Dodaj do ulubionych

T-contrôle Lancôme

24.11.02, 18:39
Warto poprosic sw.Mikolaja o taki prezent?
Obserwuj wątek
    • Gość: palomino Re: T-contrôle Lancôme IP: *.acn.pl 24.11.02, 18:59
      nie warto. Chyba że nie używasz podkładu, ani pudru - ja używam
      Miałam TControle i się pozbyłam tego żelu, bo matowił na krótko, do poprawek
      był zbyt lepki i niewygodny (absorbentki dają już dużo lepszy efekt) a poza tym
      czułam się źle z następną warstwą czegoś na twarzy.
      Mikołajowi lepiej podszepnąć coś innego :)
      pozdrawiam :)
      • Gość: thea Re: T-contrôle Lancôme IP: 62.99.160.* 24.11.02, 19:01
        zupelnie nieskuteczny. w dodatku walkuje sie na nim podklad. przy dluzszym
        stosowaniu moze wysuszac, a tluste i blyszczace partie twarzy i tak sie
        blyszcza - no, moze z polgodzinnym opoznieniem...
        • moni_citroni Re: T-contrôle Lancôme 24.11.02, 19:16
          Dzieki za info :-) Myslalam o T-contrôle na czolo i nochal... Ale dam sobie z
          nim spokoj :-)
          Mikolaja naciagne na cos innego :-p
          • Gość: katrina Re: T-contrôle Lancôme IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 24.11.02, 22:09
            warto, warto, warto. ja zuzywam trzcią tubkę, a uzywam go od kilku lat (mega
            wydajny). jedyna rzecz która ratuje mój nos przed świeceniem własnym światłem.
            stosuję go zawsze na makijaż, na nos, czasem tez na czoło i brodę, zazwyczaj
            jedna - dwie poprawki w ciągu dnia i nos jest matowy. nakładanie tego rodzaju
            specyfików pod makijaz nie ma sensu, wszystko sie zetrze. aha, nie wcierać,
            tylko wklepywac delikatnie. jest naprawde super.
            • coralin Re: T-contrôle Lancôme 24.11.02, 22:36
              Tego lata rzadko używałam, bo coś mi sie cera uregulowała i mniej się
              przetłuszcza, ale T-Control używałam 1 i 2 lata temu i uważam ,że to
              rewelacja.Nie ma obawy,że położony na makijaż czy pod tworzy jakość warstwę.To
              nie jest puder a wchłaniający się błyskawicznie przezroczysty żel,który
              magicznie usuwa połysk ze skóry i daje efekt pudrowej matowości .I
              uwaga:faktycznie przeznaczony do stref przetłuszczających się(czoło,
              nos).Stosowany np. na policzki o normalnej cerze może rozregulować cerę ,która
              będzie się bardziej przetłuszczać(w ramach obrony).Bardzo wydajny.Ja w
              chłodnych porach roku nie stosuję takich preparatów.Wystarczą absorbentki.
              • moni_citroni Re: T-contrôle Lancôme 24.11.02, 22:55
                Rany, chyba sie zdecyduje... Przyda mi sie tylko na czolo, bo nos lubi sie
                luszczyc po kremach matujacych. Sprobuje wysepic probke i sprawdzic.. Moj
                mikolaj chyba zbankrutuje ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka