Gość: ciekawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:40 czy wams ie udalo znacznie tj o ok 10cm odchudzic?wiem ze sa te tematy w wyszukiwarce ale tam nie ma nic na temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kociaczek456 Re: Odchudzone Łydki 21.08.17, 07:47 10 cm to bardzo dużo, mnie zależy tak na zmniejszeniu do 5. Odpowiedz Link Zgłoś
tramonia Re: Odchudzone Łydki 15.09.17, 09:32 A co cwiczycie na lydki? ja mam bardzo masywne i jak zawsze mi leca centymetry z calego ciala tak lydki stoja w miejscu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: Odchudzone Łydki 15.09.17, 18:16 Ja straciłam może z centymetr (co uważam za sukces), gdy dużo jeździłam na rowerze, biegałam i trzymałam wagę (62 kilogramy przy 175 cm wzrostu). Oczywiście schudłam wszędzie, a łydki, jak zwykle, ruszyły jako ostatnie, bo to miejsce (opinia kilku moich trenerów) zwykle bardzo trudno się odchudza. Oczywiście jeśli masz rozbudowane mięśnie, a nie tłuszcz, to spadek wagi nie pomoże. Wtedy skupiasz się na porządnym rozciąganiu i unikasz ćwiczeń, które budują mięśnie (z obciążeniem, interwały). Odpowiedz Link Zgłoś