Dodaj do ulubionych

maseczka .... Thermal-Active Skin Refiner

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:11
Cliniqua jakie opinie na sa jej temat ?
Obserwuj wątek
    • Gość: flo Re: maseczka .... Thermal-Active Skin Refiner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 11:19
      NIe no nikt nie uzywa Cliniqua?
      • trosia Re: maseczka .... Thermal-Active Skin Refiner 13.03.06, 12:55
        Oczywiście, że używa :) I to wręcz maniakalnie...
        Jestem ogromną fanką tej firmy, ale Thermal-Active Skin Refiner nie przypadł mi
        do gustu. Aktualnie jestem w trakcie drugiego opakowania, ale wolę "normalny"
        peeling np. 7 day Scrub. Mam cerę tłustą z rozszerzonymi porami i wydawać by
        się mogło, że Thermal-Active to peeling stworzony dla mnie, ale jednak nie -
        mimo, że inne kosmetyki z serii Pore Minimizer bardzo lubię. Wcześniej uzywałam
        podobnego produktu Estee Lauder Idealist Micro-D Deep Thermal Refinisher, ale
        moim zdaniem był jeszcze gorszy. Wogóle z tymi termalnymi peelingami trzeba
        bardzo uwazać żeby nie poparzyć skóry ponieważ ją bardzo rozgrzewają - ja po
        uzyciu przez cały dzień mam zaczerwienioną skórę.
        Moim zdaniem za tę cenę lepiej kupić "zwykły" peeling, ale to oczywiście bardzo
        osobista kwestia zalezna od wielu czynników.
        Pzdr!
        • Gość: flo Re: maseczka .... Thermal-Active Skin Refiner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 13:55
          dzieki czyli nie działa?:)
          • trosia Re: maseczka .... Thermal-Active Skin Refiner 13.03.06, 14:45
            Może i działa, ale ja spektakularnych zmian nie dostrzegam (oprócz czerwonej
            buzi...). Skóra jest na pewno gładsza, ale efekt jest, moim zdaniem, taki jak
            przy "zwykłym" peelingu.
    • Gość: Ula Re: maseczka .... Thermal-Active Skin Refiner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:43
      To nasladownictwo peelingu termalnego Estee Lauder Idealist Micro D. Podobna
      konsystencja, podobne odczucia w trakcie uzywania, ale efekt wg mnie lepszy przy
      produkcie E.Lauder. Moze Clinique dziala delikatniej i dlatego nie sprawdzil sie
      na mojej cerze (tlusta i to dosc mocno)? Po prostu twarz wyglada jak po zwyklym
      peelingu, zadnych rewelacji.Bardziej sensowne efekty widze po "lauderowskim"
      wynalazku :) Obie firmy maja obecnie komplety: krem "udoskonalajacy" + peeling
      termalny (rozgrzewajacy) i jednak seria Idealist wydaje mi sie skuteczniejsza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka