Dodaj do ulubionych

Max Factor- nigdy!

12.03.06, 13:11
Nie kupię już nic tej firmy. 2x krotnie reklamowałam to badziewie, podkład
Color Adapt, bo konsystencja testera a właściwego podkładu się diametralnie
rózni. Nie uznali mi tej reklamacji, motywując, że podkład jest
nieprzeterminowany. A nie to było powodem mojej reklamacji. I jak takiej
bogatej firmie nie wstyd oszukiwać Polek?! Zadnego więcej badziewia tej firmy!
Obserwuj wątek
    • Gość: też też ich nie lubię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 08:34
      miałam kilka razy puder "cream puff" (chyba tak sie pisze z 10 lat temu)i zawsze
      po kilkunastu otwieraniach i zamykaniach wieczko pękało na pół dodam że mi nie
      spadło ani się na nim nie wyżywałam był to puder w kamieniu więc kiedy otworzył
      się w torebce no i miałam za swoje bo sie pokruszył i zabrudził całą zawartość
      od tego czasu nie używam nic z MF a ich reklamy to mnie śmieszą kiedyś
      reklamowali błyszczyk którym podobno malowali Zelweger do roli w bridget jones
      II poszłam potem na film i specjalnie chciałam się przyjrzeć czy ten błyszczyk
      tak ładnie wygląda w filmie po 1. jones miała popękane wysuszone usta jak ja gdy
      nie używam kremu w zimie 2. żadnego błyszczyku nie miała na ustach bynajmniej ja
      wygladam lepiej gdy nałożę jakikolwiek błyszczyk przynajmniej kolor widać a
      bezbarwny też przynajmniej nawilża usta
      tak więc MF to ... firma kosmetyczna
      • Gość: Magda Re: też ich nie lubię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 11:03
        Niestey jakkolwiek świńsko zachowałaby sie ta firm,a jestem dozgonnie wdzieczna
        im za Colour Adapt. Jest to dla mnie kosmetyk NO 1 pod każdym względem! Fakt,
        czasem trafiam na konsystencje pianki a czasem bardzij ciekłą-to chyba zależy
        od sposobu przechowywania-ale w użyciu nie ma żadnej różnicy. Spróbuj zakupów
        na allegro albo na giełdzie- tam kupisz taniej wersje niemiecką. Jestem
        uzależniona od CA i nic na to nie poradzę....
        • Gość: też Re: też ich nie lubię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 11:36
          chyba cię pogięło poczytaj sobie wątki o allegro i innych oszustach, jeszcze nie
          mam tak biednie żeby się w kosmetyki na stadionach zaopatrywać wolę ze strefy
          wolnocłowej przywieź
    • Gość: jarka Re: Max Factor- nigdy! IP: 150.254.93.* 13.03.06, 12:07
      Lasting Performance to podklad nie do pobicia,probowalam roznych,takze drogich,
      i zawsze w koncu wracam do MF.
      • Gość: malina Re: Max Factor- nigdy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 12:33
        Ale kto nie uznal tej reklamacji, w sklepie czy firma? Czy na[pisalas do samej
        firmy? Uwazam, ze czesto panie sprzedawczynie sa zbyt pewne siebie i ida "na
        bank" wierzac, ze klienet nie bedzie dociekla swoich praw. Zwroc sie
        bezposrednio do firmy, moze cos da sie zrovbc. Czasami sa wdzieczni a czasami
        maja w dupie. Ale to zalezy akurat od osoby, ktora zarzadz atakimi
        reklamacjami i jej klasy a nie samej firmy, choc z drugiej strony oni
        zatrudniaja taka a nie inna osobe.
        • Gość: Magda Re: Max Factor- nigdy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 17:57
          Wiesz kupowała ten fluid już chyba z dziesieć razy, wcześniej w perfumerii
          potem właśnie na allegro i na stadionie i jeszcze nie trafiła mi sie ani
          podróba, ani przeterminowany, ani nic w tym rodzaju. Ale każdy ma swój wybór-
          masz ochotę możesz kupować drożej w sklepie-ja jak mogę zaoszczędzić to
          oszczędzam.
          • Gość: mala Re: Max Factor- nigdy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 09:57
            to zbieraj moze już na dobrego dermatologa i zabiegi odczulające stadionowa
            kupująca życze powodzenia
            • Gość: Izis Re: Max Factor- nigdy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 10:08
              Chyba przesadzacie...pracowałm w sklepach kosmetycznych, nawet w takim który
              możnaby nazwać renomowaną perfumerią...i nie myślcie sobie że sprzedawany tam
              towar to cudo że hej. Kosmetyki potrafią leżeć w kartonach w osłonecznionym
              pomiesczeniu, albo w wilgotnych magazynach. Są sposoby na zminę daty ważności,
              są sopsoby na podkładanie używek...nie bądźcie naiwne
              • Gość: Zośka Re: Max Factor- nigdy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 10:33
                Pracowałm w jednej ze znanych perfumerii sieciowych. Po tym doświadczeniu
                również nie mam oporów aby kupować kosmetyki na giełdzie, bo już nic gorszego
                nie może mnie spotkać.
    • super.kinia Re: Max Factor- nigdy! 16.03.06, 13:50
      ja składałam reklamację na MF w GC, szkoda gadać... z resztą pisałam o tym
      kidyś tu.
      • super.kinia Re: Max Factor- nigdy! 16.03.06, 13:52
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=32627987&a=32627987
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka