oxy_gen_86 13.03.06, 19:39 MAcie cos takiego?;) NA forum duzo dzieczyn zachwalalo krem rozany do rak, plyn (zel) do mycia dla "ciezarnych", plyn do higieny intymnej, kiedys czytalam o cudownym "rossman'owym" balsamie... Podzielcie sie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpionica11 Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 13.03.06, 19:42 balsam brazujacy body vit jest wydajny tylko kupic go mozna w rossanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.gdynia.mm.pl 13.03.06, 19:43 woda różana!! Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 13.03.06, 19:46 A jakie jest jej przeznaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 13.03.06, 19:59 Jakiej jakości są tampony ? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 13.03.06, 20:00 Gość portalu: ja napisał(a): > Jakiej jakości są tampony ? bardzo w porządku. różnicę widać może w jakości sznurka ;) niezłe są też wkładki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 13.03.06, 20:05 Jakośc sznurka? Czyli co, urywaja się? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 13.03.06, 20:08 Gość portalu: ja napisał(a): > Jakośc sznurka? Czyli co, urywaja się? e niee, to taki żart był ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.ramtel.pl 15.03.06, 13:44 są całkiem niezłe. używam im stale od kilku lat i jestem zadowolona. Dobre i niedrogie;) Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 13.03.06, 19:56 zgadzam się, krem różany jest super. jeszcze fajny jest balsam dla niemowląt, w takiej niebieskiej butelce Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 13.03.06, 20:02 A co z zelami pod prysznic? Widzialam kiedys takie "owocowe" za...2 zl. Moglam sie skusic....:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nighthrill Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.elsat.net.pl 13.03.06, 21:31 Mam żel Rossmann o zapachu gumy do żucia z brokatem:) Pyszny zapach, niedrogi:) Super są też żele pod prysznic Isana, które można kupić w Rossmannie - mam migadałowy i limetkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 13.03.06, 20:17 Lady a tym balsamie mowisz? www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=1638e6a1b43401000e8b371767f4a50e&cmd=details&itemid=8177 Brzmi zachecajaco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka woda różana IP: *.gdynia.mm.pl 13.03.06, 20:07 www.rossmann.com.pl/asortyment/pielegnacjaioczyszczanie/wodarozana/ w sumie to coś jak tonik, tylko lepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: woda różana 13.03.06, 20:09 A moglabys napisc cos wiecej o tej "wodzie"? Mam tlusta cere wiec dla mnie chyba sie nie nadaje. Wiec moze zrobie "prezent" siostrze...:) Ile ona kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 13.03.06, 20:18 jakiś czas temu kupiłam w Rossmannie bardzo fajny płyn do kąpieli. oczywiście nie pamiętam nazwy ;) coś na A. zapach z cynamonem i innymi korzeniami w tle. kolor fioletowy. świetna piana, bardzo trwała, super pachnie, nie wysusza. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 13.03.06, 20:21 Dla chetnych "rossman'owe" kosmetyki www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=1638e6a1b43401000e8b371767f4a50e&cmd=vendor_item_list&vendorid=166 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia2101 Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 20:27 polecam: żele pod prysznic (ISANA), wkładki, tampony, naprawde warto :-) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 13.03.06, 20:33 Płyn do mycia dzieci Babydream, w błękitnej butli. Ja myję twarz, można myć włosy, całe ciało (moja siostra z atopową skórą bardzo sobie chwali). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: 213.241.34.* 13.03.06, 20:41 Babydream do mycia- baaardzo delikatny szampon oraz uniwersalny żel. w dodatku za grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 14.03.06, 00:15 też polacam serię Babydream, zarówno tę dla ciężarnych, jak i tę dla niemowląt, bardzo łagodne i o mało chemicznym składzie. mam aktualnie butlę 500ml (chyba 8zł kosztowała) uniwersalnego płynu do mycia- stosuję do twarzy i do higieny intymnej- sprawdza się:) poza tym, żele pod prysznic Isana, miałam kokosowy i palm fresh, bardzo przyzwoite, na pewno jeszcze jakieś kupię. zmywacz do paznokci. miałam równolegle M. Astor- rossmannowski okazał się dużo lepszy;) błyszczyki w tubce Lovely, po ok. 5 zł, bodajże, a fajne. ale to dla tych co lubią gęste błyszczyki. krem do rąk różany. naprawdę dobry, jak na te 3 zł:) pomadki ochronne. miałam taką żółtą, na lato. wszystko super, tylko zapach mnie odrzucał, ale przypuszczam, że jeśli inne pachną ładniej, to są godne polecenia:) dezodorant w sztyfcie Isana. mam limetkowy. zapach bardzo mi się podoba. nie jest to antyperspirant, wiem, że czasem ktoś o taki pytał, więc jakby co, to dodam, że nie ma aluminum cośtam, a taki ciężko znaleźć. no i to chyba wszystko, ale jak coś sobie przypomnę, to dopiszę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.03.06, 00:39 Babydream i zmywacze do paznokci - duża pojemność, niska cena, jakość przeciętna ale bez zastrzeżeń. Kiedyś kupowałam pilniczki elektryczne w Rossmanie, ale niestety zniknęły jakiś czas temu i nic nie wskazuje, aby mieli znowu je sprowadzać. Szkoda, bo manicure takim pilniczkiem to zupełnie inna jakość! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
searena Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 14.03.06, 01:17 Kupuję lakier do włosów za niecałe 5 zł chyba, tylko ten brązowy, całkiem spoko. Bardzo dobry jest żel do golenia nóg, niczym się dla mnie nie różni od o wiele droższego Gilette. Zmywacz do paznokci bezacetonowy też jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 14.03.06, 01:38 a, no właśnie, wiedziałam, że coś pominęłam- żel do golenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 14.03.06, 01:47 widziałam dziś w sklepie(nie w Rossmanie) żel do golenia Gilette za 16 zł-czy oni powariowali??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firi Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.getinbank.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 14:06 Mam pytanie do Len czy ten elektryczny pilniczek to coś takiego: www.allegro.pl/item91095782_elektryczny_pilniczek_do_pielegnacji_paznokci.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jennifer Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 08:40 ja ci sie podziele:) kupilam maseczke oczyszczajaca i buzia po zmyciu byla- zielona no nie tak chamsko, ale mialam taka zielona poswiate, czujecie! maseczke dalam siestrze- nastolatce mzoe ta poswiata to taki nowy trend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: 213.241.34.* 14.03.06, 09:14 > kupilam maseczke oczyszczajaca i buzia po zmyciu byla- > zielona no nie tak chamsko, ale mialam taka zielona poswiate miałam tak samo po maseczce Eris, z tym, że skóra była niebieska. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 14.03.06, 09:02 Reasumujac - kosmetyki Rossman'a nie odbiegaja jakoscia (?) od innych :)) Jak jeszcze cos "odkryjecie" to bardzo prosze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 14.03.06, 13:29 Szampon i żel Babydream, dobre, nie zawieraja za dużo chemicznych świństw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 14:49 a probowalyscie kremu do rak isana? jesli nie to mowie wam ze szkoda kasy, kupial a potem klelam na siebie, ze jestem sknera, i lepiej bylo nic nie kupowac, Odpowiedz Link Zgłoś
indianprincess Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 14.03.06, 15:26 Tampony - wolę rossmanowe od ob, zmywacz do paznokci, nic więcej z ich kosmetyków niestety mi nie pasowało. A szkoda bo ostatnio cienko u mnie z kasą i przydałoby się coś taniego i dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendosita Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 14.03.06, 19:54 A dla mnie krem do rąk Isana jest rewelacyjny: pięknie pachnie i pozostawia taki leciutko wyczuwalny film, nie mający jednak nic wspólnego z uczuciem tłustości. Ponadto mleczko do ciała Isana- ale to granatową zakrętką jest świetne, fantastycznie nawilża, lekko natłuszcza skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_o_hara Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 14.03.06, 15:41 Balsam do ust w upiornie żarówiastym różowym pojemniczku -baaaaardzo mi służy, żadna pomadka ochronna się z nim nie równa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.polkomtel.com.pl 14.03.06, 17:24 Dermaglin - maseczka z glinki zielonej. Oczyszczająca i odświeżająca. Cena ok 5pln za saszetkę. Czasami mozna kupić ją jeszcze w aptece... Bardzo sobie chwalę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100dentka Podpaski:) IP: *.icpnet.pl 14.03.06, 17:44 2miesiace temu,gdy poszlam do R.po podpaski zobaczylam,iż w portfelu są pustki,więc po raz pierwszy nie wybrałam moich ulubionych alwaysow(uzywam ich od ZAWSZE) a skusilam sie na podpaski rossmana.. nie widze roznicy!!w ogole.nawet przyznam,ze sa chyba lepsza..no i 4zl w portfelu zostaje:) pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Podpaski:) IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.03.06, 20:15 zele Isana-genialnie pachna,kosztuja ok 3.90 czy cos.mowie o tej nowej serii fruits&fun.ale palm fresh tez fajny. krem rozany tez ok,faktycznie,oliwka dla dzieci jeszcze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasynka bardzo polecam żółty zmywacz do paznokci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 20:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: bardzo polecam żółty zmywacz do paznokci IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.03.06, 20:54 kapitalne są podpaski Europrofit - taka Rossmannowa marka. W zwykłym białym foliowym opakowaniu, cieniutkie, pakowane pojedynczo, z mięciutką bawełnianą powłoczką. 14 szt. ze skrzydełkami po 1,99 zł, czy coś koło tego. Podobne są Bella niebieskie, tylko że paczka ponad 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denna Re: polecam nitkę dentystyczną Rossman IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:52 o tak, popieram selenę - te żele są super, ja uwielbiam świeże, owocowe zapachy, a kąpiel z takim żelem - mam pomarańczowy - działa super orzeźwiająco! miałam też kiedyś taki biały, kremowy chyba z proteinami mlecznymi, też fajny, nawilżał całkiem dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
vicacora Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 15.03.06, 11:08 genialny zapach 'enjoue' linia helene darcy w żółto-zielonym opakowaniu (16 zl!) lekki, trwały i nie zajeżdza alkoholem. moi znajomi mysleli, że wywaliłam kolejne 200zl na perfumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: 81.15.136.* 15.03.06, 11:14 Vicacora moglabys napisac cos wiecej o tych "perfumach"? One sa ciagle w sklepach rossmana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaa Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.gdynia.mm.pl 15.03.06, 11:18 www.rossmann.com.pl/asortyment/helenedarcy/tozapach/enjoue/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:52 Baterie! Alkaliczne "paluszki" trzymają tyle co króliczki Duracell. Czasem są też w promocji. Powtórzę też błyszczyk Lovely, ze wskazaniem na czerwony ;-). no i nie ma co, muszę tego Babydream spróbować, narobiłyście mi smaku ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
vicacora Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 15.03.06, 17:15 powinny być, niedawno kupilam trzecią buteleczkę. w opisie jest ze jest kwiatowa nuta pomaranczy, bergamotki, cytryny, i jeszcze czegoś. generalnie nie za słodki ale też nie za swiezy. Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) 15.03.06, 21:00 krem dla dzieci wlasnie z serii babydream :) latwo sie rozmsmarowuje swietnie nawilza i nie zostawia tlustego filtra... Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel figi :) 15.03.06, 11:49 takie do jedzenia: www.rossmann.com.pl/asortyment/enerbio/figi/ przede wszystkim nie są wysuszone na wiór, którego się nie da ugryźć. na dodatek w "inteligentnej" torebce, którą można na nowo zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: figi :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 12:26 zdecydowanie tampony (wg mnie o wiele lepsze od ob) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola.plotkara Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 21:07 -tampony-taniutkie,a jak dla mnie identyczne jak np.ob cena jak trafie na promocie to nawet za 4zł:) -żel do golenia taki w różowym-ładny zapach,niczym sie nie rózni od gilleta,jak promocja to za6zł:) -waciki kosmetyczne za 1.79 identyczne jak te za 5zł innej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 11:11 ja używam całej serii Rival z rosmana - mleczko, tonik, kremy, peeling, żel do mycia twarzy sa suuuper, az kazdy mnie pyta co robie ze mam taka cere ;) a moj chlopak, ktory ma problemy ze skora calej serii dla dzieci - plyn pod prysznic, szampon, oliwka itp :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marchewka Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.06, 15:48 Jedzenie dla kotów! :D Puszki i jednorazowe saszetki marki Rossman - nie wiem, jakiego śmiecia tam dodają, ale moje koty przepadają za tym! (i bardzo jest tanie, oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asielia Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 19:23 chipsy bananowe, pycha ! :) zastanawiam sie jak smakuja brzoskwiniowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Wasze "rossman'owe" odkrycia:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 15:05 kremik babydream na odparzenia - dziala jak sudokrem, a kosztuje teraz 6.50 Odpowiedz Link Zgłoś