Gość: Bianca IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.03.06, 12:06 co polecacie, może jakie nowości? lubię noa, aqua di gio ale już mi się znudziły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: groszek_pachnący Re: perfumy na wiosnę IP: *.acn.waw.pl 01.03.06, 18:54 Moje ulubione perfumy na wiosnę to (niezmiennie od kilku wiosen)Pleasures Estee Lauder w wersji klasycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: perfumy na wiosnę IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.03.06, 10:11 Polecam np.Romance(Ralph Lauren),Miracle i Miracle So Magic!(Lancome),Lacoste Pour Femme.Jeżeli chodzi o nowości to do takich delikatniejszych można zaliczyć Pure Purple Hugo Bossa ale jak dla mnie zapach jest taki nijaki,mdły może Tobie się akurat spodoba.Do nowości zalicza się jeszcze np. Promesse(Cacharel)ale nie testowałam jeszcze tego zapachu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gata81 Re: perfumy na wiosnę 02.03.06, 10:27 Ja ostatnio pokochałam Clinique Simple Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Re: perfumy na wiosnę IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.03.06, 12:33 nie podobami się Promese Cacharel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-gódka Re: perfumy na wiosnę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 13:06 A ja polecam In love again YSL - wiosenne orzeźwiające... Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś