setorika 21.02.06, 17:49 co to jest? Czytałam styczniową Elle, tam jest artykuł o torebkach i ich zawartości (kosmetyki) i Monika Smolicz wymieniła jakieś korektory, wazelinę, róż i ten olejek waniliowy. Do czego to cudo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nessie Re: olejek waniliowy? IP: *.acn.waw.pl 21.02.06, 17:54 Może do ciasta...? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: olejek waniliowy? IP: *.acn.waw.pl 21.02.06, 21:23 No różne rzeczy się mogą w kosmetyczce plątać. Może nosi, bo lubi jak jej ładnie pachnie? Ja kiedyś trzymałam opakowania po 'zapachach' do ciast w szafkach z butami... A tak serio, to pewnie i istnieje jakiś olejek zapachowy produkowany z wanilii, no bo czemu nie? Z wszystkiego innego są... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozmarync Re: olejek waniliowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:12 Ja ostatnio szukalam wlasnie takiego specyfiku i nigdzie nie bylo Po kilku godzinach znalazlam w najprostszym miejscu:)- sephora. No a olejek raczej do wszystkiego moze byc hehe... mi byl potrzebny do masazu. Jesli bedziesz tez szukac to radze wlasnie w sephora bo tam jest na pewno. On nalezy do kosmetykow tej wlasnie firmy a nie innej i jest w rtakim brazowo zlotym opakowaniu. papa Odpowiedz Link Zgłoś
zoe28 Re: olejek waniliowy? 22.02.06, 14:36 O tak, olejek Sephora Brown...uwielbiam ten zapach, i jest naprawdę świetnym dodatkiem do masażu :) Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: olejek waniliowy? 22.02.06, 17:55 To Smolicz jest po prostu przygotowana na masaż ;) Odpowiedz Link Zgłoś