Dodaj do ulubionych

samoopalacz- ktory wybrac?

IP: *.astral.lodz.pl 12.03.06, 13:25
witam
mam prośbeńkę:) czy mogłybyście podzielić się swoimi opiniami na temat
samoopalaczy- jaki najlepszy?- który najlepiej opala i rozprowadza się?
wlaśnie się dowiedziałam, że nie mogę korzystać z solarium, a lubię być
opalona, proszę Was o pomoc. Prośba też jak najlepiej rozsmarowywać krem/ żel/
spray na ciele- żeby było równomiernie i ładnie.
pozdrawiam cieplutko
Obserwuj wątek
    • www.moda.bazarek.pl garnier 12.03.06, 13:32
      polecam z garniera samoopalacz w sprayu. Sama używam i jestem bardzo
      zadowolona. Daje szybki efekt opalenizny a do tego nie pozostawia smug :)
      • Gość: agniesia Re: garnier IP: *.astral.lodz.pl 12.03.06, 13:37
        balsamujesz skórę po kąpieli zanim użyjesz samoopalacza? i czy spray nie brudzi
        ubrań/ pościeli?
        • www.moda.bazarek.pl Re: garnier 12.03.06, 13:40
          z balsamem to różnie bywa. czasami mi się nie chce ;o)
          Lubię ten samoopalacz, bo nie jest drogi 24,90 a efekty widać naprawdę szybko.
          Opalenizna jest bardzo ładna.
          Nie zauważyłam,zeby brudził pościel (ale mam ciemną), na ubraniach tez nie
          widziałam zadnych śladów
          • Gość: agniesia Re: garnier IP: *.astral.lodz.pl 12.03.06, 13:58
            dziękuję bardzo za cenne wskazówki:)
            milasiego dnia życzę
            • Gość: asia Re: garnier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:26
              www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=8f8d8238b4433968f46ff06bc020455a&cmd=details&itemid=9022&username=mania19
              o ten Ci chodzi?:)
              • madfashion Asiu :) własnie ten z garnier mam :) 13.03.06, 16:51
                Jest tak jak opisała recenzentka :) Co do trwałości to trudno mi ocenić, gdyż
                innych nie używałam jak do tej pory :) a na mojej skórze tłustej warstwy nie
                zostawia
                • Gość: Asia Re: Asiu :) własnie ten z garnier mam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 18:34
                  No i chciałam go dzisiaj kupić, ale nigdzie nie znalazłam:((((((((
                  zeszłam pół Wrocławia i nigdzie go nie było:( a szkoda, bo chciałam go sobie kupić:(
                  Mozesz powiedzieć, gdzie Ty kupiłaś go w swoim mieście? W drogerii, supermarkecie? Rossmanie?
                  • Gość: madfashion Re: Asiu :) własnie ten z garnier mam :) IP: 80.54.200.* 13.03.06, 19:40
                    Ja kupiłam w małej drogerii w Oleśnicy. We wrocławiu też go widziałam kiedyś,
                    chyba w koronie. Nie wiem dlaczego go nie możesz znaleźć ... jak będę w jakiś
                    drogeriach we wrocku rozejrzę się i ewentulanie tam ci znać gdzie go suzkać :)
                    • Gość: Asia Re: Asiu :) własnie ten z garnier mam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 22:24
                      Dzieki!:)
                      Wlasnie myslalam ze nie bedzie problemow z kupnem, tez mi kiedys pare razy mignal przed oczami. A teraz? Nigdzie go nie ma. Ale ja zasze tak mam, jak mi na czyms zalezy i czegos szukam, to za nic nie moge znalezc;p
    • chani-nr1 Re: samoopalacz- ktory wybrac? 12.03.06, 18:32
      ja polecam z Ziai samoopalacze do ciała i twarzy, efekty widac - pryznajmniej u
      mnie - po 2 zastosowaniach... Balsamuje sie po prysznicu, po peelingu i.. zawsze
      spłukuje wewnetrzną stronę dłoni!
      • Gość: Sonia Re: samoopalacz- ktory wybrac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 22:02
        A przypadkiem potem nie śmierdzisz DHD?
    • jade.fox Re: samoopalacz- ktory wybrac? 13.03.06, 12:49
      Polecam samopalacze Loreala Sublime Bronze, nadają skórze ładny kolor, nie
      pomarańczowy.
      • Gość: agniesia Re: jade.fox IP: *.astral.lodz.pl 13.03.06, 16:32
        a jak go rozprowadzasz? po balsamowaniu czy tuż po kąpieli na suchą skórę? czy
        długo się wchłania i czy nie brudzi ubrań\/ poscieli? a jaki kosmetyk -
        samoopalacz zdecydowanie odradzasz-/ odradzacie ? prosze o cenne porady i z góry
        bardzo dziekuję za wszelkie podpowiedzi.
        • jade.fox Re: jade.fox 13.03.06, 23:18
          Każdy samoopalacz nakładam na wcześniej nabalsamowane ciało (balsam powinien
          być lekki, nietłusty), jeżeli tego nie zrobie to będą plamy na wysuszonych
          partiach np. na kolanach.
          Przeważnie smaruje sie na noc, czekam pół godziny i zakładam luźną koszulkę,
          nigdy nie miałam pobrudzonej pościeli, zanim samoopalacz zacznie śmierdzieć już
          śpię a rano budzę się opalona :-)
          Dobry jest żel Sublime bronze oraz ten drugi z drobinkami, pianka Daxa,
          samoopalacze Yves Rocher, żel Clarinsa, dziewczyny polecają też Autohelios LRP
          z apteki, jeszcze go nie używałam.
          Odradzam Lirene (zamiast ładnych nóg miałam dwie marchewki) Soraye i Avon.
          Ważne abyś dokładnie rozsmarowała samoopalacz okrężnymi ruchami, a nie z góry
          na dół bo wtedy smugi murowane. Nakładaj go partiami czyli cała ręka, potem
          druga itd. nie poprawiaj już rozsmarowanego samoopalacza bo będą ślady. I
          unikaj wody przez kilka godzin, kiedyś niechcący popryskałam się prysznicem i
          potem na rękach miałam jasne kropki.
          Po kilku razach nabierzesz wprawy.
          Powodzenia!
          • Gość: agniesia Re: jade.fox IP: *.astral.lodz.pl 14.03.06, 15:29
            dziękuję Ci naprawdę bardzo bardzo mocniutko:)
            jutro planuję zakup "słońca" i napewno będę stosować się do Twoich wskazówek:)
            oczywiście dam znać z jakim rezultatem :)
            wiosennie pozdrawiam
          • Gość: agniesia Re: jade.fox IP: *.astral.lodz.pl 16.03.06, 11:33
            a wiec efekt- zadowalający :), kupilam sloneczko "żel Sublime bronze"- kolorek
            jakbym z cuby wrocila- i to po jednym zastosowaniu:) naturalny ładny braz:)
            jedna malenka nierówność/slad na palcu prawej stopy. poza tym wszystko
            rowniusieńko i to dzieki Waszym radom- ogromne serdeczne DZIĘKUJĘ w Waszą stronę!
            jedyne co mi troszke przeszkadza to zapach tego kosmetyku, ale jest do
            zniesienia.- nawet nie mam porownania jak to jest przy innych samoopalaczach...
            Raz jeszcze dziękuje za wszystkie podpowiedzi i cieplutko pozdrawiam.
            Słonecznego humoru!:D
            • jade.fox Re: jade.fox 16.03.06, 16:50
              Ciesze się że mogłam pomóc :-)
    • rzesa20 Re: samoopalacz- ktory wybrac? 13.03.06, 16:55
      Dax w piance

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka