Dodaj do ulubionych

Bardzo skuteczny dezodorant

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 12:41
Poradżcie mi prosze, dobry skuteczny dezodorant antyperspirant.Innych wymagań
nie mam, choc dobrze by było żeby nie zostawiał śladów. Moze pojawiło się coś
nowego na rynku? Etiaxil odpada, bo mam od niego koszmarne uczulenie. Kupiłam
ostatnio Vichy dla wrazlwej skory (24 godz.) ale jest do niczego.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaliyah83 Re: Bardzo skuteczny dezodorant IP: *.telkab.pl / 217.153.99.* 24.02.06, 12:44
      ja akurat mam ten vuchy normalny i jetse bardzo zadowolona. Troszke drazni mnie
      zapach jakby meski al ebardzo szybko zanika. No i moze trzeb auwazac z
      ubieraniem ale jezeli chodzi o pocenie sie spisuje sie na 6. Przynajmniej u
      mnie choc nie mam z tym bardoz duzego klopotu.
      • Gość: koraa2 Re: Bardzo skuteczny dezodorant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 14:43
        ja uzywam lady speed sticks(nie pamietamc zy tak sie pisze)lub nivea ale
        ogolnie nie za bardzo jestem zadowolona,szukam mocnego antyperspirantu,moze
        ktos taki zna:)
        • Gość: Maxi Re: Bardzo skuteczny dezodorant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 14:50
          adidasy sa oki
          • martelinka Re: Bardzo skuteczny dezodorant 24.02.06, 16:31
            rexona w kulce cristal :)
    • Gość: Ksenia23^ Re: Bardzo skuteczny dezodorant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 18:12
      Tez mam duze uczulenie tylko ze na antidral wiec polecam rexone w sztyfcie. Dla
      mnie rewelacja, nawet adidas tak nie dziala :-)
      • Gość: carolinascotties Re: Bardzo skuteczny dezodorant IP: *.chello.pl 24.02.06, 18:14
        jeśli masz okazję robić zakupy w Niemczech , to polecam antyperspirant HIDRO
        FUGAL - jest wspaniały!!! dostępny jest w sztyftach, w spray`u - też w wwersji
        bezzapachowej i nie uczula :)
        • Gość: marcelina Re: Bardzo skuteczny dezodorant IP: 193.24.196.* 24.02.06, 18:47
          Od dłuższego czasu używam Rexony aloe vera antyperspirant, bardzo skuteczny,
          nie uczula - zapewne za sprawą aloesu. Próbowałam różnych dezodorantów, ale
          zawsze wracam właśnie do tej Rexony.
          • Gość: Magda Re: Bardzo skuteczny dezodorant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 18:51
            Polecam adidasy, ochrona i zapach na cały dzień; droższe, ale warto. Odradzam
            Dove (nieskuteczny) i Lady speed stick w sztyfcie, plami bluzki. Rexony też są
            ok.
            • Gość: asasasaa Re: Bardzo skuteczny dezodorant IP: 195.205.146.* 24.02.06, 19:15
              adidas antyperspirant z niebieska zakretka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka