Gość: luca3105 IP: 62.40.80.* 20.02.06, 13:12 Usuńcie te wątki, bo odechcewa się wchodzić na FU! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dunia23 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:14 Popieram!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gowno [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK 20.02.06, 13:19 Sorki dziewczyny , to trochę moja wina , że ten wątek był "wysoko". Wdałam się w dyskusję z tą łydkową i doigrałam się ;) Powiedziała mi , że mam ze sobą problem i się coraz bardziej pogrążam ;) Chyba się zmartwiłam okropnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolinascotties neti13 IP: *.chello.pl 20.02.06, 13:36 widzę ,że jesteś tak delikatna, jak i ja :) musimy założyć grupę wsparcia dla ofiar łydkowego wątku :)) Pozdrawiam :) ps. niech nóżka szybko się zrasta! Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: neti13 20.02.06, 13:49 Gość portalu: carolinascotties napisał(a): > widzę ,że jesteś tak delikatna, jak i ja :) musimy założyć grupę wsparcia dla > ofiar łydkowego wątku :)) > Pozdrawiam :) > ps. niech nóżka szybko się zrasta! Dzięki :) To dziwaczne , ale naprawdę chciałam jakoś wesprzeć tą od łydek , bo wszyscy z niej kpili. Nie będę się więcej wdawać w tego typu rozmowy , bo choć nie życzyłam jej zle ,potrktowała mnie jak śmieć. To prawda , nigdy nie wiedomo , kto tam po drugiej stronie kabelka siedzi. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: neti13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:10 To już chyba przesada z tymi łydkami. Toż to zakrawa na trola. Czytałam wszystkie posty z jej wątku, i jej reakcje na dobre, naprawdę dobre i skuteczne rady...a wszystko jak grochem o ścianę. Może świnka powinna zrobić z tym porządek, bo te nieszczęsne łydki niedługo zajmą całą stronę wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: neti13 IP: 62.40.80.* 20.02.06, 14:12 neti, nie przejmuj się, jak też ją kiedyś potraktowałam serio, za co zostałam obrzucona stekiem rynsztokowych wyzwisk. Długo ją ignorowałam, ale ten pustak pisze bez przerwy o łydkach pod różnymi nickami, zakłada nowe wątki i już po prostu mam jej serdecznie dosyć. Żal mi tylko dziewczyn, które w dobrej wierze nadal udzielają jej dobrych rad; dlatego założyłam ten wątek, może przeczytają i potraktują trolla tak, jak na to zasługuje. Zdrówka życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd nie bylo zadnych rad!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:14 od pozcatki same pouczenia ze nikogo to nie obchdozi1!!wiec do konca swiata bede o to pytac j\i juz@ Odpowiedz Link Zgłoś
zoe28 Re: nie bylo zadnych rad!!! 20.02.06, 14:16 Tak, czytanie ze zrozumieniem to częsty problem ostatnio. Wracaj do siebie mały trollu :) A dla mnie to możesz pytać i po smierci :) Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: nie bylo zadnych rad!!! 20.02.06, 14:25 Gość portalu: dd napisał(a): > od pozcatki same pouczenia ze nikogo to nie obchdozi1!!wiec do konca swiata > bede o to pytac j\i juz@ A pytaj sobie ;) Już i tak ci nikt nie odpowie.No chyba , że znów znajdzie się taka naiwna neti i potrktuje cię i twoj problem poważnie... Kurcze ! Na fitnessie też już trujesz , i to od dawna. Czytałam te wątki o łydach... Jogger bidula produkował się , aby ci wyjaśnić sedno sprawy , a ty nic nie kumasz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: *.ghnet.pl 20.02.06, 13:35 Droga G..., właśnie idę na wykład z psychiatrii. Może dowiem się, co Ci jest. Jeżeli tak, do dam znać jak wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: 62.40.80.* 20.02.06, 14:23 Podnoszę, żeby jak najwięcej forumek przeczytało! Odpowiedz Link Zgłoś
pink_freud Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK 20.02.06, 17:47 moze trzebaby ten watek przykleic u gory, zeby ostrzec nowe niczego nieswiadome potencjalne ofiary:D Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK 20.02.06, 17:51 Ale szopki z tymi nożyskami baba odstawia. A jaka wredna , szelma :D Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK 20.02.06, 18:29 Jedyny sposób na nią to ignorowanie!, po prostu nie odpisujcie jej, a niech sobie pisze do usranej śmierci! Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK 20.02.06, 18:32 Szkopuł w tym, że te grube łydki pojawiły sie na kilku forach: Kobieta, Poradnik Domowy i jeszcze paru. Odpowiedz Link Zgłoś
cannella Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK 20.02.06, 19:05 Dziewczyny, proponuję, żeby od dzisiaj każde pytanie na forum uzupełniać o element łydek. Przykład: Zrobił mi się pryszcz na nosie (i łydce), czym go posmarować? Ile przy wzroście (i łydkach) 2 m? Złamał mi się paznokieć (i łydka), kto zna dobry klej? Może panna prowadzi badania statystyczne na temat występowania słowa "łydka" na forach kobiecych. Jak jej nabijemy licznik, to po paru dniach odpuści. Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK 20.02.06, 19:16 cannella napisała: > Dziewczyny, proponuję, żeby od dzisiaj każde pytanie na forum uzupełniać o > element łydek. Przykład: Zrobił mi się pryszcz na nosie (i łydce), czym go > posmarować? Ile przy wzroście (i łydkach) 2 m? Złamał mi się paznokieć (i > łydka), kto zna dobry klej? Może panna prowadzi badania statystyczne na temat > występowania słowa "łydka" na forach kobiecych. Jak jej nabijemy licznik, to po > paru dniach odpuści. A ja mam dosłownie " połamaną" łydkę :( Odpowiedz Link Zgłoś
cannella Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK 20.02.06, 19:29 Ups, to przepraszam, niefortunnie dobrałam przykład :-( Miało być z humorem i abstrakcyjnie, bo wygląda na to, że powoli łydki stają się jedynym tematem na forum. Trzymaj się cieplutko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK 20.02.06, 20:14 cannella napisała: > Ups, to przepraszam, niefortunnie dobrałam przykład :-( Miało być z humorem i > abstrakcyjnie, bo wygląda na to, że powoli łydki stają się jedynym tematem na f > orum. > > Trzymaj się cieplutko :-) Nie , no , jest ok. Humorystycznie dopiero będzie jak schudnie moja już i tak patyczakowata ( po zdjęciu gipsu) , a pannie Łydkowej nabierze w obwodzie;):D ps. Jak ja nie cierpię łydek :D Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: *.skranetcan.pl 20.02.06, 20:26 Brawo, dziewczynki! Proszę, jak zadziałało. Na pierwszej stronie forum tylko jeden marny nowy wątek trolla-melaski o łydkach. Całusy dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 20.02.06, 21:22 Podbijam, bo te jej lydki urosna nam do rangi swiatowego problemu ;) A rad dostala juz wystarczajaco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akalu Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: *.chello.pl 20.02.06, 21:51 Też dałam się nabrać na te łydki jak frajerka. Ale jak ktoś pisze że musi schudnąć 15 kilo to najmniej bym się martwiła łydkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 20.02.06, 21:54 Po prostu za dobra jestes, no ;) A serio, to skad wiesz jak to jest tak na serio? Ostatnio gdzies wpadl mi w oko watek pt. 'Mam 86 cm w biodrach! Ile musze schudnac, zeby fajnie wygladac?'.. No ekhm.. ja juz sie gubic zaczynam czy to kokieteria czy zwyczajna glupota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: 62.40.80.* 21.02.06, 07:46 Uwaga! Nowy dzień - nowy wątek melaski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: *.ghnet.pl 21.02.06, 08:42 Tam też była: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=37174463 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia23 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 09:17 Ona jest wszędzie na forum dieta także zresztą gdzie jej nie ma?? :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK 21.02.06, 12:03 Giń , przepadnij ! melaska1 ,łydko nieczysta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dla debilek Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:30 ze tez wam sie nieudacznice chce?/?przeciez to patologia mentalna!!!!tak sie mna zajmowac.nie lepiej zlac?? Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK 21.02.06, 12:34 Katować...(?!)sama bym tego lepiej nie nazwała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: *.acn.waw.pl 21.02.06, 13:30 Ja dziś naliczyłam trzy: o pasie Abgymnic (panna chce sobie łydki owijać, hi, hi, jak onucami chyba?), od niejakiej tres-jolie, no i nieśmiertelne łydki dla zainteresowanych. To jednak rzeczywiście troll, nie mam już żadnych wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK 21.02.06, 13:42 Dziewczyny, no to ja już wiem, czemu tak mało porad w moim wątku o przebarwieniach na łydkach;)) nie dziwię się, że odstrasza Was już samo słowo "łydki":) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: 62.40.80.* 21.02.06, 13:45 Popatrzcie, jak się dziewczyneczka-łydeczka zdenerwowała; podnosi wszystkie swoje wątki na wiadomy temat.Tyle naszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia23 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:54 Co ty luka ja naskoczyłam na łydke bo ona na nas przeciwniczki czytaj dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: 62.40.80.* 21.02.06, 14:04 No kurcze, musiała na chwilę wyjść, dopiero teraz chciałam przeczytać, niestety już skasowane. Bardzo na nas napluła? Już się stęskniłam za jej polszczyzną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia23 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: 62.40.80.* 21.02.06, 14:12 Spokojnie, olać trolla! Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK 21.02.06, 14:23 Trzeba jej przyznać , że wytrwale dąży do uzyskania odpowiedzi na swoje pytanie;) Pomyślałam ,że z nią jest coś nie tak , jak mnie tak zbeształa w swoim wątku . Czytałam jej odpowiedz do mnie i szczęka mi opadła :D Żart wzięła za jakąś silna obrazę i zareagowała niewspółmiernie do zaisniałej sytuacji. To jakaś psychiczna i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:27 rzeczywiscie przyzznaje nie mam co robic i dlatego tu jesyem.podoba mi sie ta zabawa.coz mam lepszego do zrobienia?chlopa nie mam,nie lubie czytac .a ta mozna sie zabawic prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia23 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:27 masz racje.u mnie podobnie ale nie wstydze sie!jest ok, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: 62.40.80.* 21.02.06, 14:34 O rety,dunia, nie widzisz, że troll podszywa się pod mój nick? Ja nie robię błędów i piszę zrozumiale, używam też znaków przestankowych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : luca3105 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:39 taka sie stałam agresywna och.wszytskio przez tę łydke.moje zycie nabrało sensu,nienawiśc jest taka konstruktywna.prawda duniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia23 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:40 Ba!oczywiscie,że tak,wiem to nie od dziś.zawsze muszę sobie znaleźć "jelenia",tj osobę, która będzie narzędziem i pomoże mi poczuć się lepiej.nie ma jak solidne wyzycie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:41 Gdzie się podziała łydkowa?dziwne tak bez niej Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK 21.02.06, 14:43 Gość portalu: luca3105 napisał(a): > Gdzie się podziała łydkowa?dziwne tak bez niej Ukryj swoje IP , bo napewno nie jesteś luka3105 :P Odpowiedz Link Zgłoś
zoe28 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK 21.02.06, 14:42 hmmm trolek rozmawia sam ze sobą ? smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia23 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:43 Jak to nie rozumiem o czym piszesz?nic nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia23 SZMATŁAWIEC SIE PODE MNIE PODSZYWA I LUKE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:45 SZMATŁAWIEC SIE PODE MNIE I LUKE PDSZYWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia23 Re: SZMATŁAWIEC SIE PODE MNIE PODSZYWA I LUKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:46 Juz sobie nie radzę!zobacznie jaka stała się nerwowa,jakich słów używam.to straszne co się ze mną stało.luca,neti moje kochane poradzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK 21.02.06, 14:45 zoe28 napisała: > hmmm trolek rozmawia sam ze sobą ? smutne To na pewno facet fetyszysta ten łydek :D Odpowiedz Link Zgłoś
zoe28 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK 21.02.06, 14:48 Łydkowym fetyszystom mówimy stanowcze NIE :))) co innego w sypialni, ale tak na forum demonstrować swoje upodobania seksualne ? Może swinka powinna przenosic jej/jego posty na forum "Fetysz", jeśli takowe istnieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia23 PATRZCIE JAKĄ NASZ TROL MA FRAJDE Z PODSZYWANIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:49 I pomyślec że wystarczy jej taka zabawa,biedactwo cierpi na rozdwojenie jazni.... haha:DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: PATRZCIE JAKĄ NASZ TROL MA FRAJDE Z PODSZYWAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:51 dunia co ty?wszytsko ci sie w tym szaleństwie pomyliło Odpowiedz Link Zgłoś
pink_freud Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK 21.02.06, 14:54 ale sie nam watek pieknie rozwinal. dalej pisac, nie lenic sie :P Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK 21.02.06, 14:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=37145400 Odpowiedz Link Zgłoś
zoe28 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK 21.02.06, 15:04 :))) no nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia23 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:44 Dziewczyny nasz jebnięty troll założył następny nowy wątek łydek i próbuje nas powyprowadzac z równowagi:DDDDDhahaha Istna łydkową manie ma może by teraz o niej nasza gruba łydka co?choc przy takiej chorobie i obsesji to może łydziocha haha.Dobrze że każdy tak jej nie trawi i nawet nie odpisuje albo zacznijmy sie litowac i wszystkie walmy z poradami wtedy zrobi sie jeszcze weselej;DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia23 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia23 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:59 dunia,może ty się smiejesz,nie TWÓRZ SZTUCZNEGO TŁUMU.nikt sie juz nie zam\jmuje poza toba.opanuj sie,po cosie tak angazujesz??nie masz zajec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia23 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:04 Moim zajęciem jest śledzenie bardzo intensywnie wszelkich wątków na jakich sie pojawiasz,nie ma nic bardziej ciekawszego i zabawnego,przynajmniej nie można sie nudzic żabko i to dzieki Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:06 dunia,nie przerażaj mnie i nie ośmieszaj się proszę.my już zapomniałyśmy a ty niestrudzenie robisz z siebie pajaca.juz daj spokój,nie widzisz,że sama sie pogrążasz?ja juz sie nie przejmuję tym watkiem,a ty?współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia23 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:07 Tak tak melasko pogadaj jeszcze troche bardzo lubie Cie słuchac.. Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować 21.02.06, 18:20 Dziewczyny , logujcie się , troll nie będzie mógł się pod nikogo podszywać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: Jak długo jeszcze będą nas katować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 18:11 dobra,dla mnie wystarczy dunia.baw sie dalej.zal nie masz nie masz ciekawszych zajec tylko ublizanie komus kogo nie znasz.zajmij sie SWOJA BRZYDKA GEBA.WIEMY ZE MASZ PROBLEMY Z INNYCH FOROW.ZYCZE POWODZENIA KOPCIUSZKU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melaska Re: Jak długo jeszcze będą nas katować IP: 62.40.80.* 22.02.06, 08:59 no i załatwiły mnie cholery na dobre dlaczego nie piszevcie dalejo moich ulubionych lydeczkach? Odpowiedz Link Zgłoś
lydeczka Re: Jak długo jeszcze będą nas katować 22.02.06, 10:42 pisac. nie lenic sie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Jak długo jeszcze będą nas katować GRUBE ŁYDK IP: *.ghnet.pl 22.02.06, 19:46 Podciągam wątek protestacyjny, bo już wytrzymać nie można... Odpowiedz Link Zgłoś