Dodaj do ulubionych

Wyprzedaż Guerlain!

IP: proxy / 213.25.97.* 27.11.02, 13:17
Witam,
Dziewczyny, dzielę się z Wami moim ostatnim odkryciem!
W Warszawie, Rondo Daszyńskiego (w kierunku Woli) jest komis meblowy - tuż
przy przystanku tramwajowym, po prawej stronie. I właśnie w tym komisie jest
mnóstwo kosmetyków Guerlain, po bardzo okazyjnych cenach (-40-50%). Tak
przypuszczam, że ktoś zlikwidował sklep i wszystko to dał w komis. Są też
różne gadżety reklamowe.
Pozdrawiam i życzę miłych zakupów:-)
Ola
Obserwuj wątek
    • Gość: lefkara Re: Wyprzedaż Guerlain! IP: proxy / 213.25.97.* 27.11.02, 13:25
      zapomniałam dodać - komis jest czynny od 9.00 do 20.00
      Ola
      • Gość: Agnieszka Re: Wyprzedaż Guerlain! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.02, 13:26
        A można Cie poprosić o kupienie czegoś? Niestety nie jest w Warszawy a zalezy
        mi na jednej rzeczy.
        • Gość: lefkara Re: Wyprzedaż Guerlain! IP: proxy / 213.25.97.* 27.11.02, 13:28
          Agnieszko - oczywiście. Napisz co potrzebujesz, daj mi do siebie numer
          telefonu - to dogadamy się.
          Pisz na aleksandra.thira@wp.pl
          Pozdrawiam
          Ola
          • Gość: Agnieszka Re: Wyprzedaż Guerlain! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.02, 13:32
            Ok, Juz piszę. Na razie Aga
            • martaa2 Re: Wyprzedaż Guerlain! 27.11.02, 13:41
              Olu,a czy mogłabyś się mi dokładniej wytłumaczyć jak tam dojechać autem?Jadąc
              Prostą muszę minąć rondo i pojechać prosto w stronę Kasprzaka czy jak?Nie za
              bardzo znam tamtejsze okolice,a chciałabym tam podjechać.Albo może masz tam
              jakiś telefon?Dzięki z góry
    • Gość: monias1 do OLI IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 27.11.02, 13:39
      Olu,
      to troche dziwne ze kosmetyki sprzedaje sie w komisie meblowym, zastanawiam
      sie czy te kosmetyki nie sa stare i zleżałe!!!!
      Jak cos kupilas to daj znac czy sa ok.
      pozdrawiam
      Monika
      • martaiti Re: do OLI 27.11.02, 13:40
        a co w ogóle jest? kosmetyki czy kolorówka?
        jakie ceny?
        m
        • aasia1 Re: do OLI 27.11.02, 13:55
          No właśnie - jak tam dojechać samochodem jadąc np. od ronda ONZ w strone Woli?
          To będzie gdzieś po prawej stronie?
        • Gość: lefkara Re: do OLI IP: proxy / 213.25.97.* 27.11.02, 13:59
          To ja.
          Co do dojazdu - najlepiej dojechać tramwajem nr 10 (spod Dworca Centralnego) i
          jechac w kierunku Woli - jest to chyba 2 przystanek za Rondem ONZ (przystanek
          docelowy nazywa się Rondo Daszyńskiego). Komis mieści się tuż przy przystanku
          (po prawej stronie). Taki nieciekawy budynek, 2 pietra, duży napis komis
          meblowy.
          W ofercie jest zarówno kolorówka jak i pielęgnacja twarzy i ciała. Nigdy nie
          używałam Guerlain, nie znam cen katalogowych, ale z tego co móiła ekspedientka
          bonifikata wynosi ok. 40-50%. Dla przykładu błyszczyk duo (do ciała) z serii
          Teracota kosztuje 56 zł (na allegro cena wywoławcza była 75zł). Duży wybór z
          serii Teracotta (w zasadzie jest wszystko) i Meteoryty (lakiery, cienie,
          pudry), fluidy, maskary, pomadki, konturówki, pudry, cienie uuffff....
          pielęgnacja ciała i twarzy to głównie issima. Są jeszcze perfumki - ale za
          cholere nie pamietam jakie :-( Są też jakieś kosmetyki męskie Guerlain.
          Dziewczyny, najlepiej podjechac i zobaczyć. Niestety, w mojej szafie jest
          przerost kosmetyków a w portfelu chwilowe "0" - tak więc nic nie kupiłam, choć
          przyznam, że bardzo mnie korci ta seria Terracota...szczególnie przed
          zbliżającym sie Sylwestrem ;-)))
          Pozdrawiam
          Ola
        • Gość: lefkara Re: do OLI IP: proxy / 213.25.97.* 27.11.02, 14:17
          To ja.
          Co do dojazdu - najlepiej dojechać tramwajem nr 10 (spod Dworca Centralnego) i
          jechac w kierunku Woli - jest to chyba 2 przystanek za Rondem ONZ (przystanek
          docelowy nazywa się Rondo Daszyńskiego). Komis mieści się tuż przy przystanku
          (po prawej stronie). Taki nieciekawy budynek, 2 pietra, duży napis komis
          meblowy.
          W ofercie jest zarówno kolorówka jak i pielęgnacja twarzy i ciała. Nigdy nie
          używałam Guerlain, nie znam cen katalogowych, ale z tego co móiła ekspedientka
          bonifikata wynosi ok. 40-50%. Dla przykładu błyszczyk duo (do ciała) z serii
          Teracota kosztuje 56 zł (na allegro cena wywoławcza była 75zł). Duży wybór z
          serii Teracotta (w zasadzie jest wszystko) i Meteoryty (lakiery, cienie,
          pudry), fluidy, maskary, pomadki, konturówki, pudry, cienie uuffff....
          pielęgnacja ciała i twarzy to głównie issima. Są jeszcze perfumki - ale za
          cholere nie pamietam jakie :-( Są też jakieś kosmetyki męskie Guerlain.
          Dziewczyny, najlepiej podjechac i zobaczyć. Niestety, w mojej szafie jest
          przerost kosmetyków a w portfelu chwilowe "0" - tak więc nic nie kupiłam, choć
          przyznam, że bardzo mnie korci ta seria Terracota...szczególnie przed
          zbliżającym sie Sylwestrem ;-)))
          Pozdrawiam
          Ola
          • Gość: katrina Re: do OLI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 20:55
            bardoz proszę pierwszą osobe która się tam wybierze o sprawdzenie czy sa pudry
            prasowane z serii meteorites, ale jednokolorowe, fioletowy albo zółty.
            • vts Re: do OLI 27.11.02, 21:05
              Gość portalu: katrina napisał:

> bardoz proszę pierwszą osobe która się tam wybierze o sprawdzenie czy sa
              pudry
              >
              > prasowane z serii meteorites, ale jednokolorowe, fioletowy albo zółty.

Niestety nie wiem czy są prasowane ,na pewno jest fioletowy, zielony i biały
              puder w kulkach oraz różnokolorowa mozaika, kolorowych kulek(razem) nie ma.
              • Gość: gerda 5 wyprzedaz Guerlain IP: 194.119.254.* 28.11.02, 11:02
                ktos ma jakies nowe wiesci na temat tej wyprzedazy?
                pozdrawiam

gerda 5
                • aga_malutka Re: wyprzedaz Guerlain 28.11.02, 11:28
                  Wczoraj dałam mieszkającej obok koleżance spis, ciekawa jestem, co mi
                  kupiła:))) Małe sprostowanie: komis meblowy nie jest w stronę Woli (Kasprzaka),
                  tylko w strone Zoliborza (Klifa), czyli na ulicy Towarowej - jadąc od Alej
                  Jerozolimskich za rondem Daszyńskiego. Najlepiej (samochodem) skręcić w Łucką i
                  od tyłu podjechac pod sam komis (który meblowo jest nieciekawy:)
    • Gość: kama Re: Wyprzedaż Guerlain! IP: *.waw.cdp.pl / 172.30.1.* 28.11.02, 12:30
      Bardzo proszę o dokładniejsze wytłumaczenie,
      na jakiej konkretnie ulicy znajduje sie ten komis,
      bo niestety Wasze informacje są sprzeczne,

bardzo chciałąbym coś sobie kupić, ale jak
      znaleźć ten komis?

Pozdr
      • aga_malutka Re: Wyprzedaż Guerlain! 28.11.02, 12:41
        Na ulicy Towarowej przy rondzie Daszyńskiego, a konkretnie na rogu Towarowej i
        Łuckiej.
        • Gość: lefkara Re: Wyprzedaż Guerlain! IP: proxy / 213.25.97.* 28.11.02, 15:01
          Są sprzeczne informacje, gdyż podałam dojazd jadąc od Centrum (konkretnie Rondo
          ONZ) w kierunku Woli, a nbie Centrum - Żoliborz. W każdym bądź razie, ul.
          Towarowa przy Rondzie Daszyńskiego.
          Pozdrawiam
          Ola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka