angelina_88 22.02.06, 22:08 jaki waszym zdaniem jest najlepszy tusz do rzęs?? wypiszcie nazwy tych, z których jeseście zadowolone i ich ceny :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: carolinascotties Re: tusz do RZĘS IP: *.chello.pl 22.02.06, 22:27 www.maybelline.com/products/productDetail.aspx?prodid=47 nie wiem ile kosztuje u nas - w dolarach płacę 3,50 Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: tusz do RZĘS 22.02.06, 22:30 Max Factor 2000calories 35zeta Rimmel Super Lash 13zeta Margaret Astor Air... 25zeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: tusz do RZĘS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.06, 22:39 Niedawno pojawił się jakiś nowy tusz Max Factora z gumową szczoteczką. Ciekawa jestem, czy już któraś z Was go używała i czy może go już ocenić. Niedługo będę musiała kupić jakiś tusz i ciekawa jestem opinii na jego temat. Na Wizażu jest dopiero jedna pochlebna recenzja. Co do pytania zawartego w wątku, z tych tańszych również polecam MF 2000 Calorie - niedrogi, dobry, bardzo wydajny. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś