Gość: Point IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 28.11.02, 07:45 Dziewczyny doradźcie mi podkład ze średniej półki, niezbyt kryjący, ale ładnie matujący. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewakam Re: PODKŁAD ZE ŚREDNIEJ PÓŁKI 28.11.02, 07:53 u mnie sprawdza się podkład z serii Perfect Wear Avon'u - dopiero pod koniec dnia używam absorbetki albo zwykłej chusteczki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miła Re: Polecam IP: *.devs.futuro.pl 28.11.02, 07:56 niedawno kupiłam sobie puder z firmy Eveline- nawilzajacy.Jestem z niego bardzo zadowolona.Łatwo sie roprowadza nie zostawia sladów.Jest równiez niedrogi bo kosztuje do 10 zł.Sa rózne odcienie ale najlepszy jest nabłyszczajacy lub bez. Jak sprubujesz to sama sie przekanasz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: PODKŁAD ZE ŚREDNIEJ PÓŁKI 28.11.02, 10:21 Kochana, idealny będzie Ideal Balance L'oreal (cena ok. 60 zł). Ładnie matuje, mi wystarcza na cały dzień w pracy (od 8 do 18 mniej wiecej), idealnie się rozprowadza, zawiera jakieś lotne olejki, kt.óre się ulatniają, a które powodują łatwe rozprowadzanie się - jest aksamitny, ma ładne kolory (dla mnie idealny jest 23 Beige Peau) - no i kryje, ale nie jakoś szczególnie mozno - szczerze mówiąc, mi nieco za mało, bo mam przebarwienia na buzi i czasem jakieś wypryski - to spokojnie kryje, ale jakiś większych "kuku" już nie. Polecam szczerze, bo jeszcze "wygodniejszego" podkładu nie miałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: PODKŁAD ZE ŚREDNIEJ PÓŁKI IP: *.BMJ.net.pl 28.11.02, 12:09 w hurtowni kosztuje 47zł Odpowiedz Link Zgłoś
cantarella1 Re: PODKŁAD ZE ŚREDNIEJ PÓŁKI 28.11.02, 13:12 sheer to cover fundation - isadory; naprawde bardzo ładnie matuje i leciutko kryje, jest półtransparentny, wiec raczej niczego nie zatuszuje ale wyrównuje doskonale koloryt calej buźki. niezły jest również lite make up colorstay revlona - to dużo lżejsza wersja tego słynnego colorstay w buteleczce i jest to naprawde fajniutki podklad, jedyne co mi przeszkadzało, to to że podczas nakładania, przy kontakcie ze skórą, stawał się nieco kleisty, ale to uczucie znikało w trakcie wysychania. co do ideal balance to niestety nie moge podzielic entuzjazmu naturelli - nie matuje wcale strefy T za to koszmarnie wysuszyl mi policzki i skronie, ze nie wspomne juz o skórze pod oczami. do tego zbiera sie w porach skóry. może spróbuj zdobyć próbkę, bo nie ma dnia, żebym nie żałowała że się na niego skusiłam. dla mnie lepszy byl ten podkład loreala rozświetlający z witaminą c. miał w zasadzie nie matować a jednak nic mi się nie świeciło. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Point Re: PODKŁAD ZE ŚREDNIEJ PÓŁKI IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.11.02, 22:38 Dzięki za podpowiedzi! Jeszcze się nie zdecydowałam. Myślę o Air Wear, ale i o Fresh Matte Maybelline. O tym ostatnim nic nie wiem, ale żaden kolorek nie jest dla mnie tak idealny, jak 21 z tej serii. Buu... i co teraz? Jutro Empik w planach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Re: PODKŁAD ZE ŚREDNIEJ PÓŁKI IP: proxy / *.chello.pl 29.11.02, 22:53 Nie rob tego. Fresh Matte jest koszmarny. Sprobuj burzuja albo nawilzajaco matujacego (nie amtuje w ogole, ale posypany puderm trzyma sie niezle i daje ladny efekt) albo matujaco-kryjacego (na razie uzylam raz, kryje, matuje, trzyma sie niezle, chyba ciut wysusza). A najlepszy jest Revlon Colorstay w sloiczku. Utrzyma sie calutki dzien, nie czuc go na twarzy, idealnie sie wtapia, nie wymaga pudru, nie czuc go na twarzy. Sprawia tylko problemy w rozsmarowaniu, poza tym ideal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: PODKŁAD ZE ŚREDNIEJ PÓŁKI IP: *.BMJ.net.pl 29.11.02, 23:58 ile kosztuje ten Colorstay Revlonu??? Ostatnio widziałam promocję, kupując jeden produkt Revlonu drugi gratis więc mam pytanko co jeszcze tej firmy warto kupić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: PODKŁAD ZE ŚREDNIEJ PÓŁKI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.02, 12:05 nie fresh matte! air wear ok. jeśłi masz niezbyt jasną cerę to mogę Ci przysłać kilka próbek - są rozcięte w jednym rogu i uzyte zazwyczaj raz, w każdym razie zostąło na tyle że sobie spokojnie wypróbujesz: astor perfect balance 101 rimmel double act 003 natural nude max factor hypersmooth 005 sand maybelline fresh matte 035 apricot beige aha, i poweidzcie mi Dziewczyny coś o podkładzie niebrudzącym YR, jeśli go znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Point Re: PODKŁAD ZE ŚREDNIEJ PÓŁKI IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 30.11.02, 18:34 Serio?! Chociaż nie wiem, czy przecięte przeżyją przesyłkę... Cerę mam dość jasną, ale nie taką porcelanową , tylko w ciepłym odcieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: PODKŁAD ZE ŚREDNIEJ PÓŁKI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.02, 17:53 preżyją, już to kiedyś robiłam - obcięty róg dokłądnie zalepiam taśmą klejącą :) jak chcesz, to napisz na priva: katrina1980@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś