Dodaj do ulubionych

Wasze "rossman'owe" odkrycia:))

13.03.06, 19:39
MAcie cos takiego?;)
NA forum duzo dzieczyn zachwalalo krem rozany do rak, plyn (zel) do mycia
dla "ciezarnych", plyn do higieny intymnej, kiedys czytalam o
cudownym "rossman'owym" balsamie...

Podzielcie sie:)
Obserwuj wątek
    • skorpionica11 Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 13.03.06, 19:42
      balsam brazujacy body vit jest wydajny tylko kupic go mozna w rossanie
    • Gość: Ka Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.gdynia.mm.pl 13.03.06, 19:43
      woda różana!!
      • oxy_gen_86 Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 13.03.06, 19:46
        A jakie jest jej przeznaczenie?
        • Gość: ja Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 13.03.06, 19:59
          Jakiej jakości są tampony ?
          • kragmel Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 13.03.06, 20:00
            Gość portalu: ja napisał(a):

> Jakiej jakości są tampony ?

bardzo w porządku. różnicę widać może w jakości sznurka ;)
            niezłe są też wkładki.
            • Gość: ja Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 13.03.06, 20:05
              Jakośc sznurka? Czyli co, urywaja się?
              • kragmel Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 13.03.06, 20:08
                Gość portalu: ja napisał(a):

> Jakośc sznurka? Czyli co, urywaja się?

e niee, to taki żart był ;)
          • Gość: Gośka Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.ramtel.pl 15.03.06, 13:44
            są całkiem niezłe. używam im stale od kilku lat i jestem zadowolona. Dobre i
            niedrogie;)
    • lady.k Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 13.03.06, 19:56
      zgadzam się, krem różany jest super. jeszcze fajny jest balsam dla niemowląt, w
      takiej niebieskiej butelce
      • oxy_gen_86 Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 13.03.06, 20:02
        A co z zelami pod prysznic? Widzialam kiedys takie "owocowe" za...2 zl. Moglam
        sie skusic....:/
        • Gość: nighthrill Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.elsat.net.pl 13.03.06, 21:31
          Mam żel Rossmann o zapachu gumy do żucia z brokatem:) Pyszny zapach, niedrogi:)
          Super są też żele pod prysznic Isana, które można kupić w Rossmannie - mam
          migadałowy i limetkowy.
      • oxy_gen_86 Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 13.03.06, 20:17
        Lady a tym balsamie mowisz?

www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=1638e6a1b43401000e8b371767f4a50e&cmd=details&itemid=8177

Brzmi zachecajaco...
        • lady.k Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 16.03.06, 15:41
          tak, o tym;-)
    • Gość: Ka woda różana IP: *.gdynia.mm.pl 13.03.06, 20:07
      www.rossmann.com.pl/asortyment/pielegnacjaioczyszczanie/wodarozana/
      w sumie to coś jak tonik, tylko lepsze :)
      • oxy_gen_86 Re: woda różana 13.03.06, 20:09
        A moglabys napisc cos wiecej o tej "wodzie"?
        Mam tlusta cere wiec dla mnie chyba sie nie nadaje. Wiec moze zrobie "prezent"
        siostrze...:)

Ile ona kosztuje?
    • kragmel Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 13.03.06, 20:18
      jakiś czas temu kupiłam w Rossmannie bardzo fajny płyn do kąpieli. oczywiście
      nie pamiętam nazwy ;) coś na A. zapach z cynamonem i innymi korzeniami w tle.
      kolor fioletowy. świetna piana, bardzo trwała, super pachnie, nie wysusza.
      • oxy_gen_86 Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 13.03.06, 20:21
        Dla chetnych "rossman'owe" kosmetyki

www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=1638e6a1b43401000e8b371767f4a50e&cmd=vendor_item_list&vendorid=166
    • Gość: agusia2101 Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 20:27
      polecam: żele pod prysznic (ISANA), wkładki, tampony, naprawde warto :-)
      POzdrawiam
    • nessie-jp Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 13.03.06, 20:33
      Płyn do mycia dzieci Babydream, w błękitnej butli. Ja myję twarz, można myć
      włosy, całe ciało (moja siostra z atopową skórą bardzo sobie chwali).
    • Gość: justy Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: 213.241.34.* 13.03.06, 20:41
      Babydream do mycia- baaardzo delikatny szampon oraz uniwersalny żel. w dodatku
      za grosze.
    • bzzzk Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 14.03.06, 00:15
      też polacam serię Babydream, zarówno tę dla ciężarnych, jak i tę dla niemowląt,
      bardzo łagodne i o mało chemicznym składzie. mam aktualnie butlę 500ml (chyba
      8zł kosztowała) uniwersalnego płynu do mycia- stosuję do twarzy i do higieny
      intymnej- sprawdza się:)

poza tym, żele pod prysznic Isana, miałam kokosowy i palm fresh, bardzo
      przyzwoite, na pewno jeszcze jakieś kupię.

zmywacz do paznokci. miałam równolegle M. Astor- rossmannowski okazał się dużo
      lepszy;)

błyszczyki w tubce Lovely, po ok. 5 zł, bodajże, a fajne. ale to dla tych co
      lubią gęste błyszczyki.

krem do rąk różany. naprawdę dobry, jak na te 3 zł:)

pomadki ochronne. miałam taką żółtą, na lato. wszystko super, tylko zapach mnie
      odrzucał, ale przypuszczam, że jeśli inne pachną ładniej, to są godne
      polecenia:)

dezodorant w sztyfcie Isana. mam limetkowy. zapach bardzo mi się podoba. nie
      jest to antyperspirant, wiem, że czasem ktoś o taki pytał, więc jakby co, to
      dodam, że nie ma aluminum cośtam, a taki ciężko znaleźć.

no i to chyba wszystko, ale jak coś sobie przypomnę, to dopiszę.

pzdr
    • Gość: len Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.03.06, 00:39
      Babydream i zmywacze do paznokci - duża pojemność, niska cena, jakość
      przeciętna ale bez zastrzeżeń. Kiedyś kupowałam pilniczki elektryczne w
      Rossmanie, ale niestety zniknęły jakiś czas temu i nic nie wskazuje, aby mieli
      znowu je sprowadzać. Szkoda, bo manicure takim pilniczkiem to zupełnie inna
      jakość!

Pozdrawiam!
      • searena Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 14.03.06, 01:17
        Kupuję lakier do włosów za niecałe 5 zł chyba, tylko ten brązowy, całkiem spoko.
        Bardzo dobry jest żel do golenia nóg, niczym się dla mnie nie różni od o wiele
        droższego Gilette. Zmywacz do paznokci bezacetonowy też jest w porządku.
        • bzzzk Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 14.03.06, 01:38
          a, no właśnie, wiedziałam, że coś pominęłam- żel do golenia:)
          • carolinascotties Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 14.03.06, 01:47
            widziałam dziś w sklepie(nie w Rossmanie) żel do golenia Gilette za 16 zł-czy
            oni powariowali???
      • Gość: firi Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.getinbank.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:06
        Mam pytanie do Len czy ten elektryczny pilniczek to coś takiego:
        www.allegro.pl/item91095782_elektryczny_pilniczek_do_pielegnacji_paznokci.html
    • Gość: jennifer Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 08:40
      ja ci sie podziele:) kupilam maseczke oczyszczajaca i buzia po zmyciu byla-
      zielona no nie tak chamsko, ale mialam taka zielona poswiate, czujecie!
      maseczke dalam siestrze- nastolatce mzoe ta poswiata to taki nowy trend
      • Gość: justy Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: 213.241.34.* 14.03.06, 09:14
        > kupilam maseczke oczyszczajaca i buzia po zmyciu byla-
        > zielona no nie tak chamsko, ale mialam taka zielona poswiate

miałam tak samo po maseczce Eris, z tym, że skóra była niebieska.
    • oxy_gen_86 Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 14.03.06, 09:02
      Reasumujac - kosmetyki Rossman'a nie odbiegaja jakoscia (?) od innych :))

Jak jeszcze cos "odkryjecie" to bardzo prosze... :)
    • jade.fox Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 14.03.06, 13:29
      Szampon i żel Babydream, dobre, nie zawieraja za dużo chemicznych świństw.
      • Gość: ala Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 14:49
        a probowalyscie kremu do rak isana? jesli nie to mowie wam ze szkoda kasy,
        kupial a potem klelam na siebie, ze jestem sknera, i lepiej bylo nic nie
        kupowac,
        • indianprincess Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 14.03.06, 15:26
          Tampony - wolę rossmanowe od ob, zmywacz do paznokci, nic więcej z ich
          kosmetyków niestety mi nie pasowało. A szkoda bo ostatnio cienko u mnie z kasą
          i przydałoby się coś taniego i dobrego.
        • Gość: mendosita Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 14.03.06, 19:54
          A dla mnie krem do rąk Isana jest rewelacyjny: pięknie pachnie i pozostawia
          taki leciutko wyczuwalny film, nie mający jednak nic wspólnego z uczuciem
          tłustości.
          Ponadto mleczko do ciała Isana- ale to granatową zakrętką jest świetne,
          fantastycznie nawilża, lekko natłuszcza skórę.
    • scarlett_o_hara Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 14.03.06, 15:41
      Balsam do ust w upiornie żarówiastym różowym pojemniczku -baaaaardzo mi służy,
      żadna pomadka ochronna się z nim nie równa.
    • Gość: wiola Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.polkomtel.com.pl 14.03.06, 17:24
      Dermaglin - maseczka z glinki zielonej. Oczyszczająca i odświeżająca. Cena ok
      5pln za saszetkę. Czasami mozna kupić ją jeszcze w aptece... Bardzo sobie chwalę
    • Gość: 100dentka Podpaski:) IP: *.icpnet.pl 14.03.06, 17:44
      2miesiace temu,gdy poszlam do R.po podpaski zobaczylam,iż w portfelu są
      pustki,więc po raz pierwszy nie wybrałam moich ulubionych alwaysow(uzywam ich
      od ZAWSZE) a skusilam sie na podpaski rossmana.. nie widze roznicy!!w
      ogole.nawet przyznam,ze sa chyba lepsza..no i 4zl w portfelu zostaje:)
      pozdrawiam!!
      • Gość: selena Re: Podpaski:) IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.03.06, 20:15
        zele Isana-genialnie pachna,kosztuja ok 3.90 czy cos.mowie o tej nowej serii
        fruits&fun.ale palm fresh tez fajny.
        krem rozany tez ok,faktycznie,oliwka dla dzieci jeszcze .
    • Gość: plasynka bardzo polecam żółty zmywacz do paznokci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 20:34
      • Gość: E. Re: bardzo polecam żółty zmywacz do paznokci IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.03.06, 20:54
        kapitalne są podpaski Europrofit - taka Rossmannowa marka. W zwykłym białym
        foliowym opakowaniu, cieniutkie, pakowane pojedynczo, z mięciutką bawełnianą
        powłoczką. 14 szt. ze skrzydełkami po 1,99 zł, czy coś koło tego. Podobne są
        Bella niebieskie, tylko że paczka ponad 5 zł.
    • kingusi polecam nitkę dentystyczną Rossman 14.03.06, 20:59

-
      • Gość: denna Re: polecam nitkę dentystyczną Rossman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:52
        o tak, popieram selenę - te żele są super, ja uwielbiam świeże, owocowe
        zapachy, a kąpiel z takim żelem - mam pomarańczowy - działa super orzeźwiająco!
        miałam też kiedyś taki biały, kremowy chyba z proteinami mlecznymi, też fajny,
        nawilżał całkiem dobrze
    • vicacora Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 15.03.06, 11:08
      genialny zapach 'enjoue' linia helene darcy w żółto-zielonym opakowaniu (16 zl!)
      lekki, trwały i nie zajeżdza alkoholem. moi znajomi mysleli, że wywaliłam
      kolejne 200zl na perfumy.
      • Gość: kinga Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: 81.15.136.* 15.03.06, 11:14
        Vicacora moglabys napisac cos wiecej o tych "perfumach"? One sa ciagle w
        sklepach rossmana?
        • Gość: kaa Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.gdynia.mm.pl 15.03.06, 11:18
          www.rossmann.com.pl/asortyment/helenedarcy/tozapach/enjoue/
          • Gość: Kamila Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:52
            Baterie! Alkaliczne "paluszki" trzymają tyle co króliczki Duracell. Czasem są
            też w promocji.
            Powtórzę też błyszczyk Lovely, ze wskazaniem na czerwony ;-).
            no i nie ma co, muszę tego Babydream spróbować, narobiłyście mi smaku ;-).
        • vicacora Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 15.03.06, 17:15
          powinny być, niedawno kupilam trzecią buteleczkę. w opisie jest ze jest
          kwiatowa nuta pomaranczy, bergamotki, cytryny, i jeszcze czegoś. generalnie nie
          za słodki ale też nie za swiezy.
          • marti_ka82 Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 15.03.06, 21:00
            krem dla dzieci wlasnie z serii babydream :) latwo sie rozmsmarowuje swietnie
            nawilza i nie zostawia tlustego filtra...
    • kragmel figi :) 15.03.06, 11:49
      takie do jedzenia: www.rossmann.com.pl/asortyment/enerbio/figi/
      przede wszystkim nie są wysuszone na wiór, którego się nie da ugryźć. na
      dodatek w "inteligentnej" torebce, którą można na nowo zamknąć.
      • Gość: anka Re: figi :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 12:26
        zdecydowanie tampony (wg mnie o wiele lepsze od ob)
    • Gość: mariola.plotkara Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 21:07
      -tampony-taniutkie,a jak dla mnie identyczne jak np.ob cena jak trafie na
      promocie to nawet za 4zł:)
      -żel do golenia taki w różowym-ładny zapach,niczym sie nie rózni od gilleta,jak
      promocja to za6zł:)
      -waciki kosmetyczne za 1.79 identyczne jak te za 5zł innej firmy
    • Gość: agata Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 11:11
      ja używam całej serii Rival z rosmana - mleczko, tonik, kremy, peeling, żel do
      mycia twarzy sa suuuper, az kazdy mnie pyta co robie ze mam taka cere ;)

a moj chlopak, ktory ma problemy ze skora calej serii dla dzieci - plyn pod
      prysznic, szampon, oliwka itp

:)
      • Gość: Marchewka Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.06, 15:48
        Jedzenie dla kotów! :D
        Puszki i jednorazowe saszetki marki Rossman - nie wiem, jakiego śmiecia tam
        dodają, ale moje koty przepadają za tym!
        (i bardzo jest tanie, oczywiście)
    • Gość: asielia Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 19:23
      chipsy bananowe, pycha ! :)

zastanawiam sie jak smakuja brzoskwiniowe?
      • Gość: nika Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 15:05
        kremik babydream na odparzenia - dziala jak sudokrem, a kosztuje teraz 6.50
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka