02.06, 12:19
              A moim zdaniem w sklepach polskich mniej ryzykujesz, a poza tym można kupić
              wiele produktów po naprawdę okazyjnej cenie. Porównaj ceny w www.tagomago.pl z
              innymi perfumeriami internetowymi - jest naprawdę tanio (oczywiście biorę pod
              uwagę sklepy tylko z oryginalnymi perfumami). Pozdrawiam:)
              • Gość: Kaszka Re: Sklep internetowy z perfumami IP: *.icpnet.pl 20.02.06, 13:16
                Polecam www.perfumeria.pl :)
              • jade.fox Re: Sklep internetowy z perfumami 20.02.06, 18:53
                No i porównałam ceny kilku zapachów z tagomago z innymi perfumeriami i niestety
                w większości przypadków w tago jest drożej, więc przestań spamować Tagomago1 !!

A autorce wątku polecam porównywarkę cen w sklepach internetowych:
                www.ceneo.pl/
                • tagomago1 Re: Sklep internetowy z perfumami 21.02.06, 11:32
                  Porównania polecam również innym internautom. Wg mnie wypadają na korzyść
                  tagomago, chociaż cena nie jest jedynym warunkiem zakupu. Liczą się również:
                  szybkość dostawy i jakość towaru, a tym - przekonajcie się sami -
                  www.tagomago.pl może bez wątpienia konkurować. Pozdrawiam i dzięki za opinie:)
      • Gość: warszawianka Re: Sklep internetowy z perfumami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:37
        www.perfumeria.pl POLECAM :)))
        • Gość: Asia Re: Sklep internetowy z perfumami IP: 80.72.40.* 25.02.06, 10:54
          Wydaje mi się, że w www.tagomago.pl jest troche taniej - np. chcę kupić CK One
          100 ml - w www.perfumeria.pl kosztuje po przecenie 167,67, a w ww.tagomago.pl -
          159 (bez przeceny). Większość produktów jest o kilka złotych tańsza w
          www.tagomago.pl
          Dziękuję za rady:)))
    • Gość: truskawka Re: Sklep internetowy z perfumami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 11:18
      Dziewczyny! a jak to jest z zakupem w sklepie "strawberry" - cło naliczane jest
      automatycznie do ceny? płaci się już za całośc? pewnie przed nadaniem?
      przelewem? Bardzo liczę na odpowiedzi, bo po raz pierwszy się spotkałam z czyms
      takim....
      • Gość: pomidorekk Re: Sklep internetowy z perfumami IP: *.aster.pl 25.02.06, 11:20
        wejdź na ich stronę i poczytaj. Tam sa odpowiedzi na wszystkie pytania, które
        przed chwilą zadałaś.
        • anuskasz Re: Sklep internetowy z perfumami 26.02.06, 13:59
          Witam !!
          Kupiłam ostatnio 6 rzeczy na www.strawberrynet.com, zapłaciłam jakieś 500zł.
          Byłam szczęśliwa do czasu, kiedy :
          1) zostało mi naliczone cło -150zł i musiałam tyle zapłacić
          2) wszystkie pudełka zostały ordynarnie rozdarte
          3) brakowało jednej rzeczy.
          Sklep fajny, ale działalność poczty (zajmują się rozliczaniem cła) normalnie
          szok !!
    • basiaplewik Re: Sklep internetowy z perfumami 26.02.06, 14:40
      kupując w zagranicznych sklepach internetowych zawsze jest ryzyko, ze będziesz
      musiała zapłacić cło- z polskich sklepów polecam www.perfumeria.pl .
      (www.pedet.pl-to ten sam sklep)
      najfajniej jest gdy masz kogoś z bliskich za granicą- ja tak robiłam przez
      pewnien czas zakupy w sklepie w stanach- ja płacviłam kartą-odbierała paczkę
      moja siostra,przepakowywała i wysyłała do polski. a teraz kupuję perfumy
      najczęściej na allegro u zaufanych sprzedawców (ceny mniej więcej takie same
      jak na www.perfumebay.com-gdzie robiłam zakupy wcześniej, mam na myśli
      oczywiście ceny oryginałów) pozdrawiam
      • Gość: kaja Re: Sklep internetowy z perfumami IP: *.chello.pl 26.02.06, 14:51
        www.raan.istore.pl/
      • Gość: carolinasc sprawa cła IP: 87.207.54.* 26.02.06, 14:53
        słyszałam i czytałam, ze jesli naliczą cło - to strawberry - oddaje pieniądze
        • aleksandergaszka Re: sprawa cła 09.03.06, 12:18
          Witam. Wiesz może coś więcej na temat tego cła? Raz zamówiłem na strawberry i
          przesyłka dotarła bez problemu.Jednak teraz za drugim razem dostałem
          zawiadomienie o koniecznosci odprawy celnej,złożeniu oświadczenia co znajduje
          się w przesyłce,jaka jest jej wartość i przeznaczenie itp.
          Jak to jest z zwracaniem tego cła przez Strawberry?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka