perennou 17.02.06, 15:36 Mam pytanie... byłam kilka razy na solarium, oplaliłam się i musiałam kupić ciemniejszy podkład. Teraz przestane się opalać - no właśnie, czy podkład może zaczekać do wakacji? Nie "zepsuje" się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marutka2 Re: Ważność podkładu 17.02.06, 15:37 Sprawdź na opakowaniu. Tam zawsze jest data ważności :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Ważność podkładu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:37 Ja mam zawsze 2 podkłady: jaśniejszy na zimę i ciemniejszy na lato. Zawsze któryś sobie leżakuje i czeka na jego kolej i nic się z nimi nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Ważność podkładu IP: 81.144.232.* 17.02.06, 15:59 Ja mam podklad Clinique kupiony latem 2003 i do tej pory jeszcze troche go zostalo, gdyz uzywam go sporadycznie. Nic sie z nim nie dzieje, zapach OK, ale sie zastanawiam czy na pewno nie zaszkodzi skorze, a jesli chodzi o date waznosci, to jakos nie potrafie jej odczytac z kodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Ważność podkładu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 17:16 Data ważności produktu PO OTWARCIU nijak ma się do tej wybitej w kodzie. Najczęściej okres przydatności kosmetyku po otwarciu jest oznaczony liczba miesięcy w takim otwartym słoiczku. Tak na moje oko to podkład może być uzywany przez max rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Ważność podkładu IP: 81.144.232.* 17.02.06, 17:45 Rzeczywiscie powinnam go juz wyrzucic, tym bardziej ze mam jeszcze 3 inne. Z reszta u mnie jest tak, ze kosmetyki b. powoli sie zuzywaja i b. szybko mi sie nudza, ma tak pewnie wiekszosc dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś