Gość: salem IP: *.icpnet.pl 13.03.06, 19:11 Pytanie do osób znających sie na analizie kolorystycznej. Czy ktos spotkał sie z określeniem "blond truskawkowy"? Jaki to odcien? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: blond truskawkowy 13.03.06, 19:49 ja mialam kiedys taki na glowie o ile to ten sam, o ktorym ty myslisz:) jasny blond, taki troszke zoltawy, ale nie zadne paskudne zoltko; ale mnie nie zachwycil, wole naturalniejsze, bardziej zlociste Pauli -- mmm... mam na ciebie ochotę.... Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: blond truskawkowy 13.03.06, 20:11 www.ultimatelooks.com/ropcolorwebpages/ropcolorstrawberryblond.htm Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: blond truskawkowy 13.03.06, 20:16 Trochę za ciemny:) O jakiejs polskiej top-modelce (reklamuje Moschino)mówią, że ma strawberry blonde... czyli taki rudawy po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: blond truskawkowy 13.03.06, 20:14 www.q6talent.com/female/rashelleharding/images/rashelleharding1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salem Re: blond truskawkowy IP: *.icpnet.pl 13.03.06, 21:40 Dziekuje, za opdpowiedzi. ten ciemniejszy bardziej mi sie podoba, chyba sie na cos takiego zdecyduje ;-)) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
larysa86 Re: blond truskawkowy 13.03.06, 22:11 Rita Hayworth określana była jako strawberry blonde. Odpowiedz Link Zgłoś