Gość: flo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:11 Cliniqua jakie opinie na sa jej temat ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: flo Re: maseczka .... Thermal-Active Skin Refiner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 11:19 NIe no nikt nie uzywa Cliniqua? Odpowiedz Link Zgłoś
trosia Re: maseczka .... Thermal-Active Skin Refiner 13.03.06, 12:55 Oczywiście, że używa :) I to wręcz maniakalnie... Jestem ogromną fanką tej firmy, ale Thermal-Active Skin Refiner nie przypadł mi do gustu. Aktualnie jestem w trakcie drugiego opakowania, ale wolę "normalny" peeling np. 7 day Scrub. Mam cerę tłustą z rozszerzonymi porami i wydawać by się mogło, że Thermal-Active to peeling stworzony dla mnie, ale jednak nie - mimo, że inne kosmetyki z serii Pore Minimizer bardzo lubię. Wcześniej uzywałam podobnego produktu Estee Lauder Idealist Micro-D Deep Thermal Refinisher, ale moim zdaniem był jeszcze gorszy. Wogóle z tymi termalnymi peelingami trzeba bardzo uwazać żeby nie poparzyć skóry ponieważ ją bardzo rozgrzewają - ja po uzyciu przez cały dzień mam zaczerwienioną skórę. Moim zdaniem za tę cenę lepiej kupić "zwykły" peeling, ale to oczywiście bardzo osobista kwestia zalezna od wielu czynników. Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: maseczka .... Thermal-Active Skin Refiner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 13:55 dzieki czyli nie działa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
trosia Re: maseczka .... Thermal-Active Skin Refiner 13.03.06, 14:45 Może i działa, ale ja spektakularnych zmian nie dostrzegam (oprócz czerwonej buzi...). Skóra jest na pewno gładsza, ale efekt jest, moim zdaniem, taki jak przy "zwykłym" peelingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: maseczka .... Thermal-Active Skin Refiner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:43 To nasladownictwo peelingu termalnego Estee Lauder Idealist Micro D. Podobna konsystencja, podobne odczucia w trakcie uzywania, ale efekt wg mnie lepszy przy produkcie E.Lauder. Moze Clinique dziala delikatniej i dlatego nie sprawdzil sie na mojej cerze (tlusta i to dosc mocno)? Po prostu twarz wyglada jak po zwyklym peelingu, zadnych rewelacji.Bardziej sensowne efekty widze po "lauderowskim" wynalazku :) Obie firmy maja obecnie komplety: krem "udoskonalajacy" + peeling termalny (rozgrzewajacy) i jednak seria Idealist wydaje mi sie skuteczniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś