Gość: mala_khaboo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 14:27 tz. chodzicie na silownie, basen itp?ja zamierzam chodzic na silownie 3x w tygodniu i jestem ciekawa ile z was cwiczy regularnie:)pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_ziel Re: cwiczycie regularnie?? 23.02.06, 14:34 ja codzienie po 3 razy dziennie robie 10 min na skakance Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: cwiczycie regularnie?? 23.02.06, 14:35 ja cwicze regularnie, ale z silowni dawno zrezygnowalam - bylo nudno i nieotywujaco. Wole zajecia grupowe albo ruch na swiezym powietrzu. Przy braku czasu staram sie poswiecic choc troche czasu na cwiczenia w domu np. ogladam tv i skacze na skakance :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_gatta Re: cwiczycie regularnie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:12 dwa razy w tygodniu grupowo , to znaczy raz 90 min. aquafitness i raz 60 min. body work, od jakichs trzech tygodni posiadam skretny stepper wiec co drugi dzien 30 min. na stepperze.z tym , ze caly luty jestem u rodzicow wiec nie chodze na nic poza tym.ale od marca znowu jak powyzej+stepper oczywiscie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_mysiulek Re: cwiczycie regularnie?? 23.02.06, 15:19 Ja ćwiczę codziennie godzinę a to Pilates na DVD a to ćwiczenia odchudzające na DVD i chodzę na 20-30 minutowe szybkie marsze, raz w tygodniu aqua aerobic. Wzięłam się za siebie, ale ja mam do zrzucenia 15 kg:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: nie :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:27 kurcze ja nie cwicze:)a powinnam praca siedząca wiec powinnam, brakuje mi towarzyszki do wspolnych wypadów a sama w domu ..to nie ja:)) musze mieć "bat"nad sobą bo inaczej nic z tego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nastkaa77 Re: nie :-) 23.02.06, 16:24 Kasiulek_mysliouke nie jestes sama. ja jak wroce do domu czyt 11 marca to tez zaczynam walczyc z 15 kilogramami. bede jezdzic na rowerku codziennie rano godzine , 2 razy na basen wieczorem, i moze jakos jeszcze zmieszcze raz silownie, do tego dieta. a ze nie studiuje ani nic narazie na mnie nie ciazy (oprocz kg!), a poza tym post jest ,czy tez bedzie jak wroce,wiec ani pic ani sie porzezerac. no i chcialbym powiedziec papa do kilogramow;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_mysiulek Re: nie :-) 23.02.06, 23:21 Dziękuję Nastka, że jesteś ze mną w tym ciężkim przedsięwzięciu. Bardzo to wszystko męczące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: cwiczycie regularnie?? IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 23.02.06, 16:41 od dwóch tygodni ćwiczę regularnie w domu - na rowerze stacjonarnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fggf Re: cwiczycie regularnie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:48 2 x aerobik, raz basen i 3 x biegam :D Odpowiedz Link Zgłoś
nastkaa77 Re: cwiczycie regularnie?? 23.02.06, 16:51 Madzia, napisz o efektoach. pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: cwiczycie regularnie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:57 Witam. Ja trzy razy w tygodniu aerobik (50 minut), a przed nim siłownia - też jakoś koło godzinki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: cwiczycie regularnie?? 23.02.06, 20:15 Regularnie. Kilka razy w tygodniu w Fitness Parku na Warszawiance. Zwłaszcza zajęcia taneczne. Uwielbiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: cwiczycie regularnie?? 23.02.06, 20:33 Nie i to jets piekne. Robie to kiedy mam ochote. To samo było z biegami jeden trenowały jogin iały jakies nagrody w konkursach, a ja i moja Kasia nie:) Ale jak był konkurs na w to o wygrałysmy z biegu na 300 m z przeszkodami:P najlepsze czasy miałysmy a trening miałysmy dzien wczesniej:P Niektore kobiety sa niewolnicami cwiczen, a to juz cienka linia. Poza tym takie cos to tez sposob na wyjscie z domu pokazanie ze jest sie aktywna:) Ludzie bardzo starja sie zachowac pozory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicky Re: cwiczycie regularnie?? IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 23.02.06, 21:58 3x w tygodniu siłownia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzli Re: cwiczycie regularnie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:11 Ja ćwiczę w miarę regularnie tzn. codziennie biegi za uciekającym trajtkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zebra Re: cwiczycie regularnie?? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.02.06, 22:15 cwicze bardzo regularnie bo codziennie (oprocz łikendow) na uczelni (studiuje na AWFie), pływanie/tenis ziemny/aerobik/piłka nozna:(/pilka reczna/narty (Zieleniec) i inne:) a wiosna i latem dodatkowo rower w łikendy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: cwiczycie regularnie?? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 24.02.06, 10:36 Super, dziewczyny! Gratuluję determinacji! Ja zapisałam się na aerobic na drugi koniec miasta - gdzie indziej godziny mi nie pasują i mimo, że jadę w jedną stronę 40 min. jest ok - 2 razy w tygodniu od dwóch miesięcy i już "widać". Nie wahajcie się zapisac, zwłaszcza przed wiosną - taka inwestycja zawsze się opłaca. Chodzą ze mną panie po 40-tce, które dopiero teraz wzięły się za siebie (i dobrze!), ale gdyby chodziły wcześniej, to tak jak ja dla przyjemności, a nie tak jak teraz katując się przy tym głodówkami i probując pozbyć się kilkudziesięciu kg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: cwiczycie regularnie?? IP: 83.168.120.* 25.02.06, 00:41 tak! 2-3 razy w tygodniu treningi sztuk walki (1,5h kazdy) pozatym czeste szybsze spacery i cwiczenia w domu na biodra, posladki i troche jogi Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: cwiczycie regularnie?? 25.02.06, 11:06 Tak, 4 razy w tygodniu chodze na siłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: cwiczycie regularnie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 11:09 Ćwicze codziennie rano 23-30 min. I codziennie jeżdże 60min na rowerku. Czasami zdarza mi sie opuścic jeden dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
prochazka Re: cwiczycie regularnie?? 25.02.06, 11:53 2-3 razy w tygodniu kickbox,2 razy step lub cos w tym rodzaju, poza tym duzu chodze. no.. i czasami pilates (dla mnie to troche nuda, ale musze porozciagac miesnie) Odpowiedz Link Zgłoś