Gość: jarka IP: 150.254.93.* 08.03.06, 17:51 Używałyscie już? Jakieś opinie? Mam próbki do cery mieszanej, ale chyba dla mnie za lekkie, musze spróbować do suchej. Po pierwszym razie jednak bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jarka Re: Redermic LRP IP: 150.254.93.* 10.03.06, 10:44 Up! Podciagam, bo jeste ciekawa Waszych opinii.Czekam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: Redermic LRP IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.06, 11:05 Czy to ten z wit c i kwasem hialuronowym? mam na niego chrapkę, mogłabyś napisać czy ma alcohol denat w składzie? o ile masz tam cos napisane na próbce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarka Re: Redermic LRP IP: 150.254.93.* 13.03.06, 12:00 Alkohol ma na pewno, ale jaki nie pamietam - wzielam teraz probke dla suchej skory, moze sie lepiej sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: Redermic LRP IP: 212.244.242.* 13.03.06, 13:21 A dla mnie bardzo okej.Trzeba uważać jak sie nakłada podkład bo krem dosyć długo wsiąka ale konsystencja jak Active C, bardzo miła.UWAGA! Moze się zwijać przy nakładaniu podkładu!!!..ja dlatego będe uzywała na noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarka Re: Redermic LRP IP: 150.254.93.* 16.03.06, 17:25 Ten dla cery mieszanej faktycznie zawiera alkohol, dlatego mi nie pasowal, i pewnie dlatego sie zwija na twarzy. Kupilam wiec wersje dla cery suchej i jest swietnie, nie za tlusto,a od razu po nalozeniu poczulam komfort. Odpowiedz Link Zgłoś
dorist Re: Redermic LRP 16.03.06, 18:37 Mam wersje do cery mieszanej /normalnej. Bardzo fajny w konsystencji, dobrze sie wchłania, bardzo ładnie pachnie, jest taki jakby aksamitny, absolutnie nic się nie wałkuje.Przypuszczam, że ten do cery suchej byłby dla mnie za tłusty, bo ten do normalnej ma taką jakby bogatą konsystencję (nie jest bardzo leciutki i leisty). Do cery przetłuszczającej i mieszanej bardzo polecam. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś